ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    10+ βιβλία για παιδιά και εφήβους

    Ξέρετε ότι αγαπάμε τα βιβλία αλλά υπάρχουν φορές που δεν θέλουμε να σας βομβαρδίζουμε συνέχεια με όλα όσα διαβάσαμε και όλα όσα σας προτείνουμε. Γι αυτό προσπαθούμε να διαχωρίζουμε το υλικό που δημιουργούμε ανάλογα με τα μέσο ενημέρωσης που χρησιμοποιεί ο καθένας. Έλα όμως που μας κάνετε παράπονα όσοι δεν έχετε instagram ότι ανεβάζουμε εκεί πολύ υλικό που δεν έχετε την ευκαιρία να δείτε! Γι αυτό ανά διαστήματα ομαδοποιούμε τα βίντεο ή τις φωτογραφίες με τις προτάσεις βιβλίων για παιδιά και εφήβους ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω του blog Ανθομέλι. Σε αυτό το άρθρο θα δείτε κάποιες από τις δικές μας προτάσεις με βιβλία για παιδιά και εφήβους.

    Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας μπορείτε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό του προφίλ και γούστο. Δεν τα έχουμε βάλει σε ηλικιακή σειρά ώστε να έχετε την χαρά να “ξεφυλλίσετε” το άρθρο και να βρείτε αλλά και να δείτε βιβλία που ίσως δεν είχατε στο μυαλό σας να πάρετε για εσάς ή το παιδί σας. Οπότε δώστε μια ευκαιρία στα βίντεο και στις φωτοραφίες ή στα λινκ να σας ταξιδέψουν σε προτάσεις που δεν περιμένατε ίσως να σας φανούν χρήσιμα. Φυσικά στην κατηγορία Βιβλία θα βρείτε και όλες τις υπόλοιπες προτάσεις μας.

    Προτάσεις με βιβλία για παιδιά και εφήβους

    Emily in Paris

    Ο πρώτος κύκλος της αγαπημένης σειράς των νεαρών αλλά και των πιο μεγάλων κοριτσιών τώρα και σε βιβλίο από εκδόσεις Ψυχογιός! Προσωπικά παρόλο που είχα δει την σειρά το διάβασα ευχάριστα μέσα σε λίγα απογεύματα στο μπαλκόνι μου. Ιδανικό για δώρο σε μία φίλη ή ακόμα και τώρα που πλησιάζει ο Άγιος Βαλεντίνος για δώρο στην αγαπημένη σας.


    Ξεχωριστά ημερολόγια θετικής σκέψης και αυταγάπης από @earlylifenotes

    Για τα ξεχωριστά αυτά ημερολόγια σας έχουμε μιλήσει και εδώ. Ωστόσο αν είστε περισσότερο του οπτικοακουστικού τότε δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε στο instagram.

    Colleen Ηoover για νεαρά κορίτσια

    Και ενώ το TikTok μας παρέσυρε ότι τα βιβλία είναι εφηβικά, θέλω να δώσετε προσοχή πριν τα διαβάσουν τα παιδιά σας γιατί εξαρτάται από το πόσο εξοικειωμένα είναι με το σεξουαλικές σχέσεις. Οπότε όπως πάντα μια έρευνα και ένα ξεφύλλισμα από εσάς πρώτα δεν βλάπτει. Ωστόσο εγώ ως ενήλικας τα απόλαυσα και πραγματικά είναι ακριβώς αυτό που υπόσχονται, γεμάτα έντονες σχέσεις, έρωτα και αγάπη. Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ.

    10+ βιβλία για παιδιά και εφήβους
    10+ βιβλία για παιδιά και εφήβους Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

    Προτάσεις παιδικών βιβλίων από Εκδόσεις Ελληνοεκδοτική

    Εδώ σας έχουμε μια ευρεία γκάμα βιβλίων από αγαπημένες εκδόσεις Ελληνοεκδοτική. Δείτε όλο το βίντεο και μαζί με το παιδί σας διαλέξτε αυτό που θα του κάνει το κλικ σε θέμα, εικονογράφηση και feeling!

    Κόλλα Πέντε… δραστηριότητες για παιδιά

    Νομίζω ότι αυτό το βιβλίο είναι ένα blog σε έντυπη μορφή. Και ξέρετε το αγαπώ αυτό γιατί δεν χρειάζεται κάθε φορά να μπαίνετε στο internet για να βρίσκετε ιδέες για τα παιδιά σας και να χάνετε χρόνο και φαιά ουσία σε blogs που δεν αξίζουν (φυσικά δεν εννοώ το Ανθομέλι!). Έχετε όλες τις ιδέες σε ένα βιβλίο, συγκεντρωμένες και νοικοκυρεμένες.

    Γιάννης. Εκτόξευση στα αστέρια

    Και φύγαμε για ακόμα ένα βιβλίο που μπορεί να διαβαστεί από νεαρά παιδιά έως και ενήλικες. Ένα βιβλίο για τον Γιάννη Αντετοκούμπο που τόσο λατρεύουμε όλοι μας! Για να μάθουμε για τη ζωή του και τις επιτυχίες του! Θα το βρείτε από Εκδόσεις Διόπτρα.

    Για ηλεκτρονικές αγορές βιβλίων προτείνουμε τα βιβλιοπωλεία Ιανός και Public.

    Ελπίζω να σας άρεσαν οι προτάσεις βιβλίων που σας κάναμε. Όπως είδατε πιάσαμε μία ευρεία ηλικιακή γκάμα αλλά τα βιβλία δεν παλιώνουν ποτέ! Οπότε και τώρα να το πάρεις δεν θα καταλάβεις πότε θα έρθει η ώρα να το διαβάσεις με το παιδί σού ή αυτό μόνο του!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης