ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Κάνε δώρο επιτραπέζια παιχνίδια

    Ας σηκώσει το χέρι όποιος δεν έχει κάνει ποτέ δώρο παιχνίδι τις γιορτές. Δεν νομίζω να υπάρχουν και πολλοί! Και όσο κι αν στηρίζουμε ως Ανθομέλι τις ιδέες για δώρα που δεν είναι παιχνίδια, ξέρουμε εκ πείρας ότι τα παιχνίδια και φυσικά τα επιτραπέζια παιχνίδια αποτελούν μια επιλογή που θα φωτίσει το προσωπάκι των παιδιών. Αν μάλιστα είναι και ποιοτικά όσο τα επιτραπέζια παιχνίδια της εταιρείας Remoundo, τότε θα σας κρατήσουν ώρες απασχολημένους και χαρούμενους μαζί με τα παιδιά σας.

    Εμάς παρόλο που τα παιδιά μας έχουν μεγαλώσει, δεν ξεχνάμε τις ώρες ξεγνοιασιάς και τις οικογενειακές στιγμές που βιώσαμε τα προηγούμενα χρόνια μαζί τους γύρω από το τραπέζι του σαλονιού. Και αν και τώρα έχουμε στραφεί πολύ στα παζλ ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τα καλά παιχνίδια!

    Τα επιτραπέζια παιχνίδια δεν είναι για να τα αφήνουμε στα ράφια, ούτε για να τα παίζουν μόνο τα παιδιά όταν καλούν τους δικούς τους φίλους. Παίξτε ως οικογένεια, ως γονιός με τα παιδιά ή ακόμα κι όταν καλείτε φίλους με τα παιδιά τους στο σπίτι. Τα παιδιά είναι σίγουρο πως θα διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο αν ζήσουν την εμπειρία του παιχνιδιού με τους μεγάλους. Προσοχή όμως μην είστε εσείς οι μεγάλοι τόσο ανταγωνιστικοί που να τα σκάσετε τα καημενούλια τα παιδιά αλλά ούτε και εντελώς μαλθακοί ώστε να τους αφήνετε να κερδίζουν πάντα για να μην στεναχωριούνται. Η ήττα είναι μέρος του παιχνιδιού και τα παιδιά πρέπει να μάθουν να χάνουν και να μάθουν να προσπαθούν να κερδίσουν.

    Διάβασε στο Ανθομέλι: 5 συμβουλές για να φτιάξεις παζλ εάν είσαι αρχάριος

    Η εταιρεία Remoundo αγαπάει πολύ να αναβιώνει παιχνίδι των παιδικών μας χρόνων για αυτό, μία από τις δύο προτάσεις μας για φέτος τις γιορτές θα σας φανεί πολύ γνώριμη! Πάμε να τα δούμε.

    Επιτραπέζιο παιχνίδι “Χαλασμένο Τηλέφωνο”

    Ηλικία: 8+

    Παίκτες: 3-6

    Το επιτραπέζιο αυτό αναβιώνει το παιχνίδι των παιδικών μας χρόνων αλλά με έναν σύγχρονο τρόπο συνδυάζοντας τις σκιτσογραφίες με το κλασικό σπασμένο τηλέφωνο. Ο πρώτο παίχτης πρέπει να πει την λέξη στον διπλανό του αλλά ο δεύτερος αντί να την πει στον τρίτο παίχτη θα πρέπει να τη ζωγραφίσει! Και πάει λέγοντας. Φυσικά για να είστε σίγουροι ότι το παιχνίδι θα έχει επιτυχία θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε πάνω από τρεις παίχτες στην ομάδα οπότε και δωρίστε το σε ένα παιδί που έχει αδέρφια και μεγάλη οικογένεια!!

    Κάνε δώρο επιτραπέζια παιχνίδια
    Κάθε κάρτα έχει έξι επιλογές… δεν θα τελειώσουν ποτέ!

    Επιτραπέζιο παιχνίδι “Πάρε Πόζα”

    Ηλικία: 6+

    Παίκτες: 2-4

    Το παιχνίδι αυτό θα αρέσει οπωσδήποτε στα κορίτσια που αγαπούν να παίρνουν πόζες και ε, όπως και να το κάνουμε, δεν είναι και τόσο υπερκινητικά όσο τα αγόρια. Ιδανικό βέβαια για μεικτές ομάδες για να πέσει και πολύ γέλιο. Στο παιχνίδι αυτό θα πρέπει τα παιδιά να απαντήσουν σε κάποιες ερωτήσεις έχοντας όμως μια συγκεκριμένη στάση πάνω στο μαλακό στρωματάκι. Άρα, απαντώ σωστά κρατώντας την ισορροπία μου. Θα τα καταφέρω άραγε;

    Κάνε δώρο επιτραπέζια παιχνίδια
    Πάρτε μια γεύση από το είδος των ερωτήσεων.
    Κάνε δώρο επιτραπέζια παιχνίδια
    Πάρτε μια γεύση από τις πόζες

    Η εταιρεία Remoundo είναι η πρώτη στην Ελλάδα που ασχολήθηκε αμιγώς με την παραγωγή επιτραπέζιων και εκπαιδευτικών παιχνιδιών. Στόχος ήταν, είναι, και θα είναι η διαρκής βελτίωση της ποιότητας και η αύξηση τόσο της ασφάλειας όσο και της ποικιλίας των προϊόντων της. Τα επιτραπέζια παιχνίδια Remoundo κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και μη τοξικά υλικά διατηρώντας την σταθερά υψηλή ποιότητα. Η συλλογή παιχνιδιών της εταιρείας Remoundo περιλαμβάνει παιδικά, εκπαιδευτικά αλλά και οικογενειακά παιχνίδια όπως και παζλ. 

    Για τα παιχνίδια της εταιρείας Remoundo αλλά και για τα παζλ της σάς έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Οπότε αν θέλετε επιπλέον ιδέες για δώρα, θα ήταν χαρά μας να διαβάσετε και τις παρακάτω αναρτήσεις:

    Θα ήταν χαρά μας να μάθουμε αν έχετε κάποιο παιχνίδι από την εταιρεία Remoundo και αν σας άρεσαν οι προτάσεις μας. Καλές αγορές και καλές γιορτές σε όλους!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης