ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    O Αστερίξ και Οβελίξ στην Ελλάδα από την Playmobil

    Aποφασίσαμε να παρουσιάζουμε κι εδώ στο blog πολλά από τα δρώμενα που παίρνουμε μέρος, όπως την εξαιρετική παρουσίαση της νέας σειράς Αστερίξ και Οβελίξ από την Playmobile στο Oasis Farm Park. Τι να κάνω που λυπάμαι κι εσάς που δεν έχετε SoMe και δεν θέλω να σας αφήνω ανενημέρωτους! Πολλές φίλες από το σχολείο των παιδιών μάς λέτε ότι δεν έχετε και δεν θέλετε να αποκτήσετε SoMe account και έτσι χάνετε πολλά από αυτά που κάνουμε, δείχνουμε εκεί και γενικά συμβαίνουν.

    Αστερίξ και Οβελίξ στο Γαλατικό Χωριό

    Πριν λίγο καιρό βρεθήκαμε στο νέο λανσάρισμα της σειράς Αστερίξ και Οβελίξ σε έναν εξαιρετικό χώρο, στο Oasis Activity Farm Park, και πραγματικά ξαναγίναμε κι εμείς παιδιά. Το σκηνικό είχε μετατραπεί σε ένα Γαλατικό χωριό και από την πρώτη στιγμή που έμπαινες στον χώρο μεταφερόσουν μαγικά εκεί. O Αστερίξ και ο Οβελίξ, η Φάρμπαλα, ο Κακοφωνίξ, ο Πανοραμίξ και αρκετοί άλλοι ήρωες του εμβληματικού αυτού κόμικ όλο κέφι και χαρά μας καλωσόρισαν στο χωριό τους με ένα τσιμπούσι κι εμείς με τη σειρά μας στην Ελλάδα. Γιατί η νέα σειρά Αστερίξ και Οβελίξ στην Ελλάδα είναι γεγονός.

    O Αστερίξ και Οβελίξ στην Ελλάδα από την Playmobil 1
    Μελιτάκι με Φάρμπαλα
    O Αστερίξ και Οβελίξ επισκέφτηκαν την Ελλάδα μέσω της Playmobil
    Με τον Κακοφωνίξ
    O Αστερίξ και Οβελίξ επισκέφτηκαν την Ελλάδα μέσω της Playmobil
    Κώστας με Αστερίξ και Οβελίξ
    O Αστερίξ και Οβελίξ επισκέφτηκαν την Ελλάδα μέσω της Playmobil
    Ας πάρω λίγες δυνάμεις από τον ζωμό του Πανοραμίξ

    Νέοι κωδικοί του Αστερίξ και Οβελίξ από Playmobil

    Η νέα σειρά παιχνιδιών PLAYMOBIL αποτελείται από το «Την καλύβα του αρχηγού Μαζεστίξ», το οποίο περιλαμβάνει την καλύβα του Μαζεστίξ πλήρως εξοπλισμένη καθώς και τη σύζυγο του Μιμίκα, Το «Δεντρόσπιτο του βάρδου Κακοφωνίξ», ο οποίος  όμως είναι ιδιαίτερα παράφωνος και η μουσική του εξοργίζει όλους τους υπόλοιπους χωρικούς, αλλά και τη «Σκηνή του Ρωμαίου Εκατόνταρχου», ο οποίος μαζί με τον στρατηγό καταστρώνουν νέο σχέδιο για να διώξουν τους Γαλάτες από το χωριό τους.

    Φυσικά, από την σειρά δε θα μπορούσε να λείπει ο «Δρυίδης Πανοραμίξ» με το μαγικό του ζωμό, στον οποίο και οφείλεται η υπεράνθρωπη δύναμη που διαθέτουν οι Γαλάτες, καταφέρνοντας να κρατούν απροσπέλαστα τα οχυρά του μικρού χωριού τους. Ο μεγαλύτερος κωδικός της σειράς «Η Γιορτή στο Γαλατικό Χωριό» περιλαμβάνει τους βασικούς πρωταγωνιστές, φιγούρες Γαλατών, την επιπλωμένη καλύβα του Αστερίξ και πολλά ακόμα αξεσουάρ. Αυτούς αλλά και πολλούς άλλους κωδικούς μπορείτε να τους βρείτε online αλλά και σε φυσικά καταστήματα. Πατήστε πάνω στα link για να μεταφερθείτε αυτόματα στην online αγορά τους και να ενημερωθείτε για τις τιμές.

    Κι επειδή λόγω των γιορτών θα γίνει χαμός με την αναζήτηση παιχνιδιών online σας προτείνουμε εκτός από τα παραπάνω link κι ένα ακόμα αγαπημένο site.

    O Αστερίξ και Οβελίξ επισκέφτηκαν την Ελλάδα μέσω της Playmobil
    Ολοι οι ήρωες του Αστερίξ και Οβελίξ στη νέα σειρά της Playmobil
    O Αστερίξ και Οβελίξ επισκέφτηκαν την Ελλάδα μέσω της Playmobil
    Ως άλλη Ρωμαία εγώ πάω να τα βάλω με τον Οβελίξ… ας ήξερα καλύτερα!

    Ένα τσιμπούσι στο Oasis Farm Park

    Κι επειδή εμείς οι bloggers έχουμε και τα τυχερά μας, να σας πω ότι το τσιμπούσι που στήθηκε ήταν εξαιρετικό. Είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε γαλατικά εδέσματα, να διασκεδάσουμε με τους ήρωες της νέας σειράς, τα παιδιά να παίξουν και να διασκεδάσουν και φυσικά βγάλαμε και πολλές φωτογραφίες όπως είδατε.

    O Αστερίξ και Οβελίξ στην Ελλάδα από την Playmobil 8
    Με αγαπημένες φίλες bloggers γίναμε πάλι παιδιά
    O Αστερίξ και Οβελίξ στην Ελλάδα από την Playmobil 10
    Στην υγεία των Ρωμαίων… ε των Γαλατών εννοώ
    O Αστερίξ και Οβελίξ στην Ελλάδα από την Playmobil 12
    Και τα παιδιά όμως το έκαψαν!

    Διαβάστε περισσότερα:

    Συλλεκτικοί Κωδικοί Αστερίξ και Οβελίξ

    Προς ενημέρωση σας να σα πω ότι η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις λίγες χώρες στην Ευρώπη που θα βρείτε αυτούς τους κωδικούς. Είναι συλλεκτικοί και σίγουρα θα ενθουσιάσουν όχι μόνο τους λάτρεις του κόμικ αλλά και όλους όσοι αγαπάνε τα Playmobil γενικά! Εμείς έχουμε τον Αστερίξ και Οβελίξ μαζί με τον σκύλο τους Ιντεφίξ αλλά και το Δεντρόσπιτο του Κακοφωνίξ.

    O Αστερίξ και Οβελίξ επισκέφτηκαν την Ελλάδα μέσω της Playmobil
    Συλλεκτικά κόμικ Αστερίξ και ΟΒελίξ
    O Αστερίξ και Οβελίξ επισκέφτηκαν την Ελλάδα μέσω της Playmobil
    Εμείς έχουμε το δεντρόσπιτο του Κακοφωνίξ αλλά από τις πολλές φωνές τους τον κρεμάσαμε!
    O Αστερίξ και Οβελίξ στην Ελλάδα από την Playmobil 16
    Σκηνή από το Δεντρόσπιτο του Κακοφωνίξ

    Τα Playmobil αποτελούν πάντα μια υπέροχη επιλογή για δώρα για τις γιορτές, είτε μιλάμε για Χριστούγεννα είτε για Πρωτοχρονιά, αλλά όχι μονο! Ένα δώρο ποιοτικό, συλλεκτικό που ξετρελαίνει τα παιδιά. Καλές αγορές!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης