ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    20+ ιδέες για οικονομικά δώρα για παιδιά στην εφηβεία

    Τις αναρτήσεις μας για ιδέες για δώρα τις έχετε αγαπήσει. Κάθε μήνα είναι μέσα στις πιο πολυδιαβασμένες μας και φυσικά μας έχετε συνδέσει τόσο με αυτές που ακόμα κι όταν δεν βρείτε κάτι που να σας καλύψει μας στέλνετε μηνύματα για να σας προτείνουμε κάτι ανάλoγο με το στυλ του παιδιού σας. Προσπαθώντας λοιπόν να καλύψουμε όσα περισσότερα γούστα μπορούμε, σήμερα σας έχουμε περισσότερες από 20 ιδέες για οικονομικά δώρα για παιδιά στην εφηβεία! Δηλαδή υπολογίστε έως 25-30 ευρώ έτσι ώστε να έχετε κι ένα μικρό περιθώριο για τα μεταφορικά ή/και την αντικαταβολή. Ωστόσο θα δείτε ότι έχουμε και πολλές επιλογές με μικρότερο κόστος! Μια βόλτα στην ανάρτηση μας θα σας πείσει!

    Οικονομικά δώρα για παιδιά στην εφηβεία

    Στις προτάσεις μας δεν έχουμε συμπεριλάβει ρούχα και η λίστα δώρων είναι χωρισμένη ανάλογα με το αν αυτά ταιριάζουν σε κορίτσια, αγόρια ή μπορεί να είναι και Unisex.

    Κορίτσια

    Τα κορίτισια είναι πάντα οι εύκολες της υπόθεσης καθώς υπάρχουν άπειρες επιλογές, από πολύ οικονομικές έως πολύ ακριβές. Εμείς κάναμε μια επιλογή ανάλογη και με τα γούστα των κοριτισιών μας και φυσικά με γνώμονα το κόστος. Ωστόσο περιηγηθείτε στα site που σας προτείνουμε και είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε και άλλες επιλογές. Επίσης, αν το δώρο σας φανεί πολύ οικονομικό, μπορείτε από κάποιο site να συμπληρώσετε και κάποιο ακόμα προϊόν και έτσι το δώρο να είναι πιο “μπαμπάτσικο”.

    Υπερμεγεθυντικός αναδιπλούμενος καθρέφτης διπλής όψης με LED φωτισμό

    Περιστρεφόμενη θήκη για αποθήκευση των κοσμημάτων

    Όμορφος κουμπαράς

    Ποιοτικό στρώμα γυμναστικής για γιόγκα και πυλάτες

    Tote bag (πλέον τις συγκεκριμένες τα κορίτσια τις χρησιμοποιούν και ως τσάντα).

    Πίνακας μηνυμάτων σύννεφο διαλόγου LED

    Μινι ring light

    Φωτιστικό LED Galaxy

    Σετ δώρου σε κουτί με shower gel και milk body butter

    Θήκη για καλλυντικά

    Aσύρματα ακουστικά


    Πάρτε και άλλες ιδέες:


    Με τον κωδικό ANTHOMELI-team έχετε -10% έκπτωση σε όλα τα είδη του myikona.gr

    Ιδέες για οικονομικά δώρα για παιδιά στην εφηβεία
    20+ ιδέες για οικονομικά δώρα για παιδιά στην εφηβεία 2

    Αγόρια

    Προσωπικά τα αγόρια πάντα με δυσκολεύουν γιατί και δεν έχω αγόρι για να ξέρω τα γούστα τους αλλά και πάντα το μάτι μου πάει στα ακριβά, ξέρετε gadget και τέτοια. Οπότε για μένα ήταν στοίχημα να βρω και να σας προτείνω οικονομικά δώρα. Θα χαρώ να μάθω την άποψή σας. Τα πέτυχα;

    Φωτιζόμενη πινακίδα gaming led

    Μεγάλο mouse pad που καλύπτει μεγάλη επιφάνεια του γραφείου

    Φωτιζόμενο mouse pad για gamers

    Ακουστικά gaming

    Αξεσουάρ γραφείου gaming (επιτραπέζια βάση για ακουστικά και κινητό, ποτηροθήκη και στήριγμα για ακουστικά που προσαρμόζονται στο γραφείο)

    Συλλεκτικές φιγούρες αγαπημένων ηρώων

    Αυτοκόλλητα για το laptop

    Καπέλο Pokemon

    Ξύλινο επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι

    Μπρελόκ Gaming


    Πάρτε και άλλες ιδέες


    Unisex

    Και επειδή το κάθε παιδί έχει τις δικές του προτιμήσεις, γούστα και φυσικά αγαπημένους ήρωες ή αντικείμενα, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι μπορείτε να θέλει κάθε φορά. Οπότε μπορούμε να καταφύγουμε σε πιο unisex επιλογές. Μην παραλείψετε να περιηγηθείτε στα site για ακόμα περισσότερες επιλογές και ιδέες. Είναι αδύνατο όπως καταλαβαίνετε να καλύψουμε όλα τα γούστα και όλα τα είδη, οπότε ο λόγος που κάνουμε πολλές αναρτήσεις είναι για να είναι πιο πιθανό να βρείτε κάτι που να ταιριάζει στον δικό σας παραλήπτη.

    Περιμένουμε και τις δικιές σας προτάσεις αλλά και αγαπημένα sites που κάνετε τις αγορές σας. Αλήθεια βρήκατε κάτι που να σας κάνει το κλικ σε αυτά που σας προτείναμε;

    Κάλη

    (Ανανέωση Οκτώβριος 2023)

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης