ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ιδέες για δώρα: 3 επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια

    Σήμερα στην παρέα μας έχουμε 3 νέα επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια από την αγαπημένη μας ελληνική οικογενειακή εταιρεία Remoundo, την οποία θέλω για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσω δημοσίως και για την βοήθεια που μας πρόσφερε για τη συγκέντρωση ειδών για τα παιδιά της Αγίας Άννας. Πάμε να τα πούμε όμως όλα με την σειρά.

    Υπάρχει τέτοια πληθώρα ιδεών, δώρων, sites και πολυκαταστημάτων που πραγματικά απορώ πολλές φορές πως καταφέρνουμε οι γονείς, και φυσικά παππούδες, γιαγιάδες, νονοί και λοιποί αγοραστές δώρων, να καταλήγουμε στην αγορά του σωστού παιχνιδιού. Θα μου πείτε, δεν τα καταφέρνουμε πάντα αλλά τουλάχιστον προσπαθούμε! Σε αυτό το “κυνήγι” του σωστού δώρου, το Ανθομέλι είναι πάντα στο πλευρό σας προτείνοντας ιδέες για δώρα που να καλύπτουν πολλές από τις ανάγκες σας και φυσικά τα βαλάντιά σας.

    Η εταιρεία Remoundo μεγάλωσε γενιές και γενιές με τα επιτραπέζια παιχνίδια της και ακόνισε πολλά μυαλά με την τεράστια ποικιλία σε puzzle. Τώρα πλέον μεγαλώνει τα παιδιά μας και χαίρομαι πολύ που η Μελίτα βρήκε ανάμεσα στα παιχνίδια τους μερικά από τα αγαπημένα της που παίζει διαρκώς μαζί μας. Φέτος, στη λίστα με τα αγαπημένα της ήρθαν να προστεθούν 3 ακόμα! Και φυσικά θα σας τα βάλω με σειρά προτεραιότητας πάντα σύμφωνα με την άποψη της Μελίτας.

    Επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια από Remoundo.

    ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    Το παιχνίδι της Παντομίμας

    (8+, 4+ παίχτες)

    Η Μελίτα λατρεύει την παντομίμα. Μέχρι στιγμής ωστόσο το παιχνίδι της παντομίμας που μπορούσαμε να παίξουμε ήταν μέρος άλλων επιτραπέζιων που είχαν μίξη δραστηριοτήτων και πάντα έπρεπε να κάνουμε αλχημίες για να πετύχει αυτό που ήθελε να παίξει! Επιτέλους λοιπόν, “Το Παιχνίδι της Παντομίμας” της εταιρείας Remoundo μας λύνει τα χέρια και μας κάνει τη ζωή πολύ εύκολη δίνοντας μας μάλιστα 6 κατηγορίες τίτλων. Τίτλοι ταινίας, θεατρικής παράστασης, τραγουδιών, βιβλίων, τηλεοπτικών σειρών και καθημερινές εκφράσεις/παροιμίες. Δεν υπάρχει καλύτερη φάση για να περάσετε με την οικογένειά και τους φίλους σας αυτές τις μέρες!

    Επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια από Remoundo.  Το παιχνίδι της παντομίμας

    Κλείσε τη βαλίτσα

    (6+, 2-4 παίχτες)

    Αυτό το παιχνίδι είναι νούμερο 2 στις προτιμήσεις της Μελίτας για φέτος αλλά νούμερο 1 στην καρδιά του Κώστα που δεν έχει καλύτερο από το να φτιάχνει ΣΩΣΤΑ τις βαλίτσες μας και να κοκορεύεται ότι τα χώρεσε όλα! Εντάξει, μιλάμε και μας κέρδισε και μας την είπε ότι ούτε στο παιχνίδι μπορούμε να τον ξεπεράσουμε στο φτιάξιμο της βαλίτσας. Ρίξαμε πολύ γέλιο!

    Το παιχνίδι περιλαμβάνει μια βαλίτσα και 13 αντικείμενα για κάθε παίχτη. Σύμφωνα με τις κάρτες που καθορίζουν τον προορισμό και το περιεχόμενο της κάθε βαλίτσας, οι παίχτες πρέπει να τα χωρέσουν όλα σωστά στο επάνω και στο κάτω μέρος της βαλίτσας ώστε να κλείσει σωστά. Ο πρώτο που θα τα καταφέρει κερδίζει! Οι κάρτες είναι χωρισμένες σε εύκολες, μέτριες και δύσκολες και έτσι ανάλογα με την υλικία των παιδιών μπορείτε να κινηθείτε με την αντίστοιχη κατηγορία.

    Επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια από Remoundo. Κλείσε τη βαλίτσα

    Χρωμοπαγίδα

    (5+, 2-4 παίχτες)

    Το παιχνίδι αυτό είναι για παιδιά άνω των 5 ετών αλλά προσωπικά το βρήκα ιδανικό και για μεγάλους. Μου θύμισε μάλιστα πολύ το παιχνίδι που έπαιζα παλιά στο κινητό μου με τα διαμάντια που έπρεπε να τα κάνεις ομάδα για να σπάσουν και να πάρεις βαθμούς. Ε, κάπως έτσι παίζεται και η Χρωμοπαγίδα. Είναι ένα παιχνίδι που ακονίζει το μυαλό των μικρών παιδιών (για αυτό το έβαλε μάλλον τελευταίο η κόρη μου που δεν θέλει να πολυζορίζεται στα επιτραπέζια!) και ειδικά αν είναι μικρά τα βοηθάει στην κριτική σκέψη και στην βελτίωση της λεπτής κινητικότητας. Σκοπός του παιχνιδιού; Όποιος κάνεις τις περισσότερες ομαδούλες του ίδιου χρώματος, απελευθερώνει τα μπαλάκια και κερδίζει!

    Επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια από Remoundo.  Χρωμοπαγίδα

    Η εταιρεία Remoundo είναι η πρώτη στην Ελλάδα που ασχολήθηκε αμιγώς με την παραγωγή επιτραπέζιων και εκπαιδευτικών παιχνιδιών. Στόχος ήταν, είναι, και θα είναι η διαρκής βελτίωση της ποιότητας και η αύξηση τόσο της ασφάλειας όσο και της ποικιλίας των προϊόντων της. Τα επιτραπέζια παιχνίδια Remoundo κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και μη τοξικά υλικά, διατηρώντας την σταθερή υψηλή ποιότητα. Η συλλογή παιχνιδιών της εταιρείας Remoundo περιλαμβάνει παιδικά, εκπαιδευτικά αλλά και οικογενειακά παιχνίδια όπως και παζλ. Όλα τα παιχνίδια της ελληνικής εταιρείας κατασκευής και εισαγωγής επιτραπέζιων παιχνιδιών Remoundo θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φυσικά και online καταστήματα σε όλη τη χώρα.

    Πως σας φάνηκαν οι φετινές μας προτάσεις για επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια ; Για να δείτε και αναλυτικά και παλιότερες προτάσεις μας από εταιρεία παιχνιδιών Remoundo, διαβάστε εδώ:

    Υπέροχες προτάσεις δώρων για όσους αγαπάνε τα επιτραπέζια παιχνίδια

    Τα παραδοσιακά παιχνίδια των παιδικών μας χρόνων σε… επιτραπέζια

    Επίσης αν είστε λάτρεις των επιτραπέζιων όπως εμείς, σας προτείνουμε μια βραδιά γεμάτη challenges ώστε να κερδίσει ο καλύτερος!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης