ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    3 εύκολες γλυκές συνταγές για παιδιά

    Δεν θα έλεγα ότι το να μπαίνω στην κουζίνα είναι το αγαπημένο μου χόμπι. Όλως παραδόξως όμως μου αρέσει να προσφέρω όμορφα εδέσματα στους φίλους μου αλλά και να φτιάχνω καλούδια με την κόρη μου. Το τελευταίο διάστημα ανακάλυψα και κάτι ακόμα: είναι τέλειο να μαγειρεύεις και με τους φίλους σου! Με την Εύη από το mamasnpapas.gr ετοιμάσαμε για εσάς, 3 εύκολες γλυκές συνταγές για παιδιά που θα σας λύσουν τα χέρια σε κάποιο πάρτυ ή ως κέρασμα προς τους συμμαθητές τους. Στις γιορτές που ίσως οι περισσότεροι από εσάς έχετε λίγη άδεια και θέλετε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά, δεν είναι κακό να τις δοκιμάσετε! Δεν θα χάσετε! Αρκεί να είστε θετικοί προς λίγη ζάχαρη παραπάνω!

    Οι συνταγές υπάρχουν σε βίντεο και μπορείτε να τις δείτε στο youtube ή στο instagram. Τα βίντεο είναι άκρως διασκεδαστικά!

    Εύκολες συνταγές για παιδιά

    Πρώτη συνταγή: Σοκολατάκια με Oreo

    3 εύκολες γλυκές συνταγές για παιδιά: σοκολατάκια με oreo
    Σοκολατάκια με oreο και σοκολάτα φράουλα

    Δεύτερη συνταγή: Γκοφρετάκια με λευκή σοκολάτα

    3 εύκολες γλυκές συνταγές για παιδιά: γκοφρέτες με λευκή σοκολάτα
    Γκοφρετάκια με λευκή σοκολάτα και ροζ κρυσταλλική ζάχαρη.

    Τρίτη Συνταγή: Γλυκά ποπ κορν με σως από marshmallow

    Α, για την τρίτη συνταγή θα σας μεταφέρω αλλού, στο blog της Εύης γιατί εκεί θα την βρείτε και είμαι σίγουρη ότι θα ενθουσιαστείτε. Βασικά τα παιδιά σας όταν την κάνετε αρκεί να τους αρέσουν τα αλμυρογλυκά σνακ! Αν ναι, τότε βρου.

    Πατήστε εδώ για τη συνταγή με τα ποπ κορν

    3 εύκολες γλυκές συνταγές για παιδιά: γλυκά ποπ κορν
    Γλυκά ποπ κορν!

    Δειτέ εδώ ακόμη μία συνταγή για γλυκά και χρωματιστά ποπ κορν

    Ελπίζω να σας άρεσαν οι συνταγές μας και φυσικά να γελάσατε και λίγο με τα καμώματά μας!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Είναι υπέροχες οι ιδέες σας! Κάθε Σαββατοκύριακο προσπαθώ να περνάω ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου κάνοντας διάφορες δραστηριότητες μαζί οπότε βρήκα τι θα κάνω αυτό το ΣΚ. Όλα μοιάζουν πεντανόστιμα οπότε θα ξετρελαθούν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης