ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ιδέες για δώρα για όσους αγαπούν τον Harry Potter

    Και αφού εγώ είχα πληρώσει υπέρβαρο όταν γύριζα από Αγγλία το 2003 για να κουβαλάω τα αγγλικά βιβλία του Harry Potter και έτρεχα στην πρεμιέρα κάθε νέας του ταινίας, με τον Κώστα να κοιμάται μάλιστα σε μία από αυτές, έφτασε η ώρα που αρκετά χρόνια μετά η κόρη μου έχει πάθει ψύχωση με το φαινόμενο Harry Potter. Άρχισε να διαβάζει τα βιβλία του, να βλέπει τις ταινίες του, να φτιάχνει edits κι εγώ η μάνα να είμαι εκεί για να ακούω όλες τις απορίες της και τα σχόλιά της. Έτσι, ορμώμενη από την harrypotteromania τους τελευταίους μήνες στο σπίτι μας είπα να σας κάνω μια λίστα με ιδέες για δώρα για τους λάτρεις του Harry Potter και τους συμπρωταγωνιστές του.

    ‘Ετσι και στα παιδιά σας θα μπορείτε να είστε η κουλ μαμά και ο κουλ μπαμπάς αλλά και στα δώρα σας να σας κοιτάνε τα άλλα παιδιά με λατρεία!

    Διαβάστε επίσης για το γενέθλιο Harry Potter brunch που διοργάνωσα για τα 10α γενέθλια της Μελίτας αλλά και το diy φωτιστικό που της έφτιαξα με μίνι φιγούρες Harry Potter.

    Ιδέες για δώρα Harry Potter

    Βιβλία

    Τα βιβλία είναι 8 και κυκλοφορούν σε διάφορες version, με διάφορα εξώφυλλα αλλά όλα από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. Αν τα παιδιά σας είναι μικρά (κάτω των 8 ετών) προτείνω τη νέα εικονογραφημένη σειρά με εξαιρετική εικονογράφηση, όπου μπορείτε να το διαβάσετε παρέα τους. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να διαβαστεί και από ένα μεγαλύτερο παιδί. Εμείς έχουμε όλη την σειρά σε κουτί, το 8o βιβλίο που αποτελεί ουσιαστικά το σενάριο της θεατρικής παράστασης αλλά και το πρώτο εικονογραφημένο τεύχος.

    Τη σειρά βιβλίων του Harry Potter μπορείτε να τη βρείτε εδώ

    Ιδέες για δώρα Harry Potter - Βιβλία

    Ευχαριστούμε τη νονά και το νονό μας για αυτό το υπέροχο δώρο

    Δες εδώ το diy φωτιστικό που φτιάξαμε με φιγούρες Harry Potter

    DVD

    Μπορεί η εποχή του dvd να έχει περάσει και να μπορείτε να βρείτε τις ταινίες του Harry Potter στα συνδρομητικά κανάλια ή ακόμα και στο video club αλλά για έναν φανατικό όπως εγώ, η κατοχή των dvd αποτελεί μεγάλη ευτυχία! Η αλήθεια είναι έχω μόνο 4 από τα 8 που κυκλοφορούν αλλά θα ήταν ιδανικό να τα έχω όλα! Οπότε, αν ξέρετε ότι έχετε απέναντι σας έναν Potterhead μην διστάσετε!

    Αποκτήστε όλα τα DVD από εδώ

    Ιδέες για δώρα Harry Potter - DVD
    θα τα δεχτώ και ως δώρο τα επόμενα 4 DVD

    Φιγούρες Funko Pop

    Για τους πιο μοντέρνους φαν του Harry Potter που αγαπούν και τις συλλογές, οι φιγούρες αυτές είναι άκρως POP και cool. Προσωπικά it’s not my cup of tea αλλά τα παιδιά τρελαίνονται. Αν κρίνω από την κόρη μου θα ήθελε να τις έχει όλες. Πριν αγοράσετε, δείτε και την επιλογή των μπρελόκ Funko Pop που είναι και πιο οικονομικά.

    Βρείτε εδώ τις πρωτότυπες φιγούρες funko pop που λατρεύουν οι έφηβοι με θέμα harry potter

    Εδώ θα βρείτε συλλεκτικές φιγούρες και άλλα δώρα με θέμα τον Harry Potter

    Βιβλία Ζωγραφικής / Colouring books

    Για όσους λατρεύουν τη ζωγραφική, τα βιβλία αυτά είναι σκέτη έμπνευση. Μια πηγή δημιουργικότητας με άρωμα Hogwards. Προσωπικά θα τα λάτρευα αλλά η κόρη μου δεν τα αγαπάει καθώς δεν της αρέσει να χρωματίζει. Είναι του σκίτσου! Ωστόσο οι εκδόσεις που κυκλοφορούν είναι εξαιρετικές.

    Δείτε αυτό υπέροχο βιβλίο ζωγραφικής εδώ

    Ιδέες για δώρα Harry Potter - Φιγούρες Funko Pop
    Στο βάθος και ο αγαπημένος Dobby

    Κούπες και Παγούρια

    Λίγο πιο mainstream και κλασσικό δώρο αλλά ιδανικό για όσους θέλουν την καθημερινή Harry Potter δόση τους. Για να πιουν το γάλα τους, για διακοσμητικά ή για να τα πάρουν στο σχολείο. Δώρο σιγουράκι για όλα τα γούστα.

    Δείτε μια κούπα εδώ.

    Σημειωματάρια

    Για όσους αγαπούν τα bullet journal ή να γράφουν ημερολόγιο, τότε αυτά τα σημειωματάρια είναι ιδανικά. Κυκλοφορούν σε πολλές ποικιλίες και ποιότητες και φυσικά σε πολλές τιμές. Η Μελίτα τα αγαπάει και τα χρησιμοποιεί πολύ. Εννοείται ότι μπορείτε να τους πάρετε και τα απλά τετράδια για το σχολείο που θα τα τιμήσουν δεόντως.

    Δείτε αυτό το σημειωματάριο εδώ αλλά και αυτά τα τετράδια εδώ

    Παζλ

    Άπειρα σχέδια κυκλοφορούν ανάμεσά μας, από λίγα κομμάτια έως και πάνω από 1000. Αγοράστε ανάλογα με την ηλικία και την ικανότητα του παιδιού. Εμείς φέτος το χειμώνα πήραμε ένα αλλά τελικά κατέληξα να το κάνω εγώ καθώς η Μελίτα δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τα παζλ. Έφτιαξε τα πρόσωπα… κάτι ήταν και αυτό. Οπότε να είστε σίγουροι ότι το παιδί που θα λάβει το δώρο θέλει να κάνει παζλ.

    Για παιδιά που αγαπούν τα diy δείτε και αυτό το ιδιαίτερο παζλ αλλά και ένα πιο κλασικό παζλ εδώ

    Lego

    Για τα μικρά και μεγάλα παιδιά που αγαπούν τα lego αλλά έχουν αρχίσει να μπαίνουν και στον κόσμο του Harry Potter, τα πακέτα lego έχουν μεγάλη ποικιλία. Είναι μεν ένα πιο ακριβό δώρο αλλά αν τους αρέσει αυτή η ενασχόληση θα σας λατρέψουν!

    Δείτε αυτό εδώ με το μαγικό λεωφορείο αλλά και το μαγικό κουτί με φιγούρες και εκπαιδευτικό υλικό

    Ραβδιά

    Εδώ γίνεται ένας χαμός γιατί θα βρείτε από πολύ φθηνά (τύπου αποκριάτικα ή σαν στυλό) έως και πολύ ακριβά συλλεκτικά οπότε σίγουρα θα χρειαστεί έρευνα. Εμείς σας προτείνουμε μια σειρά μεσαίας κατηγορίας για να είναι προσιτό προς όλους. Η Μελίτα τα λατρεύει και όσα κι αν είχε δεν θα της έφταναν! Νομίζω τελικά ότι αν είχαμε περισσότερα λεφτά θα ήταν φανατικός συλλέκτης αλλά η μαμά την προσγειώνει στην πραγματικότητα.

    Πακέτο με 5 διαφορετικά ραβδιά εδώ.

    Ιδέες για δώρα Harry Potter - Ραβδί
    Και το T-shirt αριστερά μπορεί να φορεθεί και ως νυχτικιά

    Τ-shirt – Hoodies

    Για τα εφηβάκια μας σίγουρα αυτό το δώρο είναι must καθώς συνήθως δεν αγαπούν να τους πηγαίνουμε δώρο ρούχα, ειδικά τα αγόρια. Οπότε με αυτό θα νιώσουν και cool και in fashion. Εδώ έχετε δύο επιλογές. Είτε να αγοράσετε έτοιμα είτε να πάτε σε ένα κατάστημα με τυπωτικά μηχανήματα και να τυπώσετε το σχέδιο της αρεσκείας σας. You choose!

    Δείτε αυτό το υπέροχο φούτερ.

    Επιτραπέζιο γνώσεων

    Ω ναι μέχρι και επιτραπέζιο θα βρείτε ωστε να τεστάρετε τις γνώσεις σας για τον harry potte. Βέβαια για το συγκεκριμένο παιχνίδι οι γνώστες θα πρέπει να είστε παραπάνω από ένας μέσα στο σπίτι ή να ξέρετε ότι οι φίλοι των παιδιών σας είναι και αυτοί φαν του Harry Potter.

    Δείτε αυτό το brainbox harry potter εδώ αλλά και το κλασικό Dobble εδώ.

    Ιδέες για δώρα Harry Potter - Μάσκα και μπλούζα
    Και η θήκη κινητού είναι εξαιρετική επιλογή

    Μπρελόκ

    Μια οικονομική λύση για δωράκι είναι και τα μπρελόκ. Οπως σας είπα παραπάνω μπορεί να είναι φιγούρα Funko Pop ή και απλό μπρελόκ που πλέον μπορείτε να βρείτε παντού.

    Δείτε εδώ αυτό το μπρελόκ για κορίτσια

    Φωτιστικά – φωτεινές πινακίδες

    Οι φωτεινές πινακίδες στο παιδικό και εφηβικό δωμάτιο είναι πολύ της μόδας. Για τους λάτρεις του Harry και της παρέας του θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα τέτοιου είδους φωτιστικό που λειτουργεί κυρίως ως διακοσμητικό. Δείτε εδώ το snitch!

    Σεντόνια

    Αααα και αυτό το δώρο θα ήταν ιδανικό για την κόρη μου μιας και της αρέσουν τα θεματικά σεντόνια. Είναι μεν λίγο πιο ακριβό δώρο αλλά σίγουρα θα κάνει τα όνειρά τους πιο μαγικά!

    Προμηθευτείτε ένα υπέροχο σετ παπλωματοθήκης εδώ. Συνδυάστε τα με πυτζάμες εδώ.

    Φυσικά αυτά ήταν λίγα μόνο από τα αντικείμενα που μπορείτε να βρείτε για τον μαγικό κόσμο του Harry Potter. Περιηγηθείτε στα καταστήματα που σας προτείναμε και δείτε και άλλες ιδέες για δώρα Harry Potter όπως κασετίνες, lunch box, σακίδια βόλτας, διακοσμητικά και άλλα πολλά. Ωστόσο έμεινα στα ευρείας κυκλοφορίες και όχι σε limited edition προϊόντα ώστε να πιάσω και όλα τα βαλάντια. Θα χαρώ να μάθω εσείς τι αντικείμενο έχετε που να σας καθιστά Potterheads;

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    1. Πω πω πόσα δώρα θα μπορούσα να πάρω της Μελιτας!!! Όμως με απαλλαξατε γιατί έδωσα σε εσάς πάσα με τα χρήματα των γενεθλίων να πάρετε ό,τι και να θέλετε. Τι λες Μελιτα για ένα σεντόνι Harry Potter; ή μια κασετίνα; η μία εξάδα μάσκες;

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης