ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Οικογενειακές διακοπές στη Ρόδο: Δείτε τις καλύτερες παραλίες για οικογένειες με παιδιά

    Εύκολη πρόσβαση, ρηχά, καθαρά και ζεστά νερά, αμμουδιά και παιχνίδια! Αυτά είναι τα σημαντικότερα στοιχεία που καθιστούν μια παραλία ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά! Πού θα τα βρείτε; Σε έναν από τους πιο φιλικούς προορισμούς για καλοκαιρινές οικογενειακές διακοπές, τη Ρόδο! Επειδή γνωρίζουμε πόσο αγχωτικός μπορεί να γίνει ο σχεδιασμός των διακοπών με μικρά παιδιά βρήκαμε τις καλύτερα οργανωμένες παραλίες στη Ρόδο, το νησί των Ιπποτών! Οι επιλογές μας μπορούν να σας προσφέρουν όλα τα παραπάνω αλλά και πολλά περισσότερα: καφετέριες, εστιατόρια και snack bars, όλα σε κοντινή απόσταση, ώστε να περάσετε το ταξίδι σας ξεκούραστα και χωρίς άγχος. Πάμε διακοπές στη Ρόδο!

    Για να μπορέσετε να επισκεφτείτε όλες τις παραλίες, χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια και την άνεση της οικογένειάς σας, επιλέξτε ενοικίαση αυτοκινήτου στη Ρόδο και χαρείτε κάθε οικογενειακή στιγμή!

    Βουτιές και παιχνίδια στην πανέμορφη παραλία Τσαμπίκα

    Η φυσική της ομορφιά σε συνδυασμό με τα καταγάλανα νερά και τους χρυσούς της αμμόλοφους καθιστούν την παραλία της Τσαμπίκας, στη Ρόδο, έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς του νησιού. Η συγκεκριμένη παραλία αποτελεί μια ιδανική επιλογή για οικογένειες, καθώς εκτός από φυσική ομορφιά διαθέτει ρηχά και ήρεμα νερά τα οποία είναι κατάλληλα για τους μικρούς κολυμβητές.

    Διαθέτει επίσης εύκολο πάρκινγκ, καντίνες, εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ και φουσκωτά παιχνίδια μέσα στη θάλασσα για να περάσουν παιδιά, αλλά και γονείς, μια μέρα γεμάτη βουτιές, παιχνίδι και διασκέδαση. Την παραλία Τσαμπίκα θα τη βρείτε είκοσι έξι χιλιόμετρα νοτιανατολικά από την πόλη της Ρόδου.

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι:

    Ηρεμία και χαλάρωση στην παραλία Πεύκοι

    Τρία χιλιόμετρα νότια της Λίνδου και πενήντα έξι χιλιόμετρα από την πόλη της Ρόδου θα βρείτε ένα από τα πιο γνωστά μέρη του νησιού, την παραλία Πεύκοι. Η παραλία είναι ιδανική για να περάσετε με τα παιδιά σας μια ήσυχη μέρα στη θάλασσα καθώς βρίσκεται μακριά από τη βαβούρα των πλέον πολυσύχναστων τουριστικών προορισμών του νησιού.

    Επιπλέον, η υπέροχη αμμουδιά, τα καθαρά και ρηχά νερά της αλλά και τα πεύκα δημιουργούν μικρές οάσεις σκιάς και την καθιστούν ιδανική για τα μικρά παιδιά. Κοντά θα βρείτε μπαρ, ταβέρνες και εστιατόρια για να μην χρειαστεί να τα αναζητείτε σε άλλες περιοχές χάνοντας έτσι πολύτιμες οικογενειακές στιγμές.

    Οικογενειακές εξορμήσεις στην παραλία Λίνδος

    Με την ακρόπολη να “κρέμεται” από πάνω της και τα εντυπωσιακά γαλαζοπράσινα νερά της να καλούν μικρούς και μεγάλους για ατέλειωτες βουτιές, η κεντρική παραλία της Λίνδου χαρακτηρίζεται από πολλούς ως μία από τις ομορφότερες της Ελλάδας.

    Τα ζεστά και ρηχά νερά της την καθιστούν ιδανική για όσους έχουν μικρά παιδιά, ενώ τα διάφορα snack bar που βρίσκονται στην περιοχή προσφέρουν καταφύγιο από τον ήλιο για όλη την οικογένεια. Η παραλία Λίνδος είναι ιδανική και για περισσότερες οικογενειακές εξορμήσεις, αφού εκεί θα βρείτε σκάφη για να εξερευνήσετε και τις γύρω ακτές.

    Οικογενειακές διακοπές στη Ρόδο: Δείτε τις καλύτερες παραλίες για οικογένειες με παιδιά
    Ρόδος, Ελλάδα: Η παλιά πόλη Λίνδος μια ηλιόλουστη μέρα.

    Διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης στην παραλία Φαληράκι

    Αποτελώντας μία από τις μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες παραλίες του νησιού, το Φαληράκι χαρακτηρίζεται ως το κέντρο διασκέδασης της Ρόδου. Δικαιολογημένα θα λέγαμε, καθώς ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από αμέτρητες επιλογές για θαλάσσια παιχνίδια και σπορ, ενώ σε διάφορα τμήματα της παραλίας θα βρει πολλά μοντέρνα café και bar.

    Ιδανική και για οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά

    Ενώ το Φαληράκι εγγυάται υπέροχες στιγμές και για τις οικογένειες με πολύ μικρά παιδάκια ή μωρά, η ζωντάνια της παραλίας είναι ιδανική και για οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία τρελαίνονται για παιχνίδια και βουτιές στο νερό. Επίσης σε κοντινή απόσταση από την παραλία, βρίσκεται ένα από τα καλύτερα πάρκα νερού στην Ευρώπη όπου παιδιά και γονείς μπορούν να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσης!

    Οικογενειακές διακοπές στη Ρόδο: Δείτε τις καλύτερες παραλίες για οικογένειες με παιδιά
    Παραλία Φαληράκι, Ρόδος, Ελλάδα: διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης.

    Στις φετινές σας διακοπές στη Ρόδο επισκεφτείτε μερικές από τις πιο φιλικές για παιδιά παραλίες του νησιού για ατέλειωτες βουτιές, παιχνίδια, χαλάρωση και άλλες υπέροχες καλοκαιρινές στιγμές για όλη την οικογένεια. Οδηγηθείτε σε όλες με ασφάλεια και άνεση, επιλέγοντας ενοικίαση αυτοκινήτου στη Ρόδο από την Kalithea Rent a Car.

    Βρείτε ακτοπλοϊκά εισιτήρια στην παρακάτω μηχανή αναζήτησης:

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης