Προτάσεις για να επιλέξετε βιβλία για παιδιά και εφήβους!

Προτάσεις παιδικών βιβλίων σας έχουμε σήμερα αλλά αυτή τη φορά με έναν διαφορετικό τρόπο. Αν και ως τώρα δεν το συνηθίζαμε θα σας μιλήσουμε για υπέροχα παιδικά βιβλία από αγαπημένους εκδοτικούς οίκους μέσα από τα igtv video που έχουμε ανεβάσεις στο instagram προφίλ μας. Βιβλία που αφορούν σε μικρά παιδιά ως και εφήβους. Κάτω από το κάθε βίντεο θα βρείτε το link για να τα προμηθευτείτε online. Θα χαρούμε να μας ακολουθήσετε στο instagram και φυσικά να μας γράψετε εδώ ή εκεί το σχόλιό σας ειδικά στην περίπτωση που διαβάσατε με τα παιδιά κάποια από αυτά.

Παιδικά βιβλία Μυστηρίου

Τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών απολαμβάνουν τα βιβλία μυστηρίου. Πώς να το κάνουμε που είναι και τις μόδας αυτή η κατηγορία και στους ενήλικες. Οι συγγραφείς αυτού του είδους βιβλίων έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα και πολλά από αυτά τα βιβλία έχουν όχι μόνο ελκυστική εικονογράφηση, αλλά είναι ιδιαίτερα διαδραστικά ή μας ταξιδεύουν στον κόσμο παράλληλα με την ιστορία και τα παιδιά παίρνουν πολλές γνώσεις. Οι εκδόσεις Μίνωας μας έχουν στη συλλογή τους πολλά βιβλία για να διαλέξετε.

Τα βιβλία μπορείτε να τα βρείτε και εδώ. Ενδεικτικά σας δίνουμε κάποιους από τους τίτλους πιο αναλυτικά:

Βιβλία για τον ρόλο της γυναίκας

15 βιβλία που μπορούμε να διαβάσουμε στα παιδιά μας ώστε να μάθουν τον ρόλο της γυναίκας στην ιστορία μας. Γυναίκες στην οικολογία, στην επιστήμη, στις τέχνες, στον αθλητισμό, στην πολιτική. Και όλα αυτά για παιδιά από 3 ετών έως και το γυμνάσιο.

Τα βιβλία μπορείτε να τα βρείτε και εδώ.

Βιβλία για την επανάσταση του 1821

Για όσους θέλετε να πάτε τη γνώση των παιδιών σας για την επέτειο 200 χρόνων από το ξεκίνημα της επανάστασης του 1821 ένα βήμα παραπέρα, τότε αυτά τα βιβλία είναι ιδανικά. Κι όχι μην τα σνομπάρετε! Έχουν απίστευτο ενδιαφέρον και πολλά από αυτά φαίνονται παιδικά λόγω της ευχάριστης εικονογράφησης, αλλά μπορούν να διαβαστούν και από εφήβους αλλά και από ενήλικες.

Πώς σας φάνηκαν οι προτάσεις μας;

Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook. Βρείτε όλους τους διαγωνισμούς που τρέχουν στο Ανθομέλι εδώ.

Ⓘ Η ανάρτηση ενδέχεται να περιέχει affiliate links τα έσοδα των οποίων βοηθούν στη συντήρηση του blog. Δεν σας επιβαρύνουν εξτρά σε περίπτωση που κάνετε κάποια αγορά μέσω αυτών. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Πρόσφατα Άρθρα
Διαβάστε Επίσης