ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Προτάσεις για να επιλέξετε βιβλία για παιδιά και εφήβους!

    Προτάσεις παιδικών βιβλίων σας έχουμε σήμερα αλλά αυτή τη φορά με έναν διαφορετικό τρόπο. Αν και ως τώρα δεν το συνηθίζαμε θα σας μιλήσουμε για υπέροχα παιδικά βιβλία από αγαπημένους εκδοτικούς οίκους μέσα από τα igtv video που έχουμε ανεβάσεις στο instagram προφίλ μας. Βιβλία για παιδιά και εφήβους. Κάτω από το κάθε βίντεο θα βρείτε το link για να τα προμηθευτείτε online. Θα χαρούμε να μας ακολουθήσετε στο instagram και φυσικά να μας γράψετε εδώ ή εκεί το σχόλιό σας ειδικά στην περίπτωση που διαβάσατε με τα παιδιά κάποια από αυτά.

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι:

    Μια χριστουγεννιάτικη βιβλιοθήκη στο σπίτι για τα παιδιά

    Ποια σχολικά βοηθήματα προτιμάς;

    Το φαινόμενο Colleen Hoover και οι έφηβοι του #BookTok

    Βιβλία ενηλίκων που αξίζει να διαβάσεις (βίντεο)

    Παιδικά βιβλία Μυστηρίου

    Τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών απολαμβάνουν τα βιβλία μυστηρίου. Πώς να το κάνουμε που είναι και της μόδας αυτή η κατηγορία και στους ενήλικες. Οι συγγραφείς αυτού του είδους βιβλίων έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα και πολλά από αυτά τα βιβλία έχουν όχι μόνο ελκυστική εικονογράφηση, αλλά είναι ιδιαίτερα διαδραστικά ή μας ταξιδεύουν στον κόσμο παράλληλα με την ιστορία και τα παιδιά παίρνουν πολλές γνώσεις. Οι εκδόσεις Μίνωας μας έχουν στη συλλογή τους πολλά βιβλία για να διαλέξετε.

    Τα βιβλία μπορείτε να τα βρείτε και εδώ. Ενδεικτικά σας δίνουμε κάποιους από τους τίτλους πιο αναλυτικά:

    Βιβλία για τον ρόλο της γυναίκας

    15 βιβλία που μπορούμε να διαβάσουμε στα παιδιά μας ώστε να μάθουν τον ρόλο της γυναίκας στην ιστορία μας. Γυναίκες στην οικολογία, στην επιστήμη, στις τέχνες, στον αθλητισμό, στην πολιτική. Και όλα αυτά για παιδιά από 3 ετών έως και το γυμνάσιο.

    Τα βιβλία μπορείτε να τα βρείτε και εδώ.

    Βιβλία για την επανάσταση του 1821

    Για όσους θέλετε να πάτε τη γνώση των παιδιών σας για την επέτειο 200 χρόνων από το ξεκίνημα της επανάστασης του 1821 ένα βήμα παραπέρα, τότε αυτά τα βιβλία είναι ιδανικά. Κι όχι μην τα σνομπάρετε! Έχουν απίστευτο ενδιαφέρον και πολλά από αυτά φαίνονται παιδικά λόγω της ευχάριστης εικονογράφησης, αλλά μπορούν να διαβαστούν και από εφήβους αλλά και από ενήλικες.

    Πώς σας φάνηκαν οι προτάσεις μας; Αρκετές, το ξέρω, και σιγουρα θέλουν λίγη έρευνα από εσάς αλλά νομίζω ότι αξίζουν τον κόπο!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης