ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    3 αγαπημένα online φαρμακεία και 2 site για βρεφικά είδη και πάνες

    Τα τελευταία χρόνια και ειδικά τους τελευταίους μήνες, λόγω της καραντίνας, εμπιστευτήκαμε περισσότερο τα ηλεκτρονικά καταστήματα για τις αγορές μας. Ακόμα και κάποιοι που δεν ήταν τόσο εξοικειωμένοι, αναγκάστηκαν να κάνουν online αγορές και νομίζω πως για πολλούς ανοίχτηκε ένας νέος κόσμος μπροστά τους. Σήμερα θα θέλαμε να σας συστήσουμε τα δικά μας αγαπημένα online φαρμακεία, τα οποία εμπιστευόμαστε εδώ και χρόνια για τις αγορές μας αλλά και δύο site με βρεφικά είδη υγιεινής και πάνες με σούπερ τιμές.

    Για μας είναι τα καλύτερα online φαρμακεία. Μα θα μου πείτε, όλα αυτά είναι; Ναι, αυτά είναι ανάμεσα σε αυτά που ψάχνουμε τις περισσότερες φορές για να βρούμε τις καλύτερες τιμές. Γιατί δεν είναι ποτέ σίγουρο πως όλα τα προϊόντα που θέλουμε θα τα βρούμε στις χαμηλότερες τιμές σε ένα από αυτά. Οπότε η σύγκριση είναι αναπόφευκτη.

    Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι ευχάριστες, εύκολες και ξεκούραστες αν και πολλές φορές μπορεί να είναι και μεγάλη ζαλούρα αφού για να κάνεις σύγκριση τιμών ή για να βρεις από ένα eshop όλα όσα θέλεις στην τιμή που θέλεις. Επίσης θέλουν προσοχή και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τα e-shop που επιλέγουμε για να είναι και οι αγορές μας ασφαλείς. Για τους αρχάριους να πούμε πως σε κάποια eshop υπάρχει και η δυνατότητα τηλεφωνικών παραγγελιών σε περίπτωση που δυσκολεύεστε.

    Ένα πράγμα που πολλές φορές, εκτός της τιμής του προϊόντος μας επηρεάζει είναι οι τρόποι πληρωμής, το ποσό της αποστολής με κούριερ, από ποιο ποσό και πάνω είναι δωρεάν η αποστολή και σε κάποιες περιπτώσεις και η courier με την οποία συνεργάζεται το ηλεκτρονικό φαρμακείο.

    Ηλεκτρονικά Online Φαρμακεία

    Στα ηλεκτρονικά online φαρμακεία θα βρείτε είδη για όλη την οικογένεια, καλλυντικά, βιταμίνες, προϊόντα αδυνατίσματος, προϊόντα περιποίησης σώματος και στόματος, πάνες και είδη για βρέφη και μωρά, είδη για τον θηλασμό, αντηλιακά, ορθοπεδικά είδη. Επίσης θα βρείτε πακέτα δώρων και πακέτα προσφορών όλο τον χρόνο.

    Σας δίνουμε κάποιες ενδεικτικές πληροφορίες για τα μεταφορικά, αλλά πατώντας τα link στα ονόματα των φαρμακείων παρακάτω, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για παραδόσεις αυθημερόν ή παραδόσεις Σαββάτου, για χρεώσεις με αντικαταβολή, συνεργαζόμενες τράπεζες κλπ. Το Ανθομέλι δεν ευθύνεται για τυχών αλλαγές στις χρεώσεις μετά την ημερομηνία δημοσίευσης του άρθρου.


    pharm24

    Για παραγγελίες μικρότερες των 39 € τα έξοδα αποστολής είναι 2,5 €. Εάν κάνετε εγγραφή και ανάλογα με τις μελλοντικές σας αγορές έχετε και εκπτώσεις στα μεταφορικά.

    Δωρεάν Μεταφορικά από 39€

    Extra Δώρο με αγορές άνω των 59€ και δωρεάν αντικαταβολή, αν γίνετε μέλος.

    Τρόποι πληρωμής: Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα, MasterPass και Paypal

    Τα δικά μας αγαπημένα online φαρμακεία
    3 αγαπημένα online φαρμακεία και 2 site για βρεφικά είδη και πάνες 5

    Διαβάστε επίσης στο Ανθομέλι:

    pharmacyonlineshop

    Για παραγγελίες από 35€ και κάτω τα έξοδα αποστολής είναι 4 €.

    Δωρεάν Μεταφορικά από 35€. Εξαιρούνται από τα 35€ οι βρεφικές τροφές και τα γάλατα.

    Τρόποι πληρωμής: αντικαταβολή, Paypal, κατάθεση στην τράπεζα

    Τα δικά μας αγαπημένα online φαρμακεία
    3 αγαπημένα online φαρμακεία και 2 site για βρεφικά είδη και πάνες 6

    Βρεφικά είδη και πάνες για μωρά

    Για τους γονείς με βρεφάκια και μωρά που πλέον τα έχουν δει όλα με την αγορά πανών, υγρών μωρομάντηλων και άλλων ειδών σας προτείνουμε κάποια eshop, όπου μπορείτε να βρείτε προσφορές σε επώνυμα προϊόντα για τα μωράκια σας.

    Superpanes

    Κόστος αποστολής 2,50€ για όλη τη Ελλάδα, χωρίς υπολογισμό όγκου ή βάρους. Ελάχιστη παραγγελία 20€.

    Δωρεάν αποστολή άνω των 59 €

    Τρόποι πληρωμής: αντικαταβολή (+ 2€), πιστωτική, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypal

    Γίνε μέλος και με κάθε αγορά κερδίζεις πόντους που μπορείς να εξαργυρώσεις σε επόμενη αγορά!

    Τα δικά μας αγαπημένα online φαρμακεία
    3 αγαπημένα online φαρμακεία και 2 site για βρεφικά είδη και πάνες 7

    Agnotis

    Δωρεάν μεταφορικά!

    Τα δικά μας αγαπημένα online φαρμακεία και eshop με πάνες για μωρά
    3 αγαπημένα online φαρμακεία και 2 site για βρεφικά είδη και πάνες 8

    Έχετε online φαρμακείο;

    Αν έχετε online φαρμακείο και θέλετε να γίνει ένα από τα δικά μας αγαπημένα δεν έχετε παρά να μας το γνωρίσετε στέλνοντάς μας πληροφορίες στη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Είναι σίγουρο πως μια τέτοια συνεργασία θα το κάνει γνωστό σε περισσότερους.

    Κατερίνα

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης