ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    10 πρωτότυπα δώρα για νεογέννητο μωρό

    Θέλετε να κάνετε δώρο στο νεογέννητο μωρό της φίλης, της κουμπάρας, της αδερφής και αναζητάτε ιδέες για πρωτότυπα δώρα; Τότε είστε στο σωστό μέρος! Σε αυτή μας την ανάρτηση, ύστερα από αναζήτηση σε αγαπημένα eshop, βρήκαμε 10 πρωτότυπα δώρα για νεογέννητο που μπορείτε να αγοράσετε online στη νέα μανούλα και το μωρό της. Φυσικά, τα προϊόντα απευθύνονται και σε γονείς που θέλουν να κάνουν και οι ίδιοι κάποια αγορά για το μωράκι τους. Τα δώρα είναι και χρηστικά αλλά και διακοσμητικά, τα οποία μάλιστα μπορούν να κρατήσουν τις αναμνήσεις των πρώτων χρόνων του παιδιού.

    Μου έχει τύχει πολλές φορές να με ρωτάνε, άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή νεότερα άτομα που δεν έχουν κάνει παιδιά, να τους δώσω ιδέες για δώρα σε νεογέννητο. Είναι λογικό οι πρώτοι να μην γνωρίζουν τι είναι αυτό που θα ήθελε μια νέα μανούλα και ποια είναι τα trends. Στη δεύτερη περίπτωση είναι επίσης λογικό να μην γνωρίζουν, λόγω απειρίας, τι είναι αυτό που θα ήταν χρήσιμο για μια μαμά και το μωρό της.

    Πάντα τους προτείνω να διαβάσουν τις αναρτήσεις μας Ιδέες για δώρα σε νεογέννητα (ή για βάπτιση) και Πρωτότυπες ιδέες για δώρα στη νέα μαμά στο μαιευτήριο, όπου σίγουρα βρίσκουν κάτι που να τους αρέσει να προσφέρουν ως δώρο. Σίγουρα όμως υπάρχουν και νέα προϊόντα και φρέσκες ιδέες για δώρα. Για δείτε, λοιπόν, παρακάτω τι νέο έχουμε να προτείνουμε:

    Δώρα για νεογέννητο μωρό

    Σόφι καμηλοπάρδαλη

    Sophie La Giraffe, το διαχρονικό και δημοφιλές πρώτο παιχνίδι του παιδιού, που διεγείρει τις αισθήσεις και έχει αγαπηθεί από πολλά μωρά σε όλον τον κόσμο. Είναι χειροποίητο παιχνίδι με μεγάλη ιστορία. Κατάλληλο και για νεογέννητο μωρό. Βρείτε την εδώ.

    Ollie η κουκουβάγια

    Η Ollie η Κουκουβάγια και οι φίλοι της είναι σχεδιασμένοι για να βοηθήσουν του γονείς και το μωρό να έχουν έναν καλό βραδινό ύπνο. Αναπαράγει 6 χαλαρωτικούς ήχους: χτύπους καρδιάς, σταγόνες βροχής, στατικό λευκό θόρυβο και 3 νανούρισματα. Με ένα απαλό, ζεστό φωτισμό δημιουργεί ένα ήρεμο περιβάλλον που θα βοηθήσει το μωρό να κοιμηθεί. Με τον αισθητήρα κλάματος που διαθέτει αναγνωρίζει το κλάμα του μωρού, ενεργοποιείται αυτόματα και ξαναρχίζει τη μελωδία από μόνο του. Βρείτε την εδώ.

    Βοηθάει το παιδί να αναγνωρίζει τη διαδικασία του ύπνου! Κάθε βράδυ ανάβει το απαλό φως του και ακούγεται η αγαπημένη του μελωδία. Αυτό στη διάρκεια θα γίνει κομμάτι της ρουτίνας του ύπνου και το μωρό θα προσαρμόζεται κάθε μέρα και πιο εύκολα.

    Kορνίζα με φωτογραφίες μωρού και αποτυπώματα από τον πρώτο του χρόνο

    Η κορνίζα έχει θέσεις για 12 φωτογραφίες, μία για κάθε μήνα του πρώτου χρόνου του παιδιού, και 2 μεγαλύτερες θέσεις στο κέντρο για να μπει μία μεγαλύτερη φωτογραφία του μωρού και μια ζωγραφιά με το αποτυπωμα του χεριού ή της πατούσας του μωρού! Η κορνίζα περιλαμβάνει και τα υλικά για να γίνουν αποτυπώματα. Προσωπικά έχω μία παρόμοια κορνίζα για τα παιδιά μου που αρχικά διακοσμούσε τα παιδικά δωμάτιά τους αλλά πλέον τις έχω και τις δύο μαζί στην κρεβατοκάμαρά μου.

    Μοναδικές αναμνηστικές κάρτες για φωτογράφιση

    Αυτό το δώρο θα ήθελα πολύ να μου το έχουν κάνει όταν τα παιδιά μου ήταν μικρά. Ακόμα και να μην είστε λάτρης των άπειρων φωτογραφιών, όπως εγώ, οι 30 αυτές κάρτες θα βοηθήσουν να δημιουργηθεί μια γλυκιά συλλογή αναμνήσεων φωτογραφίζοντας το μωρό με την αντίστοιχη κάρτα κάθε στιγμή που καταφέρνει κάτι για πρώτη φορά. Η πρώτη του εβδομάδα, ο πρώτος μήνας, η πρώτη φορά που μπουσούλησε, που έφαγε στερεά τροφή. Τα πρώτα Χριστούγεννα, πρώτη εκδρομή, πρώτα γενέθλια, πρώτες διακοπές….

    Τριπλή κορνίζα με αποτύπωμα σε πηλό

    Διαθέτει θέση για μία φωτογραφία και 2 θέσεις για τα αποτυπώματα του χεριού και της πατούσας. Η συσκευασία περιλαμβάνει και τον πηλό φυσικά! Δεν χρειάζεται ψήσιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε νεογέννητο μωρό, αφού είναι δερματολογικά ελεγμένο και απόλυτα ασφαλές για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα.

    Την κορνίζα μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

    Στο site mumlabs θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κορνίζες αποτυπωμάτων σε πολλά σχέδια και χρώματα!

    10 πρωτότυπα δώρα για νεογέννητο μωρό
    Ιδέες για δώρα για νεογέννητο

    Σάκος για παιχνίδια και Στρώμα Παιχνιδιού

    Στρώμα παιχνιδιού που με μία κίνηση γίνεται σάκος και χωράει μέσα όλα τα παιχνίδια. Με αυτό τον τρόπο γίνεται εύκολα και γρήγορα τσάντα αποθήκευσης, ώστε να έχουν οι γονείς πάντα μαζί στα ταξίδια ή στις επισκέψεις σε συγγενείς αλλά ακόμα και για να τακτοποιούν γρήγορα το δωμάτιο. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας βαμβάκι και μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο. Βρείτε το εδώ.

    Θήκη Μπάνιου-Θαλάσσιος Ελέφαντας

    Χαριτωμένη αλλά και πρακτική η θήκη για τα σαμπουάν τα αφρόλουτρα και τα παιχνίδια μπάνιου του παιδιού σε ιδανικό μέγεθος. Η πρόσοψη είναι από δίχτυ για να φαίνονται όλα όσα περιέχει, ενώ το “ανοιχτό” στόμα του θαλάσσιου ίππου καθιστά τη χρήση της θήκης πιο εύκολη. Είναι φτιαγμένη από Neopren, το υλικό των στολών κατάδυσης, για να μην κρατάει υγρασία . Κολλάει εύκολα σε πλακάκια και γυάλινες επιφάνειες με βεντούζα.

    Διαβάστε επίσης στο Ανθομέλι:

    Οργανωτής Αυτοκινήτου-Καροτσιού

    Οργανωμένοι στις βόλτες με έξυπνα αξεσουάρ που έχουν κατασκευαστεί από ανθεκτικά υλικά εξαιρετικής ποιότητας και καθαρίζονται εύκολα. Βρείτε εδώ ένα πρωτότυπο οργανωτή αυτοκινήτου με θήκη και για τάμπλετ που θα σας χρησιμεύσει και όταν μεγαλώσει το μωρό.

    Σετ με είδη περιποίησης για νεογέννητο μωρό

    Το σετ περιέχει όλα τα είδη για την περιποίηση του μωρού, ιδανικό και για τα ταξίδια της οικογένειας. Θα το βρείτε εδώ.

    Σετ φαγητού

    Μπορεί ένα νεογέννητο να θηλάζει ή να πίνει από μπιμπερό, αλλά οι μήνες περνάνε απίστευτα γρήγορα κι έτσι πολύ σύντομα θα περάσει στις στέρεες τροφές. Βρείτε ποικιλία από σετ φαγητού εδώ.

    Πώς σας φάνηκαν οι προτάσεις μας για δώρα για νεογέννητο; Βρήκατε αυτό που ψάχνατε;

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης