ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Μπαμπάδες του Σαββατοκύριακου

    Αλήθεια, εσάς σε ποια κατηγορία ανήκει ο μπαμπάς του σπιτιού; Σε αυτή με τους μπαμπάδες που ασχολούνται με τα παιδιά τους, σε αυτή με τους εργασιομανείς ή σε αυτή με τους λίγο αδιάφορους που το πατρικό φίλτρο δεν τους έχει βρει ακόμα; Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκουν πάντως, πρέπει να παραδεχτούμε ότι η καραντίνα τους ευνόησε, καθώς επιτέλους βρήκαν λίγο περισσότερο χρόνο παρόλο που κάνουν τηλεργασία να είναι μαζί με τα παιδιά του. Eντάξει, εκτός από αυτούς που δουλεύουν 12ωρα σε σούπερ μάρκετ και άλλες παρόμοιες εργασίες. Τι γίνεται όμως με τους μπαμπάδες του Σαββατοκύριακου, με αυτούς που θέλουν δεν θέλουν, βλέπουν τα καμάρια τους μόνο το Σαββατοκύριακο ή εβδομάδα ανά βδομάδα ή ακόμα και μια φορά μόνο μέσα στην εβδομάδα; Για αυτούς υπάρχει το νέο βιβλίο του Δημήτρη Καρακούση, Μπαμπάδες του Σαββατοκύριακου, Εμπειρίες και Οδηγίες πλεύσεως από Εκδόσεις Θύρα.

    Μπαμπάδες του Σαββατοκύριακου

    Το βιβλίο αυτό είναι ένα εγχειρίδιο που αρχικά πιστεύεις ότι έχει γραφτεί για όσους άντρες είχαν τη χαρά ή την ατυχία να χωρίσουν! Και όντως στην αρχή το πρώτο μέρος αφορά κυρίως στην ιστορία του Στέφανου και των παιδιών του. Ένα πολύ ζωντανό διήγημα μιας ιστορίας της διπλανής πόρτας, αλλά δοσμένο με χιούμορ και αμεσότητα. Όσο προχωρά όμως το βιβλίο συνειδητοποιείς ότι είναι γραμμένο για όσους πατεράδες απλά νοιάζονται! Νοιάζονται για τα παιδιά τους αλλά και για να ανθίσουν τη μεταξύ τους σχέση. Το δεύτερο μέρος χωρίζεται ανά ηλικίες ώστε οι μπαμπάδες να μάθουν πως εξελίσσεται το παιδί τους νοητικά, συναισθηματικά και σωματικά σε κάθε φάση. Ταυτόχρονο προτείνονται παιχνίδια και δραστηριότητες.


    Διαβάστε επίσης:


    Μπαμπάδες του Σαββατοκύριακου

    Μπαμπάδες του Σαββατοκύριακου από Εκδόσεις Θύρα

    Τι θα βρείτε στις σελίδες του βιβλίου

    Όμως πραγματικά με εξέπληξε η ποικιλία των δραστηριοτήτων και των ιδεών! Wow, είπα, να ένας επίδοξος μπαμπάς blogger σκέφτηκα αμέσως! Εντός του βιβλίου, λοιπόν, οι μπαμπάδες θα βρουν ιδέες για συνταγές, χειροτεχνίες, ταινίες, παιχνίδια, περιπάτους ακόμα και συζητήσεις. Επίσης, περιέχει σημαντικές ιστοσελίδες που μπορούν να τους βοηθήσουν σε αυτή τη σχέση αλλά και σε προβλήματα που ενδεχομένως χρειαστεί να αντιμετωπίσουν!

    Προμηθευτείτε το από εδώ

    Βασικά είναι ένα βιβλίο που με εντυπωσίασε και για αυτό το έκανα δώρο στον άντρα μου! Και όχι γιατί είναι μπαμπάς του Σαββατοκύριακου, αλλά γιατί εκεί μέσα μπορεί να βρει πάρα πολλές ιδέες για την ώρα που “δεν έχουν τι να κάνουν” με τη Μελίτα! Αν, ωστόσο είστε ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου ή γνωρίζετε κάποιον, αυτό το βιβλίο είναι ένα μικρό διαμάντι!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης