ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    4 αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ιστορίες από εκδόσεις Άθως Παιδικά

    Αυτές τις μέρες δεν έχουμε καλύτερο από το να διαβάζουμε χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Αλλά πείτε μου βρει παιδιά, πόσες φορές κι εσείς δεν πέφτετε στη λούμπα του Άγιου Βασίλη ξεχνώντας καμιά φορά το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων. Αχ αυτές οι αμερικανιές! Εμάς ο δικός μας Άγιος Βασίλης έρχεται την Πρωτοχρονιά, αγαπητοί μου! Το Χριστούγεννα δοξάζουμε και γιορτάζουμε με δόξα και τιμή τη γέννηση του Χριστού. Για αυτό σε αυτή την ανάρτηση θα σας παρουσιάσω βιβλία που αφορούν τον Χριστό, την αγάπη, το νοιάξιμο και την φροντίδα προς τον διπλανό μας και όλες αυτές τις έννοιες που μας κάνουν Ανθρώπους με Α κεφαλαίο.

    Τα φετινά αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα βιβλία από Εκδόσεις Άθως Παιδικά είναι οι παρακάτω και εύχομαι να βρείτε κάποιο που να σας αρέσει και να ταιριάζει στη δική σας οικογένεια.

    Αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες

    Χριστούγεννα και ήμουν εκεί

    Συγγραφέας: Άννα Ιακώβου

    Προμηθευτείτε το από εδώ

    Πώς θα ένιωθες εσύ αν ήσουν δίπλα στον Χριστούλη αλλά και στην Μαρία και στον Ιωσήφ την εποχή που γεννήθηκε ο Μεσσίας μας; Πως θα ένιωθες, τι θα έβλεπες και τι δώρο θα του έδινες; Η ιστορία της γέννησης του Χριστού αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο. Μέσα από αυτά που θα έβλεπαν δύο μικρά παιδιά. Ξετυλίξτε την ιστορία της γέννησης αλλά και του μεγαλώματος του Χριστού (έως την ηλικία των 12) μέσα από τα λόγια της Αννας Ιακώβου αλλά και την εκπληκτική εικονογράφηση (που είναι και η αγαπημένη της κόρης μου), της Αγγελικής Δελεχά. Ένα βιβλίο εμπνευσμένο από ένα πραγματικό γεγονός “θαύμα” που συνέβη στον Γέροντα π. Κύριλλο Γεραντώνη.

    Χριστούγεννα και ήμουν εκεί από Εκδόσεις Άθως Παιδικά - Χριστουγεννιάτικες ιστορίες
    Χριστούγεννα και ήμουν εκεί από Εκδόσεις Άθως Παιδικά

    Προσευχή είναι…

    Συγγραφέας: Κατερίνα Μουρίκη

    Προμηθευτείτε το από εδώ

    Αυτό είναι ένα βιβλίο που δεν είναι φυσικά αμιγώς χριστουγεννιάτικο αλλά μπορεί να συνδυαστεί με ένα ακόμα βιβλίο ή με κάποιο δώρο μιας και κάθε φορά στις γιορτές και πόσο μάλλον την εποχή που διανύουμε οι προσευχές μας γίνονται πιο δυνατές. Αλήθεια τα δικά σας παιδιά ξέρουν γιατί προσεύχονται ή το κάνουν μηχανικά. Με αυτό το βιβλίο που είναι γεμάτο όμορφες παρομοιώσεις, λόγια καρδιάς και αγκαλιάς θα βρείτε όμορφους λόγους για να προτρέψετε τα παιδιά σας να προσεύχονται. Τέλος, θα βρείτε και όμορφες προσευχές για να τους μάθετε!

    Προσευχή είναι... από Εκδόσεις Άθως Παιδικά - Χριστουγεννιάτικες ιστορίες
    Προσευχή είναι… από Εκδόσεις Άθως Παιδικά

    Χριστούγεννα στη Βηθλέεμ

    Συγγραφέας: Κατερίνα Δανδουλάκη-Χιόνη

    Προμηθευτείτε το από εδώ

    Το βιβλίο αυτό είναι ενα βιβλίο κατασκευών (με ένα μικρό αφήγημα στην αρχή) και θα σας ταξιδέψει στη Βηθλέεμ την εποχή που γεννήθηκε ο Χριστός μας. Ενα εξαιρετικό βιβλίο δραστηριοτήτων που θα απασχολήσει ολόκληρη την οικογένεια καθώς υπάρχουν τα πατρόν για να φτιάξετε δύο φάτνες (μία σε σπηλιά και μία σε στάβλο) αλλά και ολόκληρη την πόλη της Βηθλεέμ. Εμείς φέτος φτιάξαμε την φάτνη στον στάβλο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους αποκτήσαμε τη δική μας φάτνη κάτω από το δέντρο μας!

    Χριστούγεννα στη Βηθλεέμ από Εκδόσεις Άθως Παιδικά - Χριστουγεννιάτικες ιστορίες
    Χριστούγεννα στη Βηθλεέμ από Εκδόσεις Άθως Παιδικά

    Διαβάστε επίσης εδώ και τα περσινά αγαπημένα μας χριστουγεννιάτικα βιβλία από Εκδόσεις Άθως Παιδικά που όμως είναι ακόμα μέσα στην καρδιά μας!

    Χριστουγεννιάτικες Αλκυονίδες

    Συγγραφέας: Αννα Ιακώβου

    Προμηθευτείτε το από εδώ

    Η αγαπήμενη συγγραφέας Αννα Ιακώβου γράφει δύο γιορτινά διηγήματα. Εσείς ξέρετε ποιες είναι οι Αλκυονίδες ημέρες; Εχει συμβεί ποτέ να πέσουν μέσα στις γιορτές; Ε στους πρωταγωνιστές της ιστορίας ναι! Τι θα συμβεί και τι αλλαγές θα φέρει; Ενα βιβλίο γεμάτο ελληνική παράδοση, παιδιά, σκανδαλιές και αλκυονίδες ημέρες!

    Χριστουγεννιάτικές Αλκυονίδες από Εκδόσεις Άθως Παιδικά - Χριστουγεννιάτικες ιστορίες
    Χριστουγεννιάτικές Αλκυονίδες από Εκδόσεις Άθως Παιδικά

    Διαβάστε περισσότερα:

    Ελπίζουμε να σας άρεσαν οι προτάσεις μας για χριστουγεννιάτικα βιβλία και φέτος. Δωρίστε βιβλία στους αγαπημένους σας γιατί κάπως έτσι ξεκινούν οι μεγάλες αγάπες και ο έρωτας με τα βιβλία. Αρκεί κάποιος να σου χαρίσει ένα καλό βιβλίο!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης