ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    20 bloggers προτείνουν παιδικά χριστουγεννιάτικα βιβλία

    Φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για όλους μας. Το σίγουρο όμως είναι πως τα παιδιά μας πρέπει να νιώσουν τη ζεστασιά των γιορτών και την οικογενειακή θαλπωρή. Ένας τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι κρατώντας κατά το μέγιστο δυνατόν τις παραδόσεις των Χριστουγέννων (παλιές και νέες). Ανάμεσα στις παραδόσεις για τα Χριστούγεννα είναι για εμάς και τα παιδικά χριστουγεννιάτικα βιβλία που διαβάζουμε όλοι μαζί.

    Δεν είναι πολύ όμορφο και τρυφερό να διαβάζετε παρέα με τα παιδιά σας κάποια στιγμή της μέρας ή το βράδυ πριν κοιμηθούν παιδικά χριστουγεννιάτικα βιβλία; Ακόμα όμως κι αν είναι μεγαλύτερα, μπορούν να ξαπλώσουν δίπλα στο δέντρο με τα λαμπάκια του ή σε μια πολυθρόνα κοντά στο τζάκι και να χαλαρώσουν διαβάζοντας ένα χριστουγεννιάτικο βιβλίο. Είναι σίγουρο, πως τέτοιες στιγμές μένουν χαραγμένες στη μνήμη των παιδιών και τους προσφέρουν όλα τα θετικά που μπορεί να τους προσφέρει ένα βιβλίο.

    20 bloggers προτείνουν

    Φέτος για τις γιορτές, 20 bloggers σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο, πρότεινουν σε βίντεο το χριστουγεννιάτικο παιδικό βιβλίο που ξεχώρισαν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Φυσικά το Ανθομέλι, που λατρεύει τα βιβλία κι ακόμα περισσότερο τα παιδικά βιβλία, δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια δράση. Στο παρακάτω βίντεο, παρακολουθήστε την Κάλη, που μας μιλάει για το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο βιβλίο της Μελίτας και το συστήνει για παιδιά άνω των 8 ετών.

    To βίντεο με την πρόταση της Κάλης

    Διαβάστε επίσης στο Ανθομέλι:

    Παιδικά χριστουγεννιάτικα βιβλία από Μεταίχμιο
    Photo by sobima on Pixabay

    Βρείτε κι άλλες προτάσεις για παιδικά χριστουγεννιάτικα βιβλία

    Στο κανάλι του Μεταίχμιο στο Youtube θα βρείτε πολλές ακόμα προτάσεις για παιδικά χριστουγεννιάτικα βιβλία. Δεκαεννιά ακόμα bloggers, μας μιλούν για το γιορτινό βιβλίο που ξεχώρισαν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κι εσείς δεν έχετε παρά να κάνετε το κλικ και να δείτε τα βίντεο. Γενικά θεωρώ ότι είμαστε πολύ τυχεροί στην εποχή που ζούμε γιατί τα social media μας προφέρουν μια πληθώρα “καναλιών” ενημέρωσης και μέσα σε όλα έχουμε πρόσβαση σε φοβερές παρουσιάσεις βιβλίων Ελλήνων αλλά και ξένων συγγραφέων.

    Αγαπάτε τα βιβλία;

    Αναζητήστε τις προτάσεις μας για βιβλία και πιο συγκεκριμένα για εφηβικά και παιδικά βιβλία.

    Καλές χριστουγεννιάτικες αναγνώσεις!

    Κατερίνα

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης