ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Το VSCO πάρτυ της Μελίτας που έγινε 9

    Φέτος το κορίτσι μου έγινε 9 χρονών και η αλήθεια είναι ότι παρόλο που λόγω covid τα σχέδιά μας άλλαξαν, τελικά καταφέραμε να γιορτάσουμε και να περάσουμε πολύ όμορφα! Για να μην έχουμε όμως πολύ συνωστισμό αποφασίσαμε να κάνουμε δύο μικρά πάρτυ αντί για ένα μεγάλο. Κι έτσι 2 μέρες πριν η Μελίτα κάλεσε 6 φίλες της για ένα VSCO πάρτυ (sleepover party) και ανήμερα στα γενέθλιά της κάναμε ένα λίγο μεγαλύτερο πάρτυ στην πισίνα (ξέρετε, αυτή που έσωσε το καλοκαίρι μας!).

    Το VSCO πάρτυ της Μελίτας που έγινε 9
    Το VSCO πάρτυ της Μελίτας που έγινε 9

    Η αλήθεια είναι ότι όσο περνάνε τα χρόνια η Μελίτα παίρνει το θέμα του πάρτυ της περισσότερο πάνω της και αυτό σημαίνει λιγότερη δουλειά για μένα. Οι αποφάσεις είναι πλέον δικές της για το τι θα κανουν και πως θα το κάνουν κι εγώ παρόλο που υποστηρικτικά και για πρακτικούς λόγους είμαι δίπλα της σε όλη την προετοιμασία και διαδικασία, ουσιαστικά ακολουθώ εντολές! Το μόνο που δεν έγινε από αυτά που ζήτησε ήταν να κοιμηθούν μαζί. Οπότε μπορεί το πάρτυ να ήταν τύπου “sleepover” αλλά μόνο μέχρι τις 12. Ε, δεν ήταν και λίγο έτσι; Ωστόσο, just for the record, να πω παρ’ όλα αυτά ότι στο τέλος έκλαψε… γιατί δεν πρόλαβαν να κάνουν όσα είχε στη λίστα της! OMG!!!


    VSCO Πρόσκληση

    Η πρόσκληση του πάρτυ της αποφασίστηκε από την ίδια, μέσα από μια πληθώρα ιδεών που βρήκαμε online, και η προσαρμογή έγινε από την Μαμά, δηλαδή εμένα. Το αστείο βέβαια είναι ότι με τα σβήσε γράψε ψεχάσαμε να γράψουμε τη λέξη VSCO στην πρόσκληση, χαχα, γεγονός που παρατηρήσαμε μετά από πολλές μέρες που είχε τελειώσει το πάρτυ! Αλλά δεν πειράζει. Το αρχικό σχέδιο μπορείτε να το βρείτε εδώ (δεξί κλικ και αποθήκευση πάνω στην φωτογραφία) και να το διαμορφώσετε στο canva.com

    Ιδέες για ένα VSCO party - Η πρόσκληση
    VSCO party – Η πρόσκληση όπως βλέπετε περιλάμβανε και dress code!

    Ενδυμασία

    Σε ένα VSCO party η ενδυμασία παίζει φυσικά πολύ μα πάρα πολύ σημαντικό ρόλο και αυτό που σας λέω δεν είναι για γέλια! Τα κορίτσια μέρες πριν σκεφτόντουσαν τι θα βάλουνε για να είναι μέσα στο θέμα και φυσικά εμείς πήγαμε και για τα ψιλοψωνάκια μας για να είναι η εορτάζουσα τρισευτυχισμένη! Η Μελίτα λοιπόν φόρεσε ένα κοντό σορτσάκι (με δυσκολία ξεχώριζε από την μπλούζα) και ένα T-shirt με δελφίνια και λίγο tie-dye ώστε να παραπέμπει στη φυσιολατρία και θαλασσοαγάπη, όπως και ισχύει φυσικά! Επίσης κολιεδάκι με κοχύλια (μόδα από πέρσι), scrunchies στο χέρι και είμαστε έτοιμες για VSCO πάρτυ.

    Ιδέες για ένα VSCO party - Η πρόσκληση
    Φυσικά τα κορίτσια ήπιαν τον χυμό τους με ποτήρια από τα Starbucks και μεταλλικά καλαμάκια γιατί η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά στα VSCO girls

    Διαβάστε περισσότερα:


    Διακόσμηση

    Καθώς το πάρτυ ήταν τύπου sleepover (pyjama party) σκεφτήκαμε να το κάνουμε λίγο pio ιδιαίτερο και VSCO να στήσουμε μια σκηνή μέσα στο δωμάτιο της Μελίτας. Βλέπετε τα VSCO girls έχουν μια μανία με τη φύση, τα πικ νικ και τα sleepover και έτσι προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε όσα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία μπορούσαμε. Φυσικά το δωμάτιο ήταν τίγκα στα led lights και στα φωτάκια και μέσα η σκηνή ήταν διακοσμημένη με μαξιλάρια, ριχτάρια και λοιπά διακοσμητικά.

    Ιδέες για ένα VSCO party - Η πρόσκληση
    VSCO party – Η εορτάζουσα Μελίτα
    Ιδέες για ένα VSCO party
    VSCO party – Πόσα άτομα χωράνε σε μία σκηνή;

    Διαβάστε περισσότερα:


    Μενού

    Το μενού είχε απλά πράγματα, κυρίως junk food (γιεεεε πατατάκια και ποπ κορν forever!), πίτσες για την προβολή ταινίας το βράδυ και ένα super VSCO γλυκό που είχε ως εξής:

    Σπάτε την μαύρη σοκολάτα σε κομματάκια και την απλώνετε σε ένα μικρό πυρεξάκι. Από πάνω βάζετε marshmallow σε μεγάλα ή μικρότερα κομμάτια και το ψήνετε στον φούρνο. Έπειτα κάνετε τρελές βούτες με πτι-μπερ (προσοχή όμως να μην καείτε στην αρχή!)

    Ιδέες για ένα VSCO party
    VSCO party – γλυκιά συνταγή

    Τούρτα

    Η τούρτα μας φέτος ήταν ένα όνειρο και θέλω πολύ να ευχαριστήσω την φίλη μου τη Νικολέτα από το Nikoletta’s Sweets που πραγματικά έγραψε! Και το λέω αυτό γιατί παρόλο που είχε απειροελάχιστο χρόνο να μου την ετοιμάσει (κλασσικά της τελευταίας στιγμής) έκανε τα μαγικά της και η Μελίτα απλά έπρεπε να κλείσει το σαγούνι της για να μην της “πέσει” από το σοκ όταν είδε όλα τα αγαπημένα της VSCO αντικείμενα πάνω στην τούρτα.

    Η τούρτα ήταν σοκολατένια (η αγαπημένη γεύση της Μελίτας) και φυσικά συνεχίζαμε να την τρώμε για τις επόμενες 3 μέρες, χεχε, και κάθε μέρα γινόταν και πιο νόστιμη, η άτιμη! Μα πείτε μου έχετε δει πιο αντιπροσωπευτική VSCO τούρτα;

    Ιδέες για ένα VSCO party - Η τούρτα από Nikoletta's Sweets
    VSCO birthday cake by Nikolleta’s Sweets
    Ιδέες για ένα VSCO party
    To VSCO κορίτσι μου έγινε 9!

    Δραστηριότητες

    Η Μελίτα είχε ετοιμάσει μια ολόκληρη λίστα με δραστηριότητες για εκείνη την ημέρα αλλά φυσικά πόσα να προλάβουν να κάνουν σε μόλις 5 ώρες που ήταν μαζί :)) Τα κορίτσια βάφτηκαν a la VSCO, χόρεψαν, έπαιξαν επιτραπέζια, έκαναν tik tok και είπαν τα δικά τους. Αφού κόψαμε την τούρτα, είδαν και ταινία (Μπλου τζιν για τέσσερις) και κάπου εκεί oλοκληρώθηκε το πάρτυ μας.

    Ιδέες για ένα VSCO party
    Εμείς πάντως με τον Κώστα περιμέναμε πως και πως να σβήσουμε την τούρτα μαζί της!

    Δωράκια

    Τα δωράκια για τα κορίτσια ήταν κάτι πολύ όμορφα scrunchies για να είμαστε μέσα στο κλίμα και πραγματικά η ιδέα ήταν πολύ καλή και αρκετά οικονομική αν σκέφτεστε να το κάνετε κι εσείς.

    Το VSCO πάρτυ της Μελίτας που έγινε 9 10
    VSCO party – scruncies

    Πώς σας φάνηκε το VSCO πάρτυ μας; Θα ακολουθήσει και δεύτερη ανάρτηση με το πάρτυ για συγγενείς και φίλους που κάναμε ανήμερα στα γενέθλια της σε εξωτερικό χώρο ώστε να αποφύγουμε τον συνωστισμό, χεχε! Περιμένω τα σχόλια και τις ιδέες σας και γιατί όχι και τις ερωτήσεις σας!

    Κάλη


    Pin it for later

    Το VSCO πάρτυ της Μελίτας που έγινε 9

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Κάλη μου τρελαίνομαι για πάρτυ κι ακόμα περισσότερα για τα θεματικά που διοργανώνεις για το αγαπημένο σου Μελιτάκι!!! Τι όμορφα όλα, τι να πούμε..Κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως σε “αντιγράψω” στις ιδέες πάρτυ από Day ή μαλλον Year 1!!! Πολλά φιλιά, να τη χαίρεστε!!!

    2. Κάλη μου τι όμορφα που τα οργανώσατε όλα! Νομίζω πως ακόμα κι αν δεν είναι κάποιο παιδί vsco θα ζήλευε την ιδέα για παιχνίδι μέσα σε μια τέτοια σκηνή στο δωμάτιο με τόσα μαξιλάρια και τόσα φωτάκια! Πρέπει να πέρασαν εκπληκτικά τα κορίτσια! Η δε τούρτα τα σπάει πραγματικά! Μπράβο στη δημιουργό!! Τι κρίμα που δεν έχουμε καταφέρει ως τώρα να είμαστε σε κάποιο πάρτυ της Μελίτας στο σπίτι σας! Ελπίζω στο μέλλον! χαχα!

    3. Πολύ ωραίο το πάρτυ σας! Δεν είχα ιδέα τι είναι VSCO (ποπο generation gap! και έλεγα ότι είμαι.. σύγχρονη και δεν θα είμαι σαν την μαμα μου… 😉 )
      Επίσης, πολύ μου αρέσει που συνεχίζετε και γράφετε ενδιαφέρονται άρθρα και στιγμές από γενέθλια, πάρτυ κλπ, τα οποία πολύ μου έχουν λείψει στην blogoσφαιρα καθώς οι περισσότερες blogger που διάβαζα έχουν σταματήσει να γράφουν (καταραμένο instragram! 😉 )
      keep up girls!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης