ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Πώς να φτιάξετε νεραϊδένια στεφανάκια για πάρτυ

    Όσο τα παιδιά μας μεγαλώνουν δυστυχώς η κατηγορία μας “Ιδέες για πάρτυ” δεν εμπλουτίζεται τόσο συχνά όσο παλιά καθώς πλέον αυτά που ζητούν τα παιδιά μας δεν περιλαμβάνουν απαραίτητα κάποια εντυπωσιακή ιδέα ή ένα diy που θεωρούμε ότι θα μπορούσε να σας εμπνεύσει. Ωστόσο συνειδητοποιώ ότι έχω ακόμα πολλά πράγματα να σας δείξω από παλιότερα πάρτυ μας και μιας και δεν χορταίνετε να παίρνετε ιδέες για πάρτυ, δεν θα σας χαλάσω το χατίρι. Σήμερα θα σας δείξω πού έμαθα εγώ να φτιάνω τα νεραϊδένια στεφανάκια για το 4ο πάρτυ γενεθλίων της Μελίτας (τώρα είναι 9 για να καταλάβετε) που είχε ως θέμα τις νεράιδες (συγκεκριμένα τις Winx). Ωστόσο, τα στεφανάκια αυτά μπορούν άνετα να χρησιμοποιηθούν και για πριγκίπισσες, ξωτικά, μπαλαρίνες ή άλλη κοριτσίστικη αμφίεση.

    Πώς να φτιάξετε νεραϊδένια στεφανάκια για πάρτυ 1

    Νεραϊδένια στεφανάκια και πως να τα φτιάξετε

    Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν μπορώ να βρω τις φωτογραφίες που είχα βγάλει με τα βήματα της κατασκευής τους. Το καλό το παλλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι κι έτσι έπειτα από πολλή έρευνα βρήκα στο youtube το βιντεάκι που είχα δει για να φτιάξω τα δικά μας στεφανάκια (βασικά μάλλον είναι αυτό). Απλά εγώ δεν είχα βάλει το χτενάκι στο πίσω μέρος και έτσι τα παιδιά το στήριζαν στο κεφαλάκι τους χωρίς όμως να υπάρχει πρόβλημα. Οπότε για πιο οικονομική λύση απλά παραλείψτε το.

    Δείτε το βίντεο εδώ

    νεραϊδένια στεφανάκια για παιδικό πάρτυ και πως να τα φτιάξετε
    Η Μελίτα μου όμορφη νεράιδα στα 4 της. Τώρα είναι 9!
    νεραϊδένια στεφανάκια για παιδικό πάρτυ και πως να τα φτιάξετε
    Και η φίλη της από πίσω για να δείτε πως έπεφταν οι κορδελίτσες και πόσο ταιριαστές ήταν με τα φτερά.

    Εκείνο το πάρτυ μας είχε τρελή επιτυχία, τα παιδιά όλα ήταν στην κατάλληλη ηλικία για να παίξουν ανέμελα, να ενθουσιαστούν με όλα τα υπέροχα καλούδια που τους είχα φτιάξει, να ονειρευτούν ότι είναι κι αυτές πριγκίπισσες και να ζήσουν το όνειρο! Πραγματικά το θυμάμαι με πολλή αγάπη.

    νεραϊδένια στεφανάκια για παιδικό πάρτυ και πως να τα φτιάξετε
    Τι παιχνίδι είχε γίνει δεν λέγεται!

    Εκτός φυσικά από τα στεφανάκια, είχα αγοράσει φτερά (μέχρι πρόσφατα με ρωτάτε για αυτά αλλά δεν θυμάμαι το eshop που τα είχα πάρει δυστυχώς), ραβδάκια με κορδέλες , κοκαλάκια πεταλούδες με τσόχα κ.α. Ωστόσο αν δεν θέλετε να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την ανάρτηση για το ίδιο το πάρτυ εδώ.

    Πώς να φτιάξετε νεραϊδένια στεφανάκια για πάρτυ 6
    Πώς να φτιάξετε νεραϊδένια στεφανάκια για πάρτυ 13
    νεραϊδένια στεφανάκια για παιδικό πάρτυ και πως να τα φτιάξετε
    Φτερά, νεραιδένια στεφανάκια και ραβδάκια αλλά και πεταλούδες κοκαλάκαι για τις μικρές πρωταγωνίστριες του πάρτυ.

    Διαβάστε περισσότερα και στην κατηγορία μας Παιδικό Πάρτυ:

    Για να απογειώσετε το πάρτυ σας, επιλέξετε ένα από τα σχέδια του We Love Pinatas από εδώ

    Πώς να φτιάξετε νεραϊδένια στεφανάκια για πάρτυ 9

    Αλήθεια για πείτε μου, εξακολουθείτε να διαβάζετε το Ανθομέλι για τα πάρτυ του και τις ιδέες του σχετικά με τα diy ή είναι μια κατηγορία που κι εσάς δεν σας καλύπτει πλέον μιας και τα παιδιά σας έχουν μεγαλώσει. Θα χαρώ να μάθω την άποψή σας.

    Κάλη


    Pin it for later

    Πώς να φτιάξετε νεραϊδένια στεφανάκια για πάρτυ 11

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης