Που πας χωρίς εκτυπωτή; Συμβουλές και προτάσεις αγοράς εκτυπωτή

Kathy

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων χρόνιων πέρασαν από το σπίτι και το γραφείο αρκετοί εκτυπωτές κάποιοι από τους οποίους ήταν απλοί, άλλοι ήταν πολυμηχανήματα, άλλοι έγχρωμοι και άλλοι ασπρόμαυροι. Πλέον έχουμε καταλήξει με τον Γιώργο στο ότι πρέπει κατά την αγορά μας να είμαστε προσεκτικοί και να ξέρουμε τι θέλουμε να μας παρέχει το μηχάνημα και για τι ακριβώς χρήση το θέλουμε. Επίσης σημαντικό στην αγορά εκτυπωτή είναι και η επιλογή του βάση των μελανιών που έχει και κυρίως το κόστος τους. 

Που πας χωρίς εκτυπωτή; Συμβουλές και προτάσεις αγοράς

Γενικά θεωρώ ότι υπολογιστής αλλά και εκτυπωτής πάνε μαζί και δεν μπορώ να κάνω χωρίς ένα από αυτά. Ειδικά το διάστημα της καραντίντας που διανύσαμε θα μου ήταν πολύ δύσκολο να είμαι στο σπίτι χωρίς να έχω εκτυπωτή. Μαθήματα online, εκτυπώσεις κομματιών για τη μουσική και το σχολείο και το σχολείο των παιδιών, εκτυπώσεις αποδείξεων για online πληρωμές, εκτυπώσεις εντύπων βεβαίωσης μετακίνησης είναι λίγα από τα οποία έπρεπε να κάνουμε οικογενειακώς καθημερινά ακόμα και εν μέσω καραντίνας. Και φυσικά να μην ξεχνάμε τα υπέροχα εκτυπώσιμα που φτιάχνουμε για όλους εσάς τους αναγνώστες μας και μπορείτε να τα αποκτήσετε δωρεάν!


Το Ανθομέλι έχει και εβδομαδιαίο Newsletter!

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας, τις καινούργιες αναρτήσεις, δωρεάν εκτυπώσιμα και τους τρέχοντες διαγωνισμούς.

Συμβουλές και προτάσεις αγοράς εκτυπωτή

Τι θα λέγατε να πάμε παρέα μία βόλτα στην αγορά για να σας κάνω τις προτάσεις μου; 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Η δική μας επιλογή

Εκτυπωτής InkJet Epson L1110 Έγχρωμος A4

Το τελευταίο μας απόκτημα για το γραφείο που τελικά ήρθε σπίτι τις μέρες του lock down ήταν ο έγχρωμος εκτυπωτής της Epson και πιο συγκεκριμένα ο εκτυπωτής InkJet Epson L1110 (Έγχρωμος A4).

Για την ώρα μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους και τον έχουμε αγαπήσει για τους εξής λόγους:

  • Έχει πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης και σε ασπρόμαυρη αλλά και σε έγχρωμη εκτύπωση. 
  • Έχει πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης και σε φωτογραφικό χαρτί
  • Έχει πολύ οικονομικά μελάνια και γεμίζει πολύ εύκολα όταν αυτά τελειώσουν.
  • Είναι (σχετικά) γρήγορος στην εκτύπωση
  • Είναι και scanner
  • Είναι ασύρματος
  • Σκανάρει είτε μέσω της ίδιας της συσκευής είτε μέσω του κινητού και εκτυπώνει με τη βοήθεια εφαρμογής στο κινητό μας ενώ μπορούμε να επιλέξουμε και αριθμό αντίτυπων ή να επιλέξουμε ασπρόμαυρη αλλά και έγχρωμη εκτύπωση.
  • Είναι πολύ ελαφρύς και δεν πιάνει πολύ χώρο.

Περισσότερα για το προϊόν μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τα μελάνια του πωλούνται σε μικρά μπουκαλάκια (κάθε χρώμα χωριστά) με τα οποία γεμίζουμε τις αντίστοιχες θήκες του εκτυπωτή. Υπάρχει το μαύρο και τα 3 βασικά χρώματα (κόκκινο, κίτρινο, μπλε). Αυτό σημαίνει πως αν κάποιο χρώμα τελειώσει αντικαθιστάται μόνο αυτό το συγκεκριμένο. Επίσης να τονίσω πως είναι οικονομικά (όλα έχουν την ίδια τιμή) και δεν τελειώνουν πολύ γρήγορα.


Διαβάστε επίσης στο Ανθομέλι:


Άλλοι εκτυπωτές

HP Laser 107W – Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser Α4

Οι laser έχουν οικονομικά μελάνια (tonner) αλλά οι περισσότεροι είναι ασπρόμαυροι. Ο συγκεκριμένος είναι οικονομικός αλλά δεν διαθέτει σκάνερ. Είναι ότι πρέπει όμως για απλές και γρήγορες εκτυπώσεις.

Περισσότερα για το προϊών μπορείτε να βρείτε εδώ


Το Ανθομέλι έχει και εβδομαδιαίο Newsletter!

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας, τις καινούργιες αναρτήσεις, δωρεάν εκτυπώσιμα και τους τρέχοντες διαγωνισμούς.

Θα χρειαστείτε επίσης…

Για εκτυπώσεις σε απλό χαρτί θα χρειαστείτε και χαρτιά εκτύπωσης A4.

Για εκτυπώσεις φωτογραφιών θα χρειαστείτε ειδικό φωτογραφικό χαρτί.


Κάποια από τα δωρεάν εκτυπώσιμα που θα βρείτε στο Ανθομέλι:


Σκόρπιες Σκέψεις

Γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής ομάδας "Ταξιδεύοντας με το Ανθομέλι" στο Facebook και ακολουθήστε μας στο "greek_travel_family" στο Instagram.
Γίνετε μέλη της ομάδας μας "Let's blog party" στο Facebook, και ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Pinterest στο "We Love Pinatas"

Μετά λύπης μου συνειδητοποίησα, το διάστημα της καραντίνας, πόσος κόσμος στη χώρα μας δεν έχει καν υπολογιστή ή έστω τάμπλετ (πόσο μάλλον εκτυπωτή) ακόμα και για να κάνουν τα παιδιά την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Και δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις που υπάρχει οικονομικό πρόβλημα φυσικά που σε αυτή την περίπτωση είναι κατανοητό.

Για μένα ήταν δεδομένο στις μέρες μας η ύπαρξη τέτοιων ηλεκτρονικών συσκευών αλλά τελικά έκανα μεγάλο λάθος. Ακόμα και η γνώση πολλών ανθρώπων (ακόμα και νέων) περιορίζεται στη χρήση του facebook και δεν έχουν βασικές γνώσεις χρήσης του υπολογιστή.

Γενικά με στεναχωρεί πολύ που στις μέρες μας συμβαίνει αυτό. Τα παιδιά παίρνουν γνώσεις στο σχολείο αλλά όχι τόσες ώστε να μπορούν μόνα τους να διαχειριστούν προγράμματα και μηχανήματα (τουλάχιστον στις πρώτες τους προσπάθειες). Όσο για τους μεγάλους πολλές φορές αρκούνται στον εκτυπωτή της εταιρείας τους ή κάποιοι δεν θέλουν καν να μπουν στη διαδικασία της αγοράς ή της εκμάθησης του ηλεκτρονικού υπολογιστή (όχι πάντα για οικονομικούς λόγους), κάτι που θα ήταν πολύ χρήσιμο και για τους ίδιους αλλά και για τα παιδιά τους.

Συγχωρήστε με για τις σκέψεις αυτές που παράθεσα που ίσως θεωρηθούν άσχετες με το βασικό θέμα της ανάρτησης αλλά πραγματικά ήθελα να τις μοιραστώ μαζί σας. Θα χαρώ να μάθω και τη δική σας άποψη ή αν έχετε να μας δώσετε κι εσείς τις δικές σας προτάσεις ή συμβουλές για αγορά εκτυπωτή.

Κατερίνα