ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Συμβουλές και προτάσεις για αγορά εκτυπωτή

    Συμβουλές και προτάσεις για αγορά εκτυπωτή. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων χρόνιων πέρασαν από το σπίτι και το γραφείο αρκετοί εκτυπωτές κάποιοι από τους οποίους ήταν απλοί, άλλοι ήταν πολυμηχανήματα, άλλοι έγχρωμοι και άλλοι ασπρόμαυροι. Πλέον έχουμε καταλήξει με τον Γιώργο στο ότι πρέπει κατά την αγορά μας να είμαστε προσεκτικοί και να ξέρουμε τι θέλουμε να μας παρέχει το μηχάνημα και για τι ακριβώς χρήση το θέλουμε. Επίσης σημαντικό στην αγορά εκτυπωτή είναι και η επιλογή του βάση των μελανιών που έχει και κυρίως το κόστος τους. 

    Συμβουλές και προτάσεις για αγορά εκτυπωτή

    Γενικά θεωρώ ότι υπολογιστής αλλά και εκτυπωτής πάνε μαζί και δεν μπορώ να κάνω χωρίς ένα από αυτά. Ειδικά το διάστημα της καραντίντας που διανύσαμε θα μου ήταν πολύ δύσκολο να είμαι στο σπίτι χωρίς να έχω εκτυπωτή. Μαθήματα online, εκτυπώσεις κομματιών για τη μουσική και το σχολείο και το σχολείο των παιδιών, εκτυπώσεις αποδείξεων για online πληρωμές, εκτυπώσεις εντύπων βεβαίωσης μετακίνησης είναι λίγα από τα οποία έπρεπε να κάνουμε οικογενειακώς καθημερινά ακόμα και εν μέσω καραντίνας. Και φυσικά να μην ξεχνάμε τα υπέροχα εκτυπώσιμα που φτιάχνουμε για όλους εσάς τους αναγνώστες μας και μπορείτε να τα αποκτήσετε δωρεάν!


    Συμβουλές και προτάσεις για αγορά εκτυπωτή

    Τι θα λέγατε να πάμε παρέα μία βόλτα στην αγορά για να σας κάνω τις προτάσεις μου; 

    Η δική μας επιλογή

    Εκτυπωτής Inkjet EPSON EcoTank L1110 – Έγχρωμος A4

    Το τελευταίο μας απόκτημα για το γραφείο που τελικά ήρθε σπίτι τις μέρες του lock down ήταν ο έγχρωμος εκτυπωτής της Epson και πιο συγκεκριμένα ο εκτυπωτής InkJet Epson L1110 (Έγχρωμος A4).

    Συμβουλές και προτάσεις για αγορά εκτυπωτή
    πρόταση για αγορά εκτυπωτή

    Για την ώρα μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους και τον έχουμε αγαπήσει για τους εξής λόγους:

    • Έχει πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης και σε ασπρόμαυρη αλλά και σε έγχρωμη εκτύπωση. 
    • Έχει πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης και σε φωτογραφικό χαρτί
    • Έχει πολύ οικονομικά μελάνια και γεμίζει πολύ εύκολα όταν αυτά τελειώσουν.
    • Είναι (σχετικά) γρήγορος στην εκτύπωση
    • Είναι και scanner
    • Είναι ασύρματος
    • Σκανάρει είτε μέσω της ίδιας της συσκευής είτε μέσω του κινητού και εκτυπώνει με τη βοήθεια εφαρμογής στο κινητό μας ενώ μπορούμε να επιλέξουμε και αριθμό αντίτυπων ή να επιλέξουμε ασπρόμαυρη αλλά και έγχρωμη εκτύπωση.
    • Είναι πολύ ελαφρύς και δεν πιάνει πολύ χώρο.

    Περισσότερα για το προϊόν μπορείτε να βρείτε εδώ.

    Τα μελάνια του πωλούνται σε μικρά μπουκαλάκια (κάθε χρώμα χωριστά) με τα οποία γεμίζουμε τις αντίστοιχες θήκες του εκτυπωτή. Υπάρχει το μαύρο μελάνι και τα 3 βασικά χρώματα (κόκκινο, κίτρινο, μπλε). Αυτό σημαίνει πως αν κάποιο χρώμα τελειώσει αντικαθίσταται μόνο αυτό το συγκεκριμένο. Επίσης να τονίσω πως είναι οικονομικά (όλα έχουν την ίδια τιμή) και δεν τελειώνουν πολύ γρήγορα.

    Οικονομική αγορά εκτυπωτή κι εδώ


    Διαβάστε επίσης στο Ανθομέλι:


    Άλλοι εκτυπωτές

    HP Laser 107W – Ασπρόμαυρος Εκτυπωτής Laser Α4

    Οι laser έχουν οικονομικά μελάνια (tonner) αλλά οι περισσότεροι είναι ασπρόμαυροι. Ο συγκεκριμένος είναι οικονομικός αλλά δεν διαθέτει σκάνερ. Είναι ότι πρέπει όμως για απλές και γρήγορες εκτυπώσεις.

    Περισσότερα για το προϊόν μπορείτε να βρείτε εδώ


    Θα χρειαστείτε επίσης…

    Για εκτυπώσεις σε απλό χαρτί θα χρειαστείτε και χαρτιά εκτύπωσης A4.

    Για εκτυπώσεις φωτογραφιών θα χρειαστείτε ειδικό φωτογραφικό χαρτί.


    Κάποια από τα δωρεάν εκτυπώσιμα που θα βρείτε στο Ανθομέλι:


    Σκόρπιες Σκέψεις

    Μετά λύπης μου συνειδητοποίησα, το διάστημα της καραντίνας, πόσος κόσμος στη χώρα μας δεν έχει καν υπολογιστή ή έστω τάμπλετ (πόσο μάλλον εκτυπωτή) ακόμα και για να κάνουν τα παιδιά την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Και δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις που υπάρχει οικονομικό πρόβλημα φυσικά που σε αυτή την περίπτωση είναι κατανοητό.

    Για μένα ήταν δεδομένο στις μέρες μας η ύπαρξη τέτοιων ηλεκτρονικών συσκευών αλλά τελικά έκανα μεγάλο λάθος. Ακόμα και η γνώση πολλών ανθρώπων (ακόμα και νέων) περιορίζεται στη χρήση του facebook και δεν έχουν βασικές γνώσεις χρήσης του υπολογιστή.

    Γενικά με στενοχωρεί πολύ που στις μέρες μας συμβαίνει αυτό. Τα παιδιά παίρνουν γνώσεις στο σχολείο αλλά όχι τόσες ώστε να μπορούν μόνα τους να διαχειριστούν προγράμματα και μηχανήματα (τουλάχιστον στις πρώτες τους προσπάθειες). Όσο για τους μεγάλους πολλές φορές αρκούνται στον εκτυπωτή της εταιρείας τους ή κάποιοι δεν θέλουν καν να μπουν στη διαδικασία της αγοράς ή της εκμάθησης του ηλεκτρονικού υπολογιστή (όχι πάντα για οικονομικούς λόγους), κάτι που θα ήταν πολύ χρήσιμο και για τους ίδιους αλλά και για τα παιδιά τους.

    Συγχωρήστε με για τις σκέψεις αυτές που παράθεσα που ίσως θεωρηθούν άσχετες με το βασικό θέμα της ανάρτησης αλλά πραγματικά ήθελα να τις μοιραστώ μαζί σας. Θα χαρώ να μάθω και τη δική σας άποψη ή αν έχετε να μας δώσετε κι εσείς τις δικές σας προτάσεις ή συμβουλές για αγορά εκτυπωτή.

    Κατερίνα

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης