ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Διακοπές στο John & George Hotel στο Τολό

    Ταξιδεύοντας στο Τολό και στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας καλεσμένοι του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού, είδαμε και μάθαμε υπέροχα στοιχεία για όλη την περιοχή. Όμως, όπως κάθε ταξιδιώτης που σέβεται τον εαυτό του, έτσι κι εμείς, έχουμε ανάγκη από ένα σωστό κατάλυμα για να κάνουμε την ανασυγκρότησή μας και να ξεκινάμε την ημέρα μας ξεκούραστη και γεμάτοι δυνάμεις. Για αυτό μας είχαν τα καλύτερα! Εμείς με τον Κώστα και την Μελίτα είχαμε την χαρά να φιλοξενηθούμε στο ξενοδοχείο John & George Hotel στο Τολό και απολαύσαμε εκτός από ηρεμία, την καλύτερη θέα στο Τολό!


    Δωμάτια στο John & George Hotel

    Το δωμάτιο που μείναμε ήταν από τα πιο ευρύχωρα που έχουμε μείνει καθώς ειδικά όταν πρόκειται για τρίκλινα δωμάτια, τα πράγματα στενεύουν λιγάκι. Εμείς στον πέμπτο όροφο του ξενοδοχείου όμως δεν νιώσαμε καθόλου στενά. Αντιθέτως, απολαύσαμε τη διαμονή μας σε ένα μεγάλο δίκλινο κρεβάτι και σε ένα καναπέ που γίνεται κρεβάτι με την Μελίτα φυσικά να διεκδικεί τη θέση της δίπλα σε μένα, χαχα!

    Διακοπές στο Τολό στο ξενοδοχείο John & George
    Α μπε, μπα, μπλομ… που θα κοιμηθεί η Μελίτα στο Τολό;

    Επισκεφτείτε το ξενοδοχείο John & George στη σελίδα τους εδώ αλλά και στο instgram . Στο John & George Group ανήκει επίσης και το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Dolphin Hotel

    Διακοπές στο Τολό στο ξενοδοχείο John & George
    Στον καναπέ;
    Διακοπές στο Τολό στο ξενοδοχείο John & George
    …παρέα με το τάμπλετ;

    Καθαριότητα/Υγιεινή

    Το δωμάτιο παρόλο που έχει κλασσική διακόσμηση δεν υστερεί σε τίποτα και είναι πανέτοιμο να δεχτεί τους καλεσμένους του και τώρα που ο κορονοϊός μας έχει χτυπήσει την πόρτα. Στο ξενοδοχείο για τους κοινόχρηστους χώρους αλλά και για κάθε δωμάτιο έχουν ληφθεί όλοι οι κανόνες υγιεινής και γενικά προς το παρόν τα μέτρα είναι αρκετά αυστηρά για την προστασία όλων! Μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε ημερήσια καθαριότητα στο δωμάτιό σας και γενικά ως προς το θέμα αυτό είμαι σίγουρη ότι θα μείνετε πολύ ευχαριστημένοι.

    Διακοπές στο Τολό στο ξενοδοχείο John & George
    Καλωρόρισμα με νεράκια, μάσκες και αντισηπτικά!

    Μπαλκόνι

    Το καλύτερο στοιχείο του δωματίου ωστόσο είναι το μπαλκόνι του! Ρε παιδιά, τι θέα ήταν αυτή! Νομίζω ότι έκανε και την μεγαλύτερη αίσθηση στα social media! Απολαύσαμε ωραία πρωινά, μεσημεριανές σιέστες αλλά και βραδιές πριν τον ύπνο που δεν μπορούσαμε να μην δούμε το Τολό και τα υπέροχα φώτα του!

    Διακοπές στο Τολό στο ξενοδοχείο John & George
    Η θέα μας από το μπαλκόνι του John & George Hotel στο Τολό

    Το μπαλκόνι είναι μεγάλο με άνετο καναπεδάκι και τραπέζι κι έτσι μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας και με το θαλασσινό αεράκι να σας χτυπάει!

    Πρωινό στο ξενοδοχείο μας στο Τολό

    Οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου είναι κλασσικοί και άνετοι και στην κεντρική σάλα υπάρχει και η αίθουσα του πρωινού. Εκεί παιδιά είναι το μοναδικό σημείο που εγώ στεναχωρήθηκα… όχι με τους ανθρώπους του ξενοδοχείου καλέ που είναι ευγενέστατοι αλλά με τις αλλαγές που έγιναν από το κράτος για τον κορονοϊό. Πώς βρε παιδιά να πάρεις το πρωινό σου στον μπουφέ του ξενοδοχείου όταν δεν μπορείς να επιλέξεις με τα ίδια σου τα χεράκια τις θέλεις να πάρεις; Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του πρωινού δεν σε κάνουν να αισθανθείς καθόλου άσχημα, είναι ευγενέστατοι, πολύ θετικοί, δοτικοί και εξυπηρετικοί για αυτό και σώζεται η κατάσταση. Ωστόσο να είστε προετοιμασμένοι καθώς το σερβίρισμα γίνεται από τους υπαλλήλους του μπουφέ!

    Διακοπές στο Τολό στο ξενοδοχείο John & George
    Παίρνοντας το πρωινό μας στο John & George Hotel στο Τολό
    Διακοπές στο Τολό στο ξενοδοχείο John & George
    Οι νέες συνθήκες για τον Covid-19 δεν μας αποθάρρυναν από το να διαλέξουμε τα αγαπημένα μας συστατικά για ένα τέλειο πρωινό.

    Επειδή όμως τα μέτρα θα περάσουν, να ξέρετε ότι στον μπουφέ σερβίρεται κλασσικό ευρωπαικό πρωινό με αυγά, αλλαντικά, κέικ, κρουασάν, καφέ, χυμούς, γιαούρτια κ.α.!

    Διακοπές στο Τολό στο ξενοδοχείο John & George
    John & George Hotel – Τολό
    Διακοπές στο Τολό στο ξενοδοχείο John & George
    John & George Hotel με το κορίτσι μου!

    Δείτε όλο το ταξίδι μας μέσω των Stories του Instagram Anthomeli εδώ

    Η πισίνα του John & George Hotel

    Ένα ακόμα asset του ξενοδοχείου είναι φυσικά ότι έχει πισίνα. Και μπορεί το ξενοδοχείο είναι μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια μέχρι την παραλία, αλλά σύμφωνα με την Μελίτα, η πισίνα πάντα χρειάζεται! Ωστόσο το ξενοδοχείο έχει συγκεκριμένες ώρες χρήσης κι έτσι μπορείτε να κανονίσετε το πρόγραμμα σας και να την απολαύσετε π.χ. το απόγευμα μετά τη μεσημεριανή σας σιέστα! Εμείς την δοκιμάσαμε επί δύο και ευχαριστηθήκαμε ξεκούραση μετά από ένα έντονο και γεμάτο πρόγραμμα με τους Travel Bloggers Greece!

    Διακοπές στο Τολό στο ξενοδοχείο John & George
    Απόλαυση στην πισίνα για την μαμά και την Μελίτα
    Διακοπές στο Τολό στο ξενοδοχείο John & George
    Η πισίνα δεν είναι τεράστια αλλά την δουλειά της την κάνει. Άλλωστε το ξενοδοχείο είναι μόνο λίγα λεπτά με τα πόδια από την υπέροχη θάλασσα του Τολού.

    Αυτή ήταν η πρόταση μας για φέτος το καλοκαίρι αν κατευθυνθείτε προς Αργολίδα και συγκεκριμένα προς το Τολό και την γύρο περιοχή. Σύντομα θα σας έχουμε όλες τις προτάσεις μας για το τι μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά και ευχόμαστε να τις βρείτε χρήσιμες και ευχάριστες!

    Καλές διακοπές,

    Κάλη


    Διαβάστε περισσότερα για δραστηριότητες κοντά στο Τολό:


    Pin it for later

    Διακοπές στο John & George Hotel στο Τολό 12

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης