ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Παιδικά βιβλία για παιδιά προσχολικής ηλικίας (2-6 ετών)

    Σήμερα την τιμητική τους έχουν οι εκδόσεις Μίνωας με τα βιβλία για παιδιά προσχολικής ηλικίας (όχι, ότι δεν μπορούν να διαβαστούν και από λίγο μεγαλύτερα και για αυτό οι ηλικίες είναι πάντα ενδεικτικές). Βιβλία που κρύβουν ένα μικρό δίδαγμα αλλά είναι ταυτόχρονα και ευχάριστα με όμορφη εικονογράφηση. Πάμε να τα δούμε όλοι μαζί παρέα και θα χαρώ να ακούσω και τα σχόλιά σας σε περίπτωση που τα έχετε ή τα αποκτήσετε.

    Βιβλία για παιδιά προσχολικής ηλικίας

    H Δώρα και ο γάτος που τον έλεγαν Οδυσσέα

    • Συγγραφέας: Μάκης Τσίτας
    • Εκδόσεις: Μίνωας
    • Ηλικία: 4+
    Η Δώρα και ο Γάτος από Εκδόσεις Μίνωας
    Η Δώρα και ο γάτος που το έλεγαν Οδυσσέα

    Τι εύκολο που είναι για ένα παιδί να πει, “θέλω ένα ζωάκι”! Πόσο δύσκολο όμως είναι να του δείξουμε ότι το ζωάκι αυτό είναι μέλος της οικογένειάς μας και από τη στιγμή που θα το πάρουμε θα μείνει μαζί μας για πάντα! Η Δώρα άργησε να το καταλάβει αυτό αλλά στο τέλος το κατάλαβε. Πώς; Διαβάστε αυτή την μικρή ιστορία για τη Δώρα και τον γάτο της τον Οδυσσέα και μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε τα παιδιά σας να κατανοήσουν τη μεγάλη ευθύνη που κρύβεται πίσω από την ύπαρξη ενός ζώου στο σπίτι μας.


    Και μετά…

    • Συγγραφέας: Φιλίπ Ζαλμπέρ
    • Εκδόσεις: Μινωας
    • Ηλικία: 3-4+
    Και μετά... από Εκδόσεις Μίνωας
    Και μετά… από Εκδόσεις Μίνωας

    Μεγάλες εικόνες και λίγα λόγια. ‘Ο,τι ακριβώς χρειάζεται για να καταλάβουν τα παιδιά ότι κάθε πράξη έχει τις συνέπειές της. Όχι συνέπειες, τιμωρία, αλλά μια αλληλουχία διαδικασιών που δεν μπορούμε καν να το πιστέψουμε. Κάτι σαν το φαινόμενο της πεταλούδας αλλά για παιδιά!


    Τα φιλιά του μπαμπά Αρκούδου

    • Συγγραφέας: Καρίν-Μαρί Αμίο
    • Εκδόσεις: Μίνωας
    • Ηλικία 3-4+
    Τα φιλιά του μπαμπά αρκούδου από Εκδόσεις Μίνωας
    Τα φιλιά του μπαμπά αρκούδου από Εκδόσεις Μίνωας

    Να κι ένα βιβλίο που εξυμνεί την αφοσίωση του μπαμπά στα παιδιά του! Γιατί ναι, οι εποχές είναι πολλά υποσχόμενες και οι ρόλοι έχουν βελτιωθεί σε πολλές οικογένειες. Έτσι, κι ο μπαμπάς αρκούδος δίνει πολλά φιλιά και κάνει πολλές χάρες. Θα το εκτιμήσουν αυτό το επτά μικρά αρκουδάκια του; Σας περιμένει να το διαβάσετε!


    100 φιλιά για όνειρα γλυκά

    • Συγγραφέας: Μεκ Βαν Χάκελντονκ
    • Εκδόσεις: Μίνωας
    • Ηλικία: 3+
    100 φιλιά από όνειρα γλυκά από Εκδόσεις Μϊνωας
    100 φιλιά για όνειρα γλυκά από Εκδόσεις Μίνωας

    “Το βραδινό φιλάκι είναι αυτό που μου δίνει δύναμη για όοολη την επόμενη μέρα”, λέει η κόρη μου και δεν υπάρχει περίπτωση να μην της δώσω τόσα κι άλλα τόσα! Αν κι εσάς το μικρούλι σας θέλει πολλά φιλάκια, τότε αυτό το βιβλία θα σας δώσει την ευκαιρία να του δώσετε όσα χρειαστεί μέχρι να κοιμηθεί!


    Μαθαίνουμε να φροντίζουμε τα δόντια μας

    • Εκδόσεις: Μίνωας
    • Ηλικίες: 4+
    Μαθαίνουμε να φροντίζουμε τα δόντια μας από Εκδόσεις Μίνωας
    Μαθαίνουμε να φροντίζουμε τα δόντια μας από Εκδόσεις Μίνωας

    Οι εκδόσεις Μίνωας ως μοναδικός αντιπρόσωπος των βιβλίων της Disney μας παρουσιάζει μια εκπαιδευτική σειρά που θα αποτελείται από βιβλία εκμάθησης. Το βιβλίο Μαθαίνουμε να φροντίζουμε τα δόντια μας ξεκινάει με την υγιεινή των δοντιών και φύγαμε με τον ανιψιό του Γκούφη να μάθουμε ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε τον οδοντίατρο!

    Από εκδόσεις Μίνως κυκλοφορεί επίσης και η σειρά “Ο Τίμος” για παιδιά 2-3 ετών. Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο μας εδώ.

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης