ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    DIY: Φτιάχνουμε ανοιξιάτικα στεφάνια με λουλούδια

    Καλημέρα! Καλό μήνα και καλή Πρωτομαγιά! Μια ιδιαίτερη Πρωτομαγιά που και αυτή σαν το φετινό Πάσχα θα την θυμόμαστε! Σαν σήμερα οι περισσότεροι από εμάς είμαστε στα χωριά μας ή στην εξοχή να “μαζέψουμε” τον Μάη. Φέτος είμαστε στα σπίτι μας αλλά αυτό, ειδικά αν μας το επιτρέπει η περιοχή που ζούμε, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας Πρωτομαγιάτικο στεφάνι. Ασε που, μεταξύ μας, τα περισσότερα ανθοπωλεία τύπου φυτώρια είναι ανοιχτά, οπότε και να μην έχουμε κάποιο χωράφι ή αγρό μπορούμε να προμηθευτούμε ένα μπουκέτο λουλούδια. Ετσι, πάμε να φτιάξουμε ανοιξιάτικα στεφάνια με λουλούδια!

    DIY: Φτιάχνουμε ανοιξιάτικα στεφάνια με λουλούδια 1

    Εμάς, στο σπίτι μας, το στεφάνι το αναλαμβάνει συνήθως ο Κώστας που είναι και ο πρώτος μάστορας. Είτε με σύρμα, είτε με στεφανάκι ξύλινο ή φελιζολένιο, ο μπαμπάς μας κάνει θαύματα! Κι έστω κι αν τα λουλούδια που μαζέψετε δεν φτάνουν μπορείτε με λίγη ζεστή κόλλα σιλικόνης να φτιάξετε ένα όμορφο στεφάνι.

    DIY: Φτιάχνουμε ανοιξιάτικα στεφάνια με λουλούδια 3

    Ανοιξιάτικα στεφάνια με λουλούδια

    Πριν λίγα χρόνια, καλεσμένοι στο σπίτι της αγαπημένης μας φίλης Ελένης φτιάξαμε για όλους αλλά και για την οικοδέσποινα μικρά στεφανάκια που με χρωματιστές κορδέλες κρεμάσαμε από τα κλαδιά ενός φυτού. Εσείς μπορείτε αντίστοιχα να χρησιμοποιήσετε ό,τι στεφανάκι θέλετε και να στολίσετε τα κάγκελα από το μπαλκόνι σας ή ακόμα και την είσοδο.

    DIY: Φτιάχνουμε ανοιξιάτικα στεφάνια με λουλούδια 5
    Ξύλινα στεφανάκια που είχα κρατήσει από μια βάπτιση που στολίστηκαν με πολύχρωμα λουλούδια
    DIY: Φτιάχνουμε ανοιξιάτικα στεφάνια με λουλούδια 7
    Και επειδή τα στεφανάκι ήταν πολλά κάναμε την τσαχπινιά μας και τα βάλαμε μόνο στην μία πλευρά!

    Αν κι εσάς τα λουλούδια σας δεν σας φτάνουν μπορείτε να στολίσετε το στεφάνι σας με κορδέλες, κλωστές ή ψεύτικα φυλλαράκια. Ενα mix n match για όμορφο αποτέλεσμα.


    Διαβάστε περισσότερα:


    DIY: Φτιάχνουμε ανοιξιάτικα στεφάνια με λουλούδια 9

    Εύκολα πράγματα. Λίγη αγάπη και μεράκι χρειάζεται για ό,τι κάνουμε! Τα φιλιά μας και ευχόμαστε την Πρωτομαγιά του χρόνου να φτιάχνουμε ανοιξιάτικα στεφάνια με λουλούδια ξεχυμένοι στους αγρούς!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης