ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο

    Και πήγαμε στην Ήπειρο, και την ευχαριστηθήκαμε, και το καταδιασκεδάσαμε! Όμως για να γίνει αυτό πρέπει να συμβάλουν όλοι και όλα. Και ένα από αυτά είναι να έχεις άνετη διαμονή ώστε το απόγευμα που γυρίζεις σπίτι αποκαμωμένος από τις δραστηριότητες να νιώθεις όμορφα, ζεστά και άνετα. Και αυτό εμείς το πετύχαμε καθώς είχαμε τη χαρά να μείνουμε στο υπέροχο Rouista Tzoumerka Resort στο Βουργαρέλι, στα Τζουμέρκα φυσικά!

    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο
    Photo Credis: Rouista Tzoukerma Resort
    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο
    Στην Ήπειρο, Τζουμέρκα, και στο Rouista Tzoumerika Resort παρέα με τους Travel Bloggers Greece και το Epirus Travel

    Rouista Tzoumerka Resort στο Βουργαρέλι, στα Τζουμέρκα

    Το Rouista Tzoumerka Resort είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, τα ηνία της οποίας έχουν πάρει πλέον τα παιδιά, οι νέοι άνθρωποι που αγαπούν πολύ τη δουλειά τους και το δείχνουν. Είναι δραστήριοι, ευρηματικοί, καινοτόμοι και φιλόδοξοι, πάντα με την καλή έννοια, και αυτό φαίνεται και από τη συμμετοχή τους στο Epirus Travel με στόχο την ανάδειξη όλης της περιοχής της Ηπείρου. Οπότε, έχοντας μόλις 3 χρόνια στο ενεργητικό τους αλλά πολλά σχέδια για επέκταση και νέες προσθήκες στο ξενοδοχείο για το μέλλον, έχουν καταφέρει να κάνουν το Rouista ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της περιοχής των Τζουμέρκων.

    Επισκεφτείτε το site τους στο www.rouista.com

    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο
    Καλωσορίσατε στο Rouista Resort Tzoumerka
    • Το πρώτο στοιχείο που με εντυπωσίασε στο συγκρότημα αυτό των πέτρινων χτισμάτων είναι πως είναι απόλυτα ενσωματωμένο στο φυσικό περιβάλλον και έχει διατηρήσει την αρχιτεκτονική της περιοχής με τέτοιο τρόπο που δείχνει αρχικά σεβασμό και δεύτερον γνώση. Σεβαστό στον χώρο που έχει χτιστεί που ούτως ή άλλως είναι άγριος και αδάμαστος και γνώση για το παρελθόν και την ιστορία της Ηπείρου.
    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο 4
    Το βράδυ ο χώρος γλυκαίνει από τον φωτισμό στους εξωτερικούς διαδρόμους του Rouista Photo Credits: Rouista Tzoumerka Resort
    • Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο για εμάς ήταν το γεγονός ότι είναι φιλικό προς τις οικογένειες και αυτό το δείχνουν με πολλούς τρόπους, όπως το ότι είναι ένα από τα λίγα ξενοδοχεία στην Ελλάδα που προσφέρουν δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και εξαμελή οικογένεια! Oh yes! Τα δωμάτια είναι άνετα, μεγάλα και είτε μείνετε σε μονόχωρο είτε σε δίχωρο είμαι σίγουρη ότι θα το απολαύσετε. Το δικό μας ήταν ενιαίο και ευτυχώς δηλαδή, καθώς η Μελίτα, όσο κι αν ζητάει τον δικό της χώρο, τελικά θέλει να κοιμάται δίπλα μας όταν ταξιδεύουμε!
    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο 6
    Μέχρι κι εγώ ταιριάζω χρωματικά με το Rouista Tzoumerka Resort! Τι λέτε;
    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο
    Το τρίκλινο δωμάτιο που μείναμε στο Rouista Tzoumerka Resort
    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο
    Το τρίκλινο δωμάτιο που μείναμε στο Rouista Tzoumerka Resort

    Τα σκεπάσματα και τα μαξιλάρια ήταν πολύ αφράτα! Ξέρετε από εκείνα που χώνεσαι μέσα τους και δεν θέλεις να σηκωθείς. Μέχρι τη μάρκα ρωτήσαμε γιατί ο Κώστας τα χαλβάδιασε και για το σπίτι μας! Εμείς πάλι με τη Μελίτα τα τιμήσαμε δεόντως και με έναν μαξιλαροπόλεμο!

    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο
    Rouista: Όπως πάντα, ένας μαξιλαροπόλεμος στο ξενοδοχείο που μένουμε είναι must!

    Εννοείται πως θα σας δείξω και το μπάνιο γιατί πολλές φορές δείχνει την ποιότητα της υπηρεσίας. Ζεστό και άφθονο νερό, καθαριότητα, πετσέτες και φυσικά ευρυχωρία. Όλα τσεκ! Ωστόσο καθώς οι ιδιοκτήτες είναι οικολόγοι, θα δείτε ότι, όπως και σε πολλά άλλα ξενοδοχεία, υπάρχει και η φροντίδα του environmentally-friendly σε πολλές από τις υπηρεσίες τους.

    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο, δωμάτιο
    Ακόμα και στο μπάνιο του Rouista θα βρείτε λεπτομέρειες που παραπέμπουν στη φύση της περιοχής.

    Δείτε τα τρίκλινα δωμάτια εδώ και τα οικογενειακά εδώ

    Και μετά από μια μεγάλη μέρα, ντουζάκι, πυτζαμούλες και λίγο χουχούλιασμα δίπλα στο τζάκι είναι ό,τι πρέπει για να ξεκουραστείς και να απολαύσεις μια όμορφη χειμωνιάτικη ηπειρώτικη νύχτα (τα ξύλα της πρώτης σας νύχτας παρέχονται δωρεάν από το ξενοδοχείο).

    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο, δωμάτιο
    Το βράδυ δίπλα στο τζάκι μετά από μια γεμάτη μέρα!

    Ενδεχομένως το μόνο που βρήκα λίγο non-friendly είναι τα κάγκελα. Άκου τώρα τι παρατήρησα! Αλλά τι να κάνω που τόσα χρόνια με έχετε βομβαρδίσει με τις ερωτήσεις για τα ξενοδοχεία και ξέρω πια τι είναι αυτό που ψάχνετε. Ωστόσο μην ανησυχείτε γιατί λίγο θα μείνετε στο δωμάτιο, σας το εγγυώμαι! Ο κοινόχρηστος χώρος είναι τέλειος καθώς η η αυλή και τα Τζουμέρκα σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε!

    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο, δωμάτιο
    Στο μπαλκόνι του Rouista Tzoumerka Resort μέχρι να ετοιμαστούμε και να αρχίσουμε τη μέρα μας!
    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο
    Η θέα άγρια και ανεπιτήδευτη!
    • Τρίτο χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου που μου άρεσε πάρα πολύ είναι το κεντρικό κτίριο που προσφέρει άπλετο χώρο εσωτερικό και εξωτερικό για να πιείτε τον καφέ σας, να φάτε και να παίξετε. Ξέρετε, στα περισσότερα συγκροτήματα πετρόχτιστων κτιρίων δεν διατίθεται ένας μεγάλος κεντρικός κοινόχρηστος χώρος για να συγκεντρωθούν οι παρέες ή οι οικογένειες κι έτσι τον περισσότερο καιρό πρέπει να τη βγάζει ο ένας στο δωμάτιο του άλλου, γεγονός που κάνει κουραστική τη διαδικασία κυρίως για την οικογένεια που έχει το μεγαλύτερο δωμάτιο (μιλάω φυσικά για την περίπτωση που έχετε πάει διακοπές 2-3 οικογένειες παρέα). Στο Rouista δεν θα αντιμετωπίσετε τέτοιο πρόβλημα.

    Ο εσωτερικό χώρος είναι πολύ ζεστός και άνετος και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όλη μέρα είτε πίνοντας τον καφέ σας ή το βράδυ πίνοντας το ποτό σας ή παραγγέλνοντας κάτι να φάτε. Το κεντρικό τζάκι είναι επίσης ιδανικό για τον χειμώνα και δημιουργεί μία αίσθηση θαλπωρής.

    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο, τραπεζαρία
    Στο κεντρικό κτίριο του Rouista Tzoumerka Resort
    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο, μπαρ
    Ε να πιούμε κι εμείς το καφεδάκι μας!

    Στο κεντρικό κτίριο υπάρχει επίσης και χώρος για να διαβάσετε το βιβλίο σας (υπάρχει και βιβλιοθήκη αν δεν έχετε φέρει δικό σας) ή να παίξετε μαζί με τα παιδιά επιτραπέζια (υπάρχουν πολλά να επιλέξετε αν δεν έχετε φέρει τα δικά σας).

    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο, βιβλιοθήκη
    Εμείς είχαμε φέρει τα δικά μας αλλά δεν υπήρχε χρόνος για διάβασμα!
    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο, σαλόνι
    Όμως για παιχνίδι πάντα υπάρχει χρόνος. Κι έτσι την παντομίμα μας την παίξαμε.
    • Στο ίδιο κτίριο, στον κάτω όροφο θα βρείτε επίσης και την αίθουσα πρωινού και φυσικά αυτό είναι το τέταρτο στοιχείο που λάτρεψα! Γιατί ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα 100% πλούσιο ελληνικό/ηπειρώτικο πρωινό με παραδοσιακές συνταγές, όπως τραχανάς, πίτες, λουκουμάδες, ρυζόγαλο κ.α. Σίγουρα δεν θα φύγει ούτε μικρός ούτε μεγάλος για εξερεύνηση της περιοχής με άδειο στομάχι.
    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο, πρωινό
    Ο στρωμένος πρωινός μπουφές στο Rouista Tzoumerka Resort
    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο, πρωινό
    Το πρωινό, αγαπημένη συνήθεια για την οικογένειά μας όπου παίρνουμε δυνάμεις και κάνουμε τις τελευταίες συζητήσεις για την οργάνωσης της ημέρας που έρχεται.
    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο, δωμάτιο
    Λουκουμάδες και ρυζόγαλο στο Rouista Tzoumerka Resort
    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο, δωμάτιο
    Τραχανάς, η απόλυτη ρουστίκ σούπα για ένα δυναμωτικό πρωινό στο Rouista Tzoumerka Resort
    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο, δωμάτιο
    Με τους Travel Bloggers Greece πριν ξεκινήσει μια μέρα με πεζοπορία και υπέροχα τοπία στα Τζουμέρκα.
    • Τελευταίο στοιχείο που ξεχώρισα αν και δεν το έζησα πολύ καθώς οι μέρες μας ήταν γεμάτες αλλά και κρύες για να μείνεις έξω ήταν η εξωτερική αυλή. Αν επισκεφτείτε το ξενοδοχείο καλοκαίρι ή αν οι μέρες σας είναι ηλιόλουστες και θερμές, τότε σίγουρα η εξωτερική βεράντα θα σας λύσει τα χέρια με τα παιδιά να παίζουν σε έναν χώρο που δεν υπάρχει φόβος από αυτοκίνητα. Η θέα είναι ανοιχτή στο μάτι και σύντομα θα υπάρξει και γενικότερη ανάπλαση του εξωτερικού χώρου της αυλής ώστε να ομορφύνει ακόμα περισσότερο το φυσικό τοπίο.
    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο, δωμάτιο
    O προαύλιος χώρος του Rouista Tzoumerka Resort
    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο, δωμάτιο
    O Κώστας φυσικά που δεν καταλαβαίνει από κρύο, εννοείται πως έπινε τον καφέ του έξω!
    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο, δωμάτιο
    Με μέλη της ομάδα του Epirus.Travel, το Epirus Adventure και την Trekking Hellas

    Διαβάστε επίσης:


    Τέλος, να πω ότι το ξενοδοχείο περιλαμβάνει και έναν συνεδριακό χώρο, μικρό αλλά αρκετό για όμορφες διοργανώσεις. Φυσικά εμείς, καλεσμένοι, του Epirus.Travel είχαμε τη δική μας συνεδρίαση και παρουσίαση της ομορφιάς του τόπου. Μπράβο σε όλους!

    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο 27
    Μαθαίνοντας όλες τις λεπτομέρειες για το Epirus.Travel και τη δράση του

    Πώς σας φάνηκαν όλα αυτά που είδατε και διαβάσατε; Θα χαρώ να ακούσω την άποψή σας σε περίπτωση που έχετε επισκεφτεί το ξενοδοχείο ή έχετε κάποιες απορίες και θέλετε να σας βοηθήσουμε.

    Επισκεφτείτε και το Trip Advisor για περισσότερες πληροφορίες.

    Κάλη


    Υ.Γ. Ευχαριστούμε πολύ την Jeep Greece για την χορηγία του αυτοκινήτου που με ασφάλεια μας πήγε στο Βουργαρέλι, στα Τζουμέρκα. Το ιδανικό αυτοκίνητο για τέτοιους είδους διαδρομές! Ανεση, χώρος αποσκευών, ασφάλεια, τεχνολογία, ικανότητα σταθερότητας σε δύσκολους δρόμους. Το Jeep Renegade ήταν ο απόλυτος σύντροφός μας στο ταξίδι.

    Rouista Tzoumerka Resort, Βουργαρέλι
    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειροm jeep

    YΓ.2: Τις ημέρες της διαμονής μας στο ξενοδοχείο γιορτάσαμε και τα 5α γενέθλια της ταξιδιάρικης ομάδας των Travel Bloggers Greece και μας εύχομαι πολλά ακόμα όμορφα ταξίδια και όμορφες παρουσιάσεις προορισμών και καταλυμάτων.

    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο παρέα με τους Travel Bloggers Greece
    Συνεργασία Travel Bloggers Greece και Epirus. Travel για την προώθηση της Ηπείρου

    Pin it for later

    Διαμονή στο Rouista Tzoumerka Resort στην Ήπειρο 32

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης