ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Βιβλία ενηλίκων που θα σας καθηλώσουν

    Και μπορεί τον χειμώνα να μην είμαστε τόσο δραστήριες όσον αφορά στο διάβασμα λογοτεχνικών βιβλίων γιατί οι υποχρεώσεις είναι περισσότερες απ’ ότι το καλοκαίρι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξαν και βιβλία που μας καθήλωσαν και μας κράτησαν ξύπνιες το βράδυ. Τα 3 καλύτερα βιβλία ενηλίκων που θα σας καθηλώσουν, ελπίζουμε όπως και εμάς, ήταν τα παρακάτω.

    Βιβλία ενηλίκων που θα σας καθηλώσουν

    Ξέχασε με

    Συγγραφέας: Clare Mackintosh

    Εκδόσεις: Μεταίχμιο

    Βιβλία ενηλίκων που θα σας καθηλώσουν

    Την Clare Mackintosh τη συμπαθούσα πολύ πριν την γνωρίσω από κοντά μια μέρα του προηγούμενου χρόνου σε μια πολύ ωραία εκδήλωση των εκδόσεων Μεταίχμιο. Μου άρεσε η γραφή της, και είχε τότε ένα στυλ γραψίματος που δεν το είχα ξανασυναντήσει και ούσα κι αυτή παλιότερα αστυνομικός έδειχνε μια ιδιαίτερη αγάπη στην ψυχοσύνθεση των αστυνομικών ώστε να έρχονται σε ισορροπία οι χαρακτήρες του βιβλίου. Έχει μια άνεση στον λόγο χωρίς όμως να γίνεται και πολύ καθημερινός και φυσικά έχει τη μαστοριά να σε εκπλήσσει με το ποιος είναι ο δολοφόνος και κυρίως για ποιον λόγο κατέληξε να είναι.

    Αγοράστε το βιβλίο από εδώ

    Έτσι, δεν υπήρχε περίπτωση να μη διαβάσω και το τελευταίο της βιβλίο, το Ξέχασέ με, όπου ακολουθεί το ίδιο μοτίβο με τα προηγούμενα της αλλά με μια ολοκαίνουργια φυσικά υπόθεση. Πως θα νιώθατε εσείς αν μέσα σε ένα χρόνο είχατε χάσει και τους δυο γονείς σε από αυτοκτονία αλλά ξαφνικά μερικά περιστατικά έρχονται να ανατρέψουν τα πάντα και να σας κάνουν να αρχίσετε να πιστεύετε ότι πίσω από τον χαμό των γονιών σας βρίσκεται ένα δολοφόνος. Αλήθεια ή φαντασία; Και ποιος να κρύβετε; Μήπως ακόμα και τα πιο κοντινά σας πρόσωπα θα φαίνονταν ένοχα; Αν σας αρέσουν αυτού του είδους τα βιβλία, τότε το Ξέχασέ με είναι για εσάς!


    Γυναίκες χωρίς έλεος

    Συγγραφέας: Camilla Lackberg

    Εκδόσεις: Μεταίχμιο

    Ενώ έχω αρκετά βιβλία της Σουηδής συγγραφέως Camilla Lackberg στην βιβλιοθήκη μου αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο ήταν το βιβλίο της Το Χρυσό κλουβί που διάβασα πριν λίγους μήνες, οπότε ανυπομονούσα να διαβάσω το καινούριο της. Αυτή τη φορά στις σελίδες του βιβλίου της Γυναίκες χωρίς έλεος ξετυλίγονται οι ιστορίες τριών γυναικών με κοινό παρανομαστή την άσχημη συμπεριφορά των συζύγων τους η οποία έχει διαφορετική μορφή στην κάθε περίπτωση. Μαθαίνουμε για το παρόν της καθημερινότητάς τους αλλά και το παρελθόν της σχέσης τους. Πώς όμως θα εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον. Θα υπάρξει κάτι στις ζωές τους που θα τις κάνει να μην θέλουν να είναι πλέον υπό; Και τι θα κάνουν γι’ αυτό; Με ποιον τρόπο αυτές οι ιστορίες θα συνδεθούν;

    Βιβλία ενηλίκων που θα σας καθηλώσουν. Γυναίκες χωρίς έλεος
    Το βιβλίο Γυναίκες χωρίς έλεος το διάβασα… χωρίς ανάσα στο ταξίδι μου προς τα Γιάννενα!

    Το τελευταίο της βιβλίο είναι κατά πολύ μικρότερο από τα προηγούμενα και σχετικά σύντομο χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Και αν και λύση που έδωσαν οι τρεις ηρωίδες στα προβλήματά τους δεν με βρίσκει σύμφωνη ή τουλάχιστον μου φαίνεται υπερβολική για να είναι αληθινή, ένα είναι σίγουρο: πως το βιβλίο θα το διαβάσετε με μία ανάσα!

    Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε και εδώ


    Έτσι άρχισαν όλα

    Συγγραφέας: Rachel Abott

    Εκδόσεις Ψυχογιός

    Λοιπόν, αυτό το βιβλίο ομολογώ ότι το διαβάζω ακόμα αλλά επέλεξα να το βάλω μέσα στην ανάρτηση γιατί είναι πολλά υποσχόμενο έστω κι αν δεν έχω φτάσει ακόμα στο τέλος. Πώς άρχισαν όλα; Ένας έρωτας μπορεί να καταλήξει σε αιματοχυσία; Και τελικά ήταν έρωτας ή όχι; Και αν όλα δείχνουν τον άντρα ως υπαίτιο, πως γίνεται να βρίσκεται και αυτός νεκρός; Από τη μέση και μετά το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται και σε ορισμένα σημεία έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Μα που τα βρίσκουν αυτοί οι συγγραφείς! Την απάντηση ωστόσο δεν την ξέρω ούτε κι εγώ προς το παρόν αλλά μην μου την πείτε ούτε κι εσείς. Θέλω να έχω αγωνία! Ελπίζω Rachel να μην με απογοητεύσεις!

    Update: Δεν με απογοήτευσε!

    P.S. Αν σας αρέσουν τα δικαστικά δράματα τότε αυτό έχει μπόλικη πλοκή και μέσα στο δικαστήριο.

    Βιβλία ενηλίκων που θα σας καθηλώσουν

    Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε και από εδώ

    Βιβλία ενηλίκων που θα σας καθηλώσουν και θα χαρούμε να μάθουμε αν τα έχετε διαβάσει!

    Κατερίνα


    P.S. Διαβάστε περισσότερες εντυπώσεις από αγαπημένα μας βιβλία για ενηλίκους εδώ.

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης