ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Πασχαλινό Κυνήγι Θησαυρού με δωρεάν εκτυπώσιμο

    Τι, έφτασε το Πάσχα και νομίζατε ότι εμείς δεν θα σας είχαμε έστω και μία αμιγώς πασχαλινή ανάρτηση; Αποκλείεται! Η εποχή είναι ιδιαίτερη κι έτσι σας ετοιμάσαμε ένα δωρεάν εκτυπώσιμo για να σας βοηθήσουμε να παίξετε ένα Πασχαλινό Κυνήγι Θησαυρού μέσα στο σπίτι με τα παιδάκια σας. Εννοείται όμως ότι θα χρειαστεί μια μικρή προετοιμασία από εσάς. Να εκτυπώσετε, να κόψετε και να επιλέξετε ποια χαρτάκια ταιριάζουν στο σπίτι σας. Αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο! Διάθεση για παιχνίδι να υπάρχει!

    Πασχαλινό Κυνήγι Θησαυρού (με δωρεάν εκτυπώσιμα)

    Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μπείτε μέσα στο link που σας δίνουμε παρακάτω ώστε να τα κατεβάσετε και να τα εκτυπώσετε. Στη συνέχεια θα τα κόψετε και ανάλογα με το που σας λέει το χαρτάκι, κρύψτε τα στην αντίστοιχη θέση/κρυψώνα. Στο εξωτερικό τα βάζουν μέσα σε πλαστικά αυγουλάκια. Εμείς νομίζω ως άτομα με οικολογική συνείδηση (!) απλά τα κρύβουμε κάτω από αντικείμενα.

    Προσπάθησα να γράψω πολλά στοιχεία (clues) τα οποία όμως να συμπεριλαμβάνουν μέρη που υπάρχουν σε όλα τα σπίτια και όχι μόνο στο δικό μας. Άλλες καρτούλες είναι πιο απλές και άλλες θέλουν λίγο περισσότερο σκέψη. Σίγουρα όμως μπορεί να παιχτεί από ηλικίες 3-4 με δική σας βοήθεια έως 8-10 και να τα αφήσετε εντελώς μόνα τους να ψάξουν τη λύση. 

    Εναλλακτικά, το Κυνήγι των Χαμένων Πασχαλινών Αυγών που σας είχαμε προτείνει παλιότερα μπορεί να παιχτεί στο σπίτι ή στην αυλή χωρίς τη χρήση “στοιχείων” για πιο απλή διαδικασία.

    Όπως θα δείτε ένα χαρτάκι (στη ροζ σελίδα) λέει, “Ήρθε η ώρα να δεις που θα βάλεις τα αυγά σου” Αυτή θα πρότεινα να είναι και η πρώτη καρτούλα που θα χρησιμοποιήσετε και να έχετε κρύψει (π.χ. στην είσοδο) ένα καλαθάκι. Έτσι, σε κάθε νέα κρυψώνα που θα βρίσκουν θα έχετε ένα σοκολατάκι που θα μπορούν να βάλουν στο καλαθάκι τους. Στην τελευταία κρυψώνα! “Συγχαρητήρια, κέρδισες στο παιχνίδι του Πασχαλινού αυγού” (στην πράσινη σελίδα) μπορείτε να έχετε ένα σοκολατένιο αυγό ή το πασχαλινό τους δώρο. 


    Διαβάστε περισσότερα:


    Πως θα κατεβάσετε το δωρεάν εκτυπώσιμο αρχεία

    Κάντε εγγραφή στο newsletter μας και ξεκλειδώστε το εκτυπώσιμο. Συμπληρώστε όνομα και μέιλ και πατήστε εγγραφή. Μην ξεχάσετε να μπείτε στο e-mail σας για να κάνετε και επιβεβαίωση εγγραφής! Μετά θα εξαφανιστεί το παρακάτω κουτάκι* και θα πατήστε εκεί που λέει «Kλικ εδώ για κατέβασμα». Αμέσως θα λάβετε το εκτυπώσιμο στον υπολογιστή σας! Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα εκτυπώσιμα για τους συνδρομητές του newsletter μας από την κατηγορία εκτυπώσιμα.

    Με την εγγραφή σας στο newsletter του Ανθομέλι έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία που φτιάχνουμε για τους συνδρομητές μας. Επίσης, ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα άρθρα κι έτσι παραμένουμε σε επαφή! Σύντομα θα λάβετε και το επόμενο newsletter μας. (Τσεκάρετε και τα spam σας γιατί πολλές φορές μπορεί αυτόματα να μπαίνουν εκεί κάποια newletter ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας).

    Κατεβάστε το εκτυπώσιμο μας από τον παρακάτω σύνδεσμο αμέσως μετά την εγγραφή σας στο newletter.

    Τα δωρεάν εκτυπώσιμα μας τα προσφέρουμε συνήθως έπειτα από εγγραφή στο newsletter μας. Ωστόσο τώρα δεδομένης της εποχής μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ. Εάν όμως θέλετε να έχετε πρόσβαση και στα παλιότερα δωρέαν εκτυπώσιμα μας αλλά και στα νέα που θα έρθουν (μετά το τέλος της καραντίνας), κάντε από τώρα την εγγραφή σας εδώ:

    Λοιπόν, #μένουμεσπίτι και το Πάσχα και παίζουμε με τα παιδιά Πασχαλινό Κυνήγι Θησαυρού. Φυσικά στο Ανθομέλι θα βρείτε κι άλλες ιδέες για παιχνίδια με τα παιδιά. Δείτε εδώ και εδώ και φυσικά περιηγηθείτε στο blog μας.

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης