ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    DIY: Πώς να φτιάξετε ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές στέκες

    Δυστυχώς φέτος το καθιερωμένο πασχαλινό μπαζάρ του σχολείου μας δεν θα γίνει και έτσι δεν θα έχω την ευκαιρία να φτιάξω τις στέκες που τόσο αγαπάνε τα κορίτσια και που σε κάθε γιορτή ξεπουλάνε από το πρωί! Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να σας δείξω τι είχα φτιάξει πέρσι ώστε να σας εμπνεύσω να πειραματιστείτε  με τα υλικά που έχετε στο σπίτι και να φτιάξετε κι εσείς τις δικές σας ανοιξιάτικες, πασχαλινές και καλοκαιρινές στέκες. Οπότε πάρτε τα υλικά σας και με ένα mix and match αυτοσχεδιάστε! 

    Οι “Πασχαλινές”

    Όταν λέμε για mix and match κυριολεκτώ. Πάρτε τα τούλια σας, τα foam glitter χαρτιά σας, τις τσόχες σας, τα φτερά σας, τα ποπ πον σας και ξεκινήστε το κόλλημα με ένα πιστόλι σιλικόνης. Εγώ προσθέτω έτοιμα τσόχινα σχεδιάκια καθώς και λουλουδάκια από διάφορες κατασκευές που μου έχουν μείνει και το αποτέλεσμα είναι αυτό!

    Πασχαλινές στέκες για κορίτσια
    Ο κύριος Λαγός και η κυρία Προβατίνα

    Οι “Μονόκεροι”

    Αγαπημένο σχέδιο για τις μικρές κυρίες και το φτιάχνω με διάφορους συνδυασμούς. Εδώ έχω προσθέσει και λίγη λάμψη με στρασένιες καρδούλες.

    Στέκες μονόκερος για κορίτσια
    Στέκες Μονόκερος για κόριτσια

    Οι “Pyssla”

    Για τις χάντρες pyssla σας έχουμε ξαναμιλήσει εδώ και εδώ σε περίπτωση που δεν ξέρετε πώς να τις χρησιμοποιείτε. Ωστόσο για μεγαλύτερη έμπνευση σε σχέδια μπορείτε να δείτε και το πίνακά μας στο pinterest εδώ. Ωστόσο θα πρότεινα σχέδια συμπαγή όπως τα δύο πρώτα (δείτε παρακάτω) γιατί κολλάνε καλύτερα πάνω στο αφρώδες χαρτί. Σε περίπτωση που οι χάντρες εξέχουν, όπως στα επόμενα δύο σχέδια, υπάρχει πιθανότητα να χαλάσει γρήγορα η στέκα.

    Στέκα diy για κορίτσια
    Στέκα Cupcake και Helllo Kitty για κορίτσια
    Στέκα για τα μαλλιά για κορίτσια από pyssla
    Στέκα Μονόκερος και Γοργόνα από pyssla
    Στέκα για μαλλιά για κορίτσια από pyssla

    Οι Καλοκαιρινές

    Και επειδή το Πάσχα σημαίνει ότι το καλοκαιράκι κοντοζυγώνει, μπορεί να θέλετε να προετοιμαστείτε! Οπότε για δείτε μερικά εύκολα σχεδιάκια με κολάζ διάφορων στοιχείων!

    Πώς να φτιάξτε μόνοι σας στέκες για κορίτσια με pyssla και τσόχα
    Πώς να φτιάξτε μόνοι σας στέκες για κορίτσια με pyssla και τσόχα

    Ιδέα Bonus “To Ευκολάκι”

    Και το τελευταίο σχέδιο είναι το ευκολάκι μου. Απλό αφρώδες χαρτί κομμένο σε σχήμα καρδιάς. Τις κολλάς τη μία πάνω στην άλλη και τα κορίτσια τρελαίνονται να τη φοράνε!

    Πώς να φτιάξτε μόνοι σας στέκες για κορίτσια με αφρώδες υλικό και τσόχα

    Διαβάστε περισσότερα για ακόμα περισσότερες ιδέες για diy στέκες για κορίτσια :

    Ελπίζω να σας δώσαμε έμπνευση τώρα που #μένουμεσπίτι για να φτιάξετε νέες στέκες ή να ανακατασκευάσετε παλιότερες που έχουν βαρεθεί τα κορίτσια σας. Καλή σας επιτυχία.

    Κάλη


    Pin it for later

    DIY: Πώς να φτιάξετε ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές στέκες 9

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    1. Κάλη οι στεκες σου με ενθουσίασαν. Δεν μπορώ ούτε και εγώ η μαμά σου να φανταστω πως έγινε αυτη η καλλιτεχνικη μετατροπη σε σενα που οταν ήσουν μικρή δεν εδειχνες τετοια σημαδια. Αυτό το φαινομενο προσέξτε το οι νεες μαμαδες γιατι οι κλισεις των παιδιων σας δεν διακρινονται απο νωρίς και θα εκπλαγειτε και εσείς οπως εγω τώρα.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης