Το νέο μας ταξιδιωτικό blog «The Greek Travel Family»

Kathy & Callie

Μπορεί τελικά στις 11/11 να μην ήμασταν έτοιμοι για το λανσάρισμα του νέου μας ξενόγλωσσου ταξιδιωτικού blog, όμως σήμερα 11/12 τα καταφέραμε! Αυτό ήταν το δώρο μας για τα 8 χρόνια του Ανθομέλι. Η επισφράγιση των κόπων μας στο κομμάτι των ταξιδιών έρχεται με το «The Greek Travel Family« που θα ανοίξει τα φτερά του στο εξωτερικό!

The Greek Travel Family blog

Η ισχύς εν τη ενώση! Τρεις Greek Travel Families, της Κατερίνας, της Κάλης και της Μαμάς Μαρίας, θα μας ταξιδεύουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό με στόχο την προώθηση της χώρας μας στους ξένους τουρίστες. Εννοείτε ότι θα είναι ανοιχτό για όλους εσάς που επιθυμείτε να μας στηρίξετε και να μάθετε για τα νέα μας ταξίδια. Φυσικά, το Ανθομέλι δεν θα μείνει χωρίς ταξιδιωτική στήλη. Για το επόμενο διάστημα θα είναι λίγο σαν διδυμάκια, αλλά σε λίγο καιρό φαντάζομαι ότι θα χωριστούν ανάλογα με τις ανάγκες των αναγνωστών τους.

Τρεις οικογένειες σε ένα blog: The Greek Travel Family

Δεν σας κρύβουμε ότι το άγχος μας είναι μεγάλο καθώς αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για εμάς! Από πρακτικής άποψης σίγουρα ο χρόνος που θα πρέπει να αφιερώνουμε στο blogging είναι πολύ μεγαλύτερος και από ψυχολογικής άποψης, το στοίχημα με τον εαυτό μας να πετύχει αυτό το νέο εγχείρημα είναι πολύ μεγάλο. Βλέπετε τώρα πλέον ξεκινάμε πολύ πιο έμπειρες και ενημερωμένες, οπότε δεν χωράνε λάθη και καθυστερήσεις.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Φυσικά τίποτα από όλα τα παραπάνω δεν θα είχαν συμβεί εάν με την Κατερίνα δεν βρισκόμασταν καρμικά για ακόμη μία φορά στο ίδιο μήκος κύματος εκείνη την ημέρα όταν πάλι μου έκανε διστακτικά την ερώτηση, «Τι θα έλεγες να προχωρούσαμε με το project ξένο ταξιδιωτικό blog»; Κι εγώ της απάντηση τότε: «Ήθελα κι εγώ να στο πω και νόμιζα πως δεν θα θέλεις!». Βλέπετε αυτό είναι κάτι που συζητούσαμε πολλά χρόνια τώρα. Αν ρωτήσετε μάλιστα τους άντρες μας, ο καθένας από την πλευρά του πιστεύει ότι δική του ιδέα ήταν! Χεχε! Το σίγουρο είναι ότι επέμεναν να προχωρήσουμε σε αυτό το βήμα αρκετά χρόνια πριν. Δεν ήμασταν όμως έτοιμες! Εμείς, ξέρουμε καλά τι θέλουμε και πάνω απ΄όλα τι μπορούμε να κάνουμε για να τα έχουμε όλα σε ισορροπία στη ζωή μας (δουλειά, σπίτι, οικογένεια, blogging). Κι έτσι παρόλο που η ιδέα είχε πέσει στο τραπέζι εδώ και χρόνια (από ποιον μη τα ρωτάτε γιατί ο καθένας θέλει να πάρει αυτός τα εύσημα!) τώρα ήταν η κατάλληλη ώρα!

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Σε αυτό το καινούργιο ταξίδι δεν θα μπορούσαν να μην είναι κοντά μας οι γονείς μας και κυρίως η Μαμά Μαρία που ξέρει να μας στηρίζει όσο κανείς! Θα είναι φυσικά και στο νέο blog κοντά μας με τις υπέροχες αναρτήσεις της μεταφρασμένες και φυσικά με πολύ νέο υλικό! Μιλάμε για μεγαλεία, όχι αστεία, χιχι!

Συνεργάτες

Σε αυτό όμως τον δρόμο των τελευταίων μηνών δεν ήμασταν μόνες μας! Θα θέλαμε να ξεκινήσουμε τις ευχαριστίες προς τον άνθρωπο που μας έχει στηρίξει όσο κανένας άλλος όλα αυτά τα χρόνια στο θέμα του blogging. Που άντεξε την πίεση μας, την άγνοιά μας σε κάποια τεχνικά θέματα, τις καθυστερήσεις μας πάντα με ένα χαμόγελο και με μια ευγένεια που σπανίζει στις μέρες μας. Αυτός είναι ο Πάνος Σακαλάκης, ο τεχνικός της καρδιάς μας, το πρόσωπο πίσω από το www.inkstory.gr αλλά και την τεχνική υποστήριξη και δημιουργία πολλών blogs. Βρέθηκε στη ζωή μας σε μια πολύ δύσκολη φάση που περνούσαμε με το blog μας και ήρθε ως από μηχανής θεός και μας έλυσε όλα τα προβλήματα. Δεν υπήρχε περίπτωση, λοιπόν, να μην είναι ο σχεδιαστής και τεχνικός και του καινούργιου μας blog, του «The Greek Travel Family»

Γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής ομάδας "Ταξιδεύοντας με το Ανθομέλι" στο Facebook και ακολουθήστε μας στο "greek_travel_family" στο Instagram.

Μεγάλο ευχαριστώ όμως θέλουμε να δώσουμε και στην γραφίστριά μας Ίρια Παπαδοπούλου που για ακόμη μία φορά δεν σταμάτησε να μας βομβαρδίζει με σχέδια μέχρι να μας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένες. Έπιασε το feeling που θέλαμε να δώσουμε στο καινούργιο blog (λιτό και μοντέρνο) και αφού της βγάλαμε το λάδι, το λογότυπό μας είναι ακριβώς αυτό που θέλαμε σε αυτή την φάση της ζωής μας. Πώς σας φαίνεται;

To λογότυπο του νέου μας ταξιδιωτικού blog The Greek Travel Family
To λογότυπο του νέου μας ταξιδιωτικού blog The Greek Travel Family για τα social media

Θέλετε να μας στηρίξετε στο νέο μας ξεκίνημα;

Αν θέλετε να μας στηρίξετε σε αυτό το νέο μας ξεκίνημα, θα χαρούμε να κοινοποιήσετε το νέο μας site The Greek Travel Family στους φίλους σας (γιατί όχι και στους φίλους σας από το εξωτερικό), να μας ακολουθήσετε στα social media (δείτε παρακάτω) και να κάνετε εγγραφή στο newsletter μας.

Βρείτε το The Greek Travel Family

Κλείνοντας πρέπει να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ για εσάς που τόσα χρόνια μας στηρίζετε, μας αγαπάτε, μας συμβουλεύεστε, μας διαβάζετε! Σε εσάς που βοηθήσατε να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα!

Με πολλά σκόρδα στον ώμο, σας στέλνουμε την αγάπη μας και περιμένουμε να μας πείτε (αυτό κι αν είναι ανταμοιβή) ποιο ταξίδι σας εμπνευστήκατε από το Ανθομέλι!

Κατερίνα -Κάλη