Ιδέες για Χριστουγεννιάτικες στέκες

Callie

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή , εδώ και 3 χρόνια, ζούμε στο σπίτι μας σε ρυθμούς χριστουγεννιάτικων στεκών! Τα πιστόλια σιλικόνης παίρνουν φωτιά, τα υλικά που αγοράζονται και τοποθετούνται πάνω στο τραπέζι κι αρχίζω να φτιάχνω χριστουγεννιάτικες στέκες για το bazaar του σχολείου της Μελίτας. Κάθε χρόνο διαφορετικά σχέδια για να μη βαριέμαι κι εγώ και για να μην μου κάνουν και παράπονα ότι τις έχουν πάρει ήδη. Φέτος θα αφοσιωθώ μόνο στις χριστουγεννιάτικες και δεν θα κάνω ουδέτερες καθώς θέλω το πνεύμα το Χριστουγέννων να μπει σε κάθε παιδικό κεφαλάκι. Μέχρι να κάνω τις καινούργιες όμως, ας πάμε να δούμε τις περσινές αγαπημένες μου στέκες.

ΟΙ ΤΑΡΑΝΔΟΙ

Αυτές οι στέκες ήταν από τις αγαπημένες μου και θα τις φτιάξω σίγουρα και φέτος. Έτοιμα τσόχινα ταρανδάκια αναπαύονται πάνω σε μάλλινες κλωστές και γκλίτερ αφρώδες χαρτί.

Χριστουγεννιάτικες χειροποίητες στέκες
Χριστουγεννιάτικη χειροποίητη στέκα

More reading: Οι δικές μας προ-χριστουγεννιάτικες στιγμές

ΟΙ ΧΙΟΝΟΝΙΦΑΔΕΣ

Αυτές τις διαλέγουν όχι μόνο οι «φρόζεν» φανς αλλά και όλοι όσοι αγαπάνε λίγο παραπάνω γκλίτερ μέσα στον χειμώνα. Τις αγαπώ και τις αγαπάνε και τα παιδιά οπότε πάντα φτιάχνω αρκετές από αυτές!

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.
Χριστουγεννιάτικες χειροποίητες στέκες

Shop now: Βρείτε υλικά κατασκευών (diy) στις καλύτερες τιμές εδώ


Χριστουγεννιάτικες χειροποίητες στέκες

ΟΙ «ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ»

Αυτές τις στέκες τις ονομάζω μπαλαρίνες γιατί μου θυμίζουν χιονονιφάδες που χορεύουν τον Καρυοθραύστη ή τη Λίμνη των Κύκνων. Είναι για «εκλεχτές» μικρές πελάτισσες που θέλουν να ξεχωρίζουν!

Χριστουγεννιάτικες χειροποίητες στέκες

ME PYSSLA

Γίνετε μέλη της ομάδας μας "Let's blog party" στο Facebook, και ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Pinterest στο "We Love Pinatas"

Πρώτη φορά στέκες με χάντρες pyssla ή χάντρες hama έφτιαξα πέρυσι και πραγματικά τα παιδιά ενθουσιάστηκαν. Η μόνη χριστουγεννιάτικη ήταν αυτή με τον Άγιο Βασίλη αλλά φέτος σίγουρα θα φτιάξω περισσότερες.

Χριστουγεννιάτικες χειροποίητες στέκες

ΤΟ ΔΩΡΟ

Αυτές τις στέκες τις φτιάχνω από πολύ παλιά. Πριν αρχίσω να τις ετοιμάζω για το σχολείο της Μελίτας την είχα φτιάξει για μένα. Κάπως έτσι ξεκίνησε η τρέλα μου με τις στέκες και αν είχα χρόνο σίγουρα θα έκανα περισσότερες. Η συγκεκριμένα πήγε στο κεφαλάκι μιας «τρελής» μαθήτριάς μου που ήξερα ότι θα την τιμήσει!

Χριστουγεννιάτικες χειροποίητες στέκες

Διαβάστε περισσότερα:

Πώς σας φάνηκαν οι χριστουγεννιάτικες στέκες μας; Φέτος δεν θα προλάβω σίγουρα να ανεβάσω τις καινούργιες σε άρθρο αλλά όσοι μας ακολουθείτε στα social media σίγουρα κάπου θα τις πετύχετε για να εμπνευστείτε και να φτιάξετε κι εσείς τα δικά σας δωράκια.

Κάλη