ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019

    To 2019 ήταν μια χρονιά για την οποία νιώθουμε πολύ ευγνώμονες. Κάθε φορά γράφουμε για το πόσο πλήρεις είμαστε που έχουμε το blog μας και τώρα μάλιστα που έχουμε και το δεύτερο ταξιδιωτικό μας blog, το Greek Travel Family ακόμα περισσότερο… αλλά δεν σας κρύβουμε ότι τα τελευταία χρόνια, χωρίς να είναι αυτοσκοπός, είχαμε στην άκρη του μυαλού μας και την επαγγελματική του εξέλιξη, η οποία είχε αρχίσει δειλά δειλά να φαίνεται. Και όντως αυτή τη χρονιά, ήταν αυτή που επιτέλους μας έφερε το πολυπόθητο αποτέλεσμα κυρίως όσον αφορά στην αναγνώριση της δουλειάς μας και την εμπιστοσύνη των εταιρειών στο πρόσωπό μας αλλά και γενικά στον χώρο του blogging. Γράψαμε, λοιπόν, αυτή την ανάρτηση, θέλοντας να κάνουμε έναν απολογισμό στις συνεργασίες του Ανθομέλι μέσα στη χρονιά του πέρασε αλλά κυρίως να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους πίσω από αυτές τις συνεργασίες για την εμπιστοσύνη τους… γιατί Χριστούγεννα σημαίνει πάνω απ’ όλα να δείχνεις αγάπη και ευγνωμοσύνη! 

    *Όλες οι εταιρείες θα παρουσιαστούν σε αλφαβητική σειρά. Στην ανάρτηση συμπεριλαμβάνονται οι μόνες συνεργασίες του Ανθομέλι.

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 1

    Αυτοκίνητα

    Πολλά από τα ταξίδια που κάνουμε δεν θα ήταν εφικτά χωρίς την συμπαράσταση των αυτοκινητοβιομηχανιών που συνεργαζόμαστε και για αυτό τις ευχαριστούμε πολύ! Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ασφάλεια στο ταξίδι σου (ειδικά όταν κάνεις συχνά) και να μην αγχώνεσαι για τις λεπτομέρειες που αφορούν στη διαδρομή και στο αυτοκίνητο. Για αυτό το αποτέλεσμα όμως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον άντρα της Κάλης, τον Κώστα, που με τις γνώσεις και τις “άκρες” του κατάφερε να κάνει το όνειρό μας για ασφαλή ταξίδια πραγματικότητα.


    Citroen

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Καράβα που ήταν ο σύνδεσμός μας και πάντα έστω και τελευταία στιγμή προσπαθούσε να μας βρει αυτοκίνητο.

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 3
    Με το Citroen Cactus C4 στη Ναύπακτο

    Fiat

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ιάκωβο Κρομμύδα για την εμπιστοσύνη του καθώς ακόμα κι όταν άλλαξαν τα δεδομένα του εμάς δεν μας ξέχασε!

    Δείτε πως περάσαμε στην Ερέτρια και στη Θεσσαλονίκη με το νέο Fiat 500x

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 5
    Με το Fiat 500X στη Θεσσαλονίκη

    Εκδοτικοί Οίκοι (με αλφαβητική σειρά)

    Για τους εκδοτικούς οίκους τι να πω! Μας αγάπησαν και τους αγαπήσαμε! Μας πρόσφεραν και τους προσφέραμε! Διαβάσαμε βιβλία που δεν θα μπορούσαμε να προμηθευτούμε (σε ποσότητα) αλλά και από την άλλη πιστεύω ότι κι εμείς τα παρουσιάζαμε πάντα με ειλικρίνεια και αισθητική. Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και είμαι σίγουρη ότι και τη νέα χρονιά θα είναι δίπλα μας για να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας.


    Διόπτρα

    Στα εγκαίνια του νέου του πρώτου τους καταστήματος στην Αθήνα Διόπτρα Books & Life με τις αγαπημένες Κάλη και Γεωργία. Ένα μεγάλο όμως ευχαριστούμε και στην Αλεξάνδρα Αυγερινού που έχει πιστέψει και αυτή στις bloggers και στο έργο τους.

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 7
    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 47

    Ελληνοεκδοτική 

    Μια σχετικά νέα συνεργασία που χτίζεται ακόμα και είμαι σίγουρη ότι τη νέα χρονιά θα προσφέρει ακόμα περισσότερα. Μερικά από τα αγαπημένα μας βιβλία από την Ελληνοεκδοτική θα τα βρείτε εδώ

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 9

    Κλειδάριθμος 

    Νέα συνεργασία λίγο πριν το τέλος του 2019 και είμαι σίγουρη ότι ήρθε για να μείνει. Ευχαριστούμε Αμέρισσα Μπάστα για την εμπιστοσύνη σου! Διαβάστε εδώ για το αγαπημένο μας βιβλίο από Εκδόσεις Κλειδάριθμος Η φωτογραφία από την παρουσίαση του βιβλίου Το Πνεύμα του Χιονιού μαζί με τη συγγραφέα Maja Lunde.

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 11

    Μεταίχμιο

    Ακόμα μια υπέροχη συνεργασία και ευχαριστούμε πολύ την Άννα Ευσταθίου για την πάντα καλή της διάθεση να μας εξυπηρετήσει! Πολλά βιβλία διαβάσαμε από Μεταίχμιο και γίναμε και ειδήμονες στις σειρές θρίλερ και μυστηρίου! Αστυνομία Ανθομέλι εν δράση.

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 13

    Μίνωας

    Ο εκδοτικός σίφουνας με τα ωραία μυθιστορήματα που δεν προλαβαίνουμε να διαβάσουμε κάθε φορά που έρχεται κούτα με βιβλία. Ευχαριστούμε πολύ Αγγελική Παπαγεωργίου για την αγάπη σας. Αγαπημένα μας βιβλία αυτά τα τρία που προάγουν το αίσθημα του Hygge στη ζωή μας.

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 15

    Σταμούλη (Θύρα & Άθως Παιδικά)

    Μια πολύ γλυκιά συνεργασία που έρχεται στο αποκορύφωμα της κυρίως το Πάσχα και τα Χριστούγεννα καθώς θέλουμε να σας δείχνουμε πολλά είδη βιβλίων που να τονώνουν και το θρησκευτικό σας αίσθημα. Διαβάστε την τελευταία μας ανάρτηση για τις προτάσεις των χριστουγεννιάτικων βιβλίων τους εδώ.

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 17

    Ψυχογιός

    Τι να πούμε για αυτό τον εκδοτικό. Αγαπημένος μας εδώ και χρόνια μια και φέτος συνειδητοποίησα ότι τα πρώτα βιβλία που είχαμε στη βιβλιοθήκη μας ως παιδιά και διάβασα και αγάπησα το διάβασμα ήταν Ψυχογιός. Ευχαριστούμε πολύ την Πόπη Γαλάτουλα αλλά και την Αντζυ Μυλωνοπούλου για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους. Η φωτογραφία από την εκδήλωση για τα 40 χρόνια λειτουργίας τους εκδοτικού.

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 19

    Εστιατόρια

    H κατηγορία μας αυτή, παρόλο που έχουμε θέσει κάποιες βάσεις για να αναπτυχθεί, δεν έχει καταφέρει δυστυχώς λόγω χρόνου να εμπλουτιστεί ακόμα περισσότερο. Αλλά Stay Tuned γιατί τα καλύτερα τώρα έρχονται!

    Hard Rock

    Φέτος λοιπόν η χρονιά λοιπόν ήταν του family friendly Hard Rock, το οποίο καλύψαμε μέσα από τα social media και σύντομα όμως θα δείτε εικόνες και περιγραφή και στα blog μας.


    Ξενοδοχεία

    Όταν ξεκινήσαμε το family travel blogging δεν περιμέναμε να ανοίξουμε τα φτερά μας και στα reviews ξενοδοχείων. Η εμπιστοσύνη όμως κάποιων ανθρώπων και το ανοιχτό μυαλό τους μας επέτρεψε να τα επισκεφτούμε και να σας παρουσιάσουμε ειλικρινά την άποψή μας για αυτά! Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!

    Avantis Suites Hotel

    Δείτε πως περάσαμε στο Avantis Suites Hotel εδώ

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 21
    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 48

    Guardiero Luxury Accommodations

    Δείτε πως περάσαμε στο Guardiero εδώ

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 23

    Therma Sylla Spa

    Δείτε πως περάσαμε στο Thermae Sylla εδώ

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 25

    Καταστήματα

    Αγαπάμε τα ψώνια και τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει στροφή και στις ιντερνετικές αγορές. Εκσυγχρονίστηκα ακόμα κι εγώ που απέφευγα εντελώς τις online αγορές. Έτσι είτε σας αρέσει να ψωνίζετε ακουμπώντας τα προϊόντα είτε από τη βόλεψη του σπιτιού σας, στα παρακάτω καταστήματα θα βρείτε πολύ ωραία πράγματα.


    Public 

    Ποιος δεν έχει ψωνίσει έστω και μια φορά από τα Public; Με τις προτάσεις μας είμαι σίγουρη ότι θα αυξηθούν και ότι θα βρείτε τα πιο ωραία και πρωτότυπα δώρα για εσάς και τους φίλους σας.

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 27
    #publicistas και #publicistasgreece

    Laura Ashley

    Αγαπάτε λευκά είδη και το ξέρω καθώς αγαπήσατε και αυτή την ανάρτηση και με ρωτήσατε πολλές φορές για τα προϊόντα που σας δείξαμε. Οπότε η πορεία για τα καλύτερα λευκά είδη αλλά και τα διακοσμητικά και έπιπλα του σπιτιού σας, αν είστε του αυτού του στυλ, είναι μονόδρομος. Δείτε πως μπορείτε να ανανεώσετε το παιδικό δωμάτιο εδώ.

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 29

    Seven Spots

    Είτε θέλετε να διοργανώσετε το πάρτυ του παιδιού σας, είτε να βρείτε τα καλύτερα δώρα για gadget maniacs και gamers εφήβους τότε σας έχουμε την καλύτερη πρόταση.


    Μουσική/Παραστάσεις

    Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

    Οι παραστάσεις του μας ενθουσιάζουν για την ποιότητά τους και την άψογη οργάνωσή τους. Θα είμαστε κοντά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το 2020 . H φωτογραφία από την αγαπημένη μας πέρσι παράσταση Καραγκιόζη του Ηλία Καρελλά. Αναζητήστε εισιτήρια και φέτος!

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 31

    Παιχνίδια 

    Φέτος τα βιβλία είχαν την τιμητική τους. Ειδικά την προεορταστική περίοδο σας κάναμε πολλές όμορφες προτάσεις για τα δώρα των παιδιών με ποιοτικά παιχνίδια που θα ενθουσιάσουν όλα τα παιδιά


    Giochi Preziosi

    Καινούργια αγαπημένη μας μανία τα επιτραπέζια και οι βραδιές μικρών εναντίων μεγάλων ή αντρών εναντίων γυναικών. Εσείς διοργανώνετε τέτοιες βραδιές; Αν ναι τότε σας έχουμε πολύ καλές προτάσεις για επιτραπέζια! H instaphoto από το event για το λανσάρισμα των νέων Lol Surprise OMG.

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 33

    Playmobil 

    Νομίζω ότι η εταιρεία αυτή δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ο άσσος στο μανίκι μας κάθε φορά που αναζητάμε ποιοτικό δώρο για τις υποχρεώσεις μας ή τα παιδιά μας. Εάν μένετε Αθήνα μπορείτε να τους επισκεφτείτε και το Playmobil Fun Park. Δείτε εδώ ένα υπέροχο virtual tour στο μουσείο Ελιάς πρωταγωνιστές τις φιγούρες playmobil και θέμα τα 200 χρόνια από το ξεκίνημα της επανάστασης του 1820.


    Remoundo

    Τα παιχνίδια των παιδικών μας χρόνων μπήκαν πάλι στη ζωή μας και στη ζωή των παιδιών μας μέσω της ελληνικής εταιρείας παιχνιδιών Remoundo. Τους αγαπάμε γιατί είναι αληθινοί άνθρωποι και άριστοι συνεργάτες!

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 35

    Zimpli Kids

    Για να παίζετε μαζί με τα παιδιά σας κι εσείς σαν παιδιά με υλικά που διεγείρουν τις αισθήσεις τους, για ρίξτε μια ματιά στην αγγλική εταιρεία Zimpli Kids


    Προϊόντα και e-shop

    Proud Dodo

    Οικολογικά καλαμάκια από μπαμπού αλλά και μεταλλικά καλαμάκια πολλών χρήσεων για να βάλουμε όλοι το μικρό μας λιθαράκι για την προστασία του περιβάλλοντος.


    Spotypal 

    Δείτε πως μπορείτε κι εσείς να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα τα χαμένα σας αντικείμενα ή ακόμα τα ζωάκια ή τους ηλικιωμένους που έχουν ανάγκη βοήθειας.

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 37

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 39


    Stabilo

    Δείτε πως μας βοήθησαν τα εργονομικά μολύβια Stabilo για τη νέα σχολική χρονιά καθώς και οι μεταλλικοί μαρκαδόροι τώρα τις γιορτές για τις κατασκευές μας! To καλύτερό μας ήταν η δημιουργία του δικούς μας Bullet Journal!

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 41

    Φροντιστήρια

    Φροντιστήριο Ευσταθόπουλος 

    Μια συνεργασία που ξεκινάει από μια ωραία φιλία! Όμως η φιλία δεν φτάνει για να αναδείξεις τα αποτελέσματα ενός φροντιστηρίου. Κι έτσι κι εμείς σας προσκαλέσαμε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες online μαθημάτων του Φροντιστηρίου Ευσταθόπουλος και όσοι το κάνατε δεν το μετανιώσατε!

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 43

    Ταξίδι στην Μάλτα

    Και τέλος θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τουριστικό οργανισμό Μάλτας (Malta Tourism Authority) που μας εμπιστεύτηκε και μας κάλεσε στη Μάλτα για να αναδείξουμε τις ομορφιές της. Αυτή ήταν μια από τις καλύτερες συνεργασίες του Ανθομέλι. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ τις αναρτήσεις που έχω γράψει μέχρι τώρα.

    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 45
    Ευγνώμονες για τις συνεργασίες του Ανθομέλι το 2019 49

    Όπως βλέπετε το 2019 ήταν μια χρονιά που εργαστήκαμε σκληρά, αφού οι συνεργασίες του Ανθομέλι ήταν πολλές, αλλά συγχρόνως θέλαμε να διατηρήσουμε και το άρωμα και τη γεύση του Ανθομέλι που ξέρετε και αγαπάτε όλα αυτά τα χρόνια χωρίς να νιώσετε ότι σας απογοητεύσαμε ή ότι κάναμε στροφή στη διαφήμιση. Οπότε αυτά ήταν μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό των αναρτήσεων μας που πάντα έχουν γνώμονα τη δική σας φροντίδα! Με σχεδόν 3 αναρτήσεις την εβδομάδα από την Κατερίνα την Κάλη και την Μαμά Μαρία πιστεύουμε ότι κάτι θα βρήκατε που θα σας άρεσε και θα σας βοήθησε! Γιατί δεν ξεχνάμε ποτέ από που ξεκινήσαμε και ότι η δική σας η αγάπη μας έφερε εδώ που είμαστε σήμερα!

    Γεμάτες ευγνωμοσύνη για τις συνεργασίες του Ανθομέλι σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με την ευχή και τα δικά σας όνειρά να βγουν πραγματικότητα!

    Κατερίνα-Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης