ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Πως να φτιάξετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο photobooth (diy)

    Κάθε χρόνο στις γιορτές αλλά και αρκετά πριν μας αρέσει να δημιουργούμε μια γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι μας και ξεκινάμε σχετικά από νωρίς. Άλλες φορές κάνουμε φωτογραφίσεις σε γιορτινό κλίμα, άλλες διοργανώνουμε όμορφες βραδιές με φίλους ή christmas play dates για τα παιδιά ή πάμε βόλτες και καταστρώνουμε εκπλήξεις όπως το advent calendar. Επειδή τόσα χρόνια σας έχουμε δείξει πολλά από αυτά, σήμερα επέλεξα να σας δείξω πως να φτιάξετε ένα εύκολο και γρήγορο background για όμορφες χριστουγεννιάτικες οικογενειακές φωτογραφίσεις (ή και με τους φίλους σας). Ένα χριστουγεννιάτικο photo booth για να πλαισιώσετε την γιορτινή ατμόσφαιρα!

    Πως να φτιάξετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο photobooth (diy) 1

    Τα πράγματα είναι απλά. Θα χρειαστείτε γκοφρέ χαρτί, ψαλίδα, χάρακα και λίγη χαρτοταινία ή blue tack (επιπλέον θα χρειαστείτε μία σκάλα). Για το δικό μας photobooth επιλέξαμε κόκκινο και πράσινο γκοφρέ για να είναι και γιορτινό και παιδικό. Κόβουμε το γκοφρέ χαρτί σε λωρίδες (προσοχή να χρησιμοποιήσετε χάρακα γιατί διαφορετικά στην ευθεία γραμμή θα φανούν οι ατέλειες στο κόψιμο) και κολλάμε κάθε λωρίδα πάνω στον τοίχο έως κάτω με χαρτοταινία ή τα αγαπημένα μου “κολλητικά πλαστελινάκια” . Συνεχίστε να δημιουργείτε ένα κάθετο εφέ από πράσινες και κόκκινες λωρίδες μέχρι να “ντύσετε” τον τοίχο σας. Τόσο απλό!

    Πως να φτιάξετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο photobooth (diy) 3

    Πρόταση αγοράς: Κάντε στα παιδιά ή στο εαυτό σας δώρο την καινούργια Camera Polaroid Instant.


    Πως να φτιάξετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο photobooth (diy) 5

    Εμείς χρησιμοποιήσαμε το background / photobooth για να φωτογραφίσουμε τα παιδιά και τις πινιάτες μας. Φυσικά συνεργός σε όλο αυτό η Εύη από το mamasnpapas.gr με τις φωτογραφικές της ικανότητες. Δεν είναι υπέροχα τα ζουζούκια μας!

    Διαβάστε περισσότερα εδώ για την Χριστουγεννιάτικη Φωτογράφισή μας και τις Christmas We Love Pinatas.

    Πως να φτιάξετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο photobooth (diy) 7

    Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα δωρεάν εκτυπώσιμα photoprops του Ανθομέλι για τα χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά που θα βρείτε εδώ.

    Πως να φτιάξετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο photobooth (diy) 9
    Πως να φτιάξετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο photobooth (diy) 11

    Μια ακόμη φορά που το φτιάξαμε ήταν για την χριστουγεννιατικη γιορτή του σχολείου της Μελίτας όπου μικροί και μεγάλοι έβγαλαν τις χριστουγεννιάτικες οικογενειακές τους φωτογραφίες!

    Πως να φτιάξετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο photobooth (diy) 13

    Εάν ωστόσο δεν είστε φαν των diy πραγμάτων και σας αρέσουν οι πιο εύκολες λύσεις (κι εμένα πολλές φορές, μην νιώθετε ενοχές!) τότε μπορείτε να αγοράσετε μια “κουρτίνα” photobooth ώστε να απογειώσετε το πάρτυ σας. Την δική μας την χρησιμοποιήσαμε πάρα πολλές φορές, όπως στο Ρεβεγιόν που κάναμε πριν δύο χρόνια παρέα με την Κατερίνα και την οικογένειά της αλλά και σε άλλες στιγμές, όπως τα πάρτυ των παιδιών μας ή του Ανθομέλι. Δείτε τι τέλειο αποτέλεσμα δίνει στις φωτογραφίες;

    Πως να φτιάξετε το δικό σας χριστουγεννιάτικο photobooth (diy) 15

    Διαβάστε περισσότερα:


    Εσείς αλήθεια έχετε ποτέ χρησιμοποιήσει κάποιο χριστουγεννιάτικο photobooth για τις φωτογραφίες σας;

    Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης