ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Halloween: στολή Βαμπίρ ή στολή Μάγισσα

    Halloween alert! H φρενίτιδα Spooky Halloween Costume καλά κρατεί και φέτος είπαμε να κάνουμε ακόμα μία τρέλα με την Εύη από το mamasnapapas. Τι κι αν το Halloween αργεί ακόμα, εμείς δημιουργήσαμε μια χειροποίητη στολή Βαμπίρ Vampire που μπορεί κάλλιστα να την πεις και στολή Μάγισσα και ντυθήκαμε ώστε να σας παρουσιάσουμε μια εύκολη πρόταση για στολή ενηλίκων για Halloween που μπορεί να προσαρμοστεί και για παιδιά.

    Halloween: στολή Βαμπίρ ή στολή Μάγισσα

    Η αλήθεια είναι ότι η ιδέα ξεκίνησε ως μια προσπάθεια να ντυθούμε Vampires (Βαμπίρ). Ωστόσο η αποτυχία να βρούμε δόντια/μασελάκια που να μας κάνουνε και να μην μοιάζουμε σαν μποτοξαρισμένες βαμπιρίνες μας ανάγκασε να μην χρησιμοποιήσουμε δόντια στην φωτογράφιση. Εσείς όμως παρτε την ιδέα και εξελίξτε την όσο καλύτερα μπορείτε.

    Halloween: στολή Βαμπίρ ή στολή Μάγισσα

    Στολή Βαμπίρ

    Η εκτελεση είναι απλή και θα χρειαστείτε:

    • 1 κάπα *
    • μαύρα ρούχα (κολάν και μιας μαύρη μπλούζα ή μαύρο μακρύ φόρεμα)
    • Βέλο (μπορείτε να πάρετε μαύρο τούλι και να το προσαρμόσετε στα μαλλιά σας ή μια από αυτές τις στέκες “χηρας” που κυκλοφορούν στο εμπόριο”
    • make up (χρησιμοποιήστε τα καλλυντικά σας ή τις μπογιές προσώπου του εμπορίου)

    *Ευχαριστώ τους φίλους μου Γιώργο και Χρυσάνθη για τις βενετσιάνικες κάπες τους που μας τις δάνεισαν με πολλή χαρά.

    Halloween: στολή Βαμπίρ ή στολή Μάγισσα

    Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, στο γενικό στυλ μοιάζουμε αλλά δεν είμαστε και ίδιες. Η Εύη είναι λίγο πιο μοιραία, τύπου black κοκκινοσκουφίτσα/μάγισσα κι εγώ λίγο πιο bloody vampire που τρέχει και λίγο κόκκινο σαλάκι από το χειλάκι. Εσείς αυτοσχεδιάστε και φυσικά αν οι ικανότητες σας στο make up είναι καλύτερες, αφήστε μας κι ένα βιογραφικό για μελλοντική χρήση, χεχε!


    Διαβάστε περισσότερα για το Halloween


    Στολή Μάγισσα

    Η φωτογράφιση μας συνεχίστηκε και στον κήπο της Εύης όπου πραγματικά το σκηνικό ταίριαξε απόλυτα και εμείς ως άλλες ηθοποιοί (αποτυχημένες θα έλεγα) προσπαθήσαμε να μπούμε στο πετσί του ρόλου και να μοιάζουμε ως κυνηγημένες μάγισσες. Άλλωστε το κυνήγι μαγισσών ήταν πολύ διάσημο κάποτε στο εξωτερικό. Οπότε αν δεν θέλετε δόντια και αίματα, μπορείτε με τον ίδιο τρόπο να ντυθείτε μάγισσα αλλά όχι αυτές με την ελιά στη μύτη… τις πιο “αληθινές” και εκλεπτυσμένες!

    Halloween: στολή Βαμπίρ ή στολή Μάγισσα
    Halloween: στολή Βαμπίρ ή στολή Μάγισσα
    Halloween: στολή Βαμπίρ ή στολή Μάγισσα

    Παιδιά, η ζωή θέλει λίγη τρέλα! Σίγουρα οι απόψεις μας με την Εύη περί μεταφυσικού διαφέρουν (εγώ είμαι λίγο πιο προσγειωμένη :)) αλλά σημασία έχει ότι με το Halloween δεν γίνεται κανείς καλύτερος ή χειρότερος. Διασκεδάστε το και γιατί όχι… αν είστε του μεταφυσικού ψάξτε το λίγο βαθύτερα. Εγώ θα αρκεστώ στα Halloween party γιατί είμαι και φοβιτσιάρα και δεν θέλω και πολλά πολλά, χεχε!


    Για να δείτε τις δικές της φωτογραφίες και να μάθετε για τους δικούς της λόγους που επιλέγει να γιορτάσει το Halloween, επισκεφτείτε την στο www.mamasnpapas.gr και θα χαρούμε να μας πείτε αν σας άρεσε η ιδέα και η υλοποίηση της.

    Και για να το διασκεδάσουμε λίγο ακόμα μιας και δεν μπορώ τα πολύ creepy ακόμα είπα να γίνω βαμπίρ από το Μεξικό. Και με λίγο φρυδάκι περισσότερο ίδια η Frida Kahlo σε Vampire!

    Halloween: στολή Βαμπίρ ή στολή Μάγισσα
    Halloween: στολή Βαμπίρ ή στολή Μάγισσα

    Αχ, μπορεί εσείς να βλέπετε δύο τρελές, αλλά για μένα αρκεί που προχθές πάλι γελούσαμε μέχρι δακρύων! Για μια φωτογράφιση ξεκινήσαμε και τελικά κάναμε ολόκληρο σόου. Κι αν αναρωτιέστε τι με κάνει πάντα τόσο πρόσχαρη και χαμογελαστή είναι αυτό το αίσθημα παιδικότητας που θέλω να παίρνω από όσους είναι γύρω μου και το καταφέρνω με την Εύη να είναι on the same boat και να μοιραζόμαστε την ίδια τρέλα!

    Halloween: στολή Βαμπίρ ή στολή Μάγισσα

    Διαβάστε ακόμα:

    Οπότε τώρα δεν έχετε δικαιολογίες. Τόσο απλά μπορείτε να εντυπωσιάσετε στο Halloween παρτυ που είστε καλεσμένοι. Να περάσετε τέλεια!

    Κάλη


    Bonus Photos – Μακιγιάζ και αποκριάτικη στολή COCO

    Και επειδή σας έχω πει ότι καταβάθος (και καταπλάτος και καταμήκος) η Μελίτα είναι αυτή που είναι πραγματικά φαν του Halloween, με την επιστροφή της στο σπίτι δεν μπορούσα να την συγκρατήσω από το να ντυθεί και αυτή. Η επιλογή της, Coco! To μακιγιάζ το επιμελήθηκα εγώ και το ντύσιμο αυτή! Καλό σετ είμαστε, ε; Ωστόσο μην περιμένετε να σταματήσει εδώ γιατί στο πάρτυ της ζήτησε και αυτή Vampire οπότε είμαι στις διαταγές της!

    Halloween: αποκριάτικη στολή και μακιγιά coco
    Στολή Halloween Coco
    Halloween: αποκριάτικη στολή και μακιγιά coco
    Στολή diy halloween Coco

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    1. Η μια Θεσσαλονικια βρήκε την άλλη Θεσσαλονικιά σε τρελλα (Κάλη και Εύη) και το μήλο έπεσε κατω απο τη μηλιά (Κάλη και Μελίτα) Χαίρομαι που ταιριάζετε απόλυτα

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης