ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Halloween με στολή τρομακτικό σκιάχτρο

    Και ήρθε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου που αγαπάμε να μισούμε! Halloween! Αυτή η αμερικανιά, για την προέλευση της οποίας έχω γράψει παλιότερα εδώ, που ενώ εμείς οι μεγάλοι θεωρούμε ίσως και ανούσια, μερικά παιδιά, όπως η κόρη μου, αγαπάνε να γιορτάζουν. Και επειδή τις σκέψεις μου σας τις έχω ξετυλίξει παλιότερα, σήμερα θα περάσω κατευθείαν στο ψητό και θα σας δώσω ιδέες για μία χειροποίητη στολή Τρομακτικό Σκιάχτρο που μπορεί να σας εμπνεύσει είτε είστε fan αυτής της γιορτής είτε γιορτάζετε την αποκριά.

    Φέτος, ξεκινήσαμε όπως πάντα από νωρίς να ψάχνουμε για στολή Halloween και η αλήθεια είναι ότι η κόρη μου με ξεσήκωσε τόσο πολύ που μέχρι και πάρτι της ετοιμάζω (δείτε τον Pinterest board μου εδώ). Από τη νεκρή νύφη, στο ζόμπι και τελικά σε βασίλισσα Vampire. H στολή αγοράστηκε και μας έμειναν τα αξεσουάρ και για αυτό και δεν έχω φωτογραφίες ακόμα να σας δείξω. Οπότε σήμερα θα σας δείξω αυτό που ντυθήκαμε θεία και ανιψιά πρόπερσι στο halloween και πέρσι τις Απόκριες αντίστοιχα.  Στολή τρομαχτικό Σκιάχτρο και νομίζω ότι αυτό που θα χρειαστείτε περισσότερο είναι καλό χέρι στο make up. 

    Εντυπωσιάστε στο Halloween με στολή Τρομακτικό Σκιάχτρο
    Halloween ή αποκριάτικη στολή σκιάχτρο

    Για αποκριάτικες στολές ρίξτε μια ματιά και εδώ!

    Για τη στολή θα χρειαστείτε:

    • 1 καρό πουκάμισο
    • 1 τζιν ή τζι σαλοπέτα (κάνει και οποιοδήποτε σκουρόχρωμο παντελόνι)
    • Μποτάκια ή γαλότσες
    • 1 καπέλο (τύπου καουμπόικο ή ψάθινο)
    • Ψεύτικα άχυρα ή στάχυα (τα προμηθεύτηκα από το γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών)
    • Περούκα (προαιρετικά)
    Halloween χειροποίητη πινιάτα μάγισσα WE LOVE PINATAS. Αποκριάτικη πινιάτα
    Αποκριάτικη πινιάτα: Εγώ τα στάχυα τα είχα χώσει σε τσέπες και στα σκισίματα του τζιν και ήταν σαν να ξεπετάγονται από το σώμα μου… σαν σκιάχτρο. 

    Tip: Αν το τζιν είναι παλιό και δεν πρόκειται να το ξαναφορέσετε μπορείτε να ράψετε με χοντρές κλωστές τετράγωνα καρώ ή μονόχρωμα κομμάτια υφάσματος ώστε να μοιάζουν με μπαλώματα.

    Τώρα στο βάψιμο. Θα χρειαστείτε πορτοκαλί και μαύρο χρώμα και φυσικά σταθερό χέρι. Εγώ βάφτηκα δύο φορές. Την πρώτη ήμουν πιο πετυχημένη από την δεύτερη (που ήμουν τόσο άσχημη που η φίλη μου Εύη ακόμα με βλέπει στον ύπνο της, χαχα). Δώστε έμφαση στα μπαλώματα και στα “ραψίματα” και στα έντονα μάτια. Γενικά η συγκεκριμένη στολή έχει ως ατού της το make up οπότε καλό θα ήταν να κάνετε μια προπόνηση πιο πριν ώστε να είστε προετοιμασμένοι καλύτερα την ώρα του πάρτυ.

    Halloween με στολή Τρομακτικό Σκιάχτρο και μάγισσα

    Η ανιψιά μου ωστόσο όσο άσχημη κι αν προσπαθεί να γίνει δεν τα καταφέρνει κι έτσι ακόμα κι ως τρομαχτικό σκιάχτρο ήταν μια κούκλα και έκλεψε τις εντυπώσεις. 

    Halloween με στολή Τρομακτικό Σκιάχτρο (παραλλαγή)
    Μια παραλλαγή της ανιψιάς μου και έτοιμη για το αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου

    Διαβάστε ακόμα για Halloween:

    Χειροποίητη στολή Τρομακτικό Σκιάχτρο και και καμηλιέρης στην έρημο
    Εδώ με την Κατερίνα στο αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου. Η Κατερίνα είναι ντυμένη Καμηλιέρης στην έρημο

    Εάν είστε κι εσείς φαν του Halloween και ετοιμάζετε πάρτυ, θα χαρούμε να σας φτιάξουμε και μια πινιάτα για να το απογειώσετε. Στο Halloween πάρτυ της Εύης είχα ετοιμάσει πινιάτα κακιά μάγισσα αλλά για φέτος ετοιμάζω φαντασματάκι (αν η κόρη μου δεν αλλάξει γνώμη τελευταία στιγμή!)

    Info: Δείτε εδώ πως να διοργανώσετε το τέλειο Halloween party

    Πινιάτα Μάγισσα από WE LOVE PINATAS και Ανθομέλι
    We Love PInatas-πινιάτα μάγισσα

    Τις πινιάτες μας We Love Pinatas μπορείτε να τις βρείτε στο www.jamjar.gr/store/welovepinatas αλλά και στο fb εδώ.


    Halloween με στολή Τρομακτικό Σκιάχτρο και Maleficent.
    Εδώ με την Μελίτα ως Maleficent

    Θα χαρώ να μου πείτε τη γνώμη σας για την στολή που ετοιμάσαμε και αν είστε fan του Halloween, stay tuned γιατί έρχονται και κατασκευές!

    Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης