ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΙΚΕΑ Hackers: To κρεβάτι Kura έγινε σπιτάκι για πριγκίπισσες

    Σχεδόν τρία χρόνια πέρασαν από τότε που προμηθευτήκαμε από την ΙΚΕΑ το κρεβάτι KURA, αυτό το τόσο πρακτικό κρεβάτι  που μας έδωσε πολλές στιγμές χουχουλιάσματος, παιχνιδιού και καλού ύπνου. Και ενώ επί δύο χρόνια, το είχαμε στημένο ως κουκέτα και παιχνιδόσπιτο, κάποια στιγμή το 2018 όταν βάψαμε το δωμάτιο της Μελίτας και πλέον το κορίτσι μας ήταν επίσημα μαθήτρια του δημοτικού, μας ζήτησε να κάνει το δωμάτιό της λίγο πιο “εφηβικό” (είπε το 7χρονο!) και όχι τόσο… παιδικό. Οπότε αντίο, παιχνιδόσπιτο και καλωσόρισες πριγκιποκρέβατο. Γιατί, για ακόμα μία φορά οι γονείς ΙΚΕΑ hackers χτύπησαν και έτσι το κρεβάτι ΚURA έγινε σπιτάκι για πριγκίπισσες.

    ΙΚΕΑ Hackers: To κρεβάτι Kura έγινε σπιτάκι για πριγκίπισσες 1

    Φυσικά για αυτό το hack δούλεψαν δύο! Η μαμά σε ρόλο pinterest-ερευνητή και ο μπαμπάς σε ρόλο Bob ο μάστορας. Και όπως πάντα το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε δεόντως! 


    Tip: Δείτε τον φάκελό μου με τις ιδέες για παιδικά κοριτσίστικα δωμάτια εδώ.


    Το κρεβάτι της Μελίτας

    Όπως θα δείτε από τεχνικής άποψης το κρεβάτι KURA μεταμορφώθηκε αρχικά σε σπιτάκι και από αισθητικής άποψης με την προσθήκη του ροζ υφάσματος σε σπιτάκι με κουρτινοροφή!

    ΙΚΕΑ Hackers: To κρεβάτι Kura έγινε σπιτάκι για πριγκίπισσες 3
    IKEA Kura Bed – IKEA hackers
    ΙΚΕΑ Hackers: To κρεβάτι Kura έγινε σπιτάκι για πριγκίπισσες 5
    Κρεβάτι σπιτάκι

    Tip: Όσον αφορά στο πως σχεδιάσαμε το κρεβάτι KURA, αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να μας στείλετε mail στο [email protected] και να σας δώσουμε οδηγίες. Αν όχι, απλά απολαύστε την ανάρτηση.

    IKEA HACKERS

    Το ύφασμα ήταν κουρτίνας αλλά αυτό δεν μας πείραξε καθόλου καθώς ήταν και οικονομικό αλλά και ατσαλάκωτο. Δόθηκε στη μοδίστρα για να κοπεί έως ένα σημείο στη μέση και να γαζωθεί σωστά ώστε να μην ξεφτίσει στην άκρη. Δύο φούξια κορδονάκια βοήθησαν στο να πιαστούν στο πλάι και να δώσουν ένα ακόμα πιο πριγκιπικό αποτέλεσμα.

    ΙΚΕΑ Hackers: To κρεβάτι Kura έγινε σπιτάκι για πριγκίπισσες 7
    Kura Bed – Μεταμόρφωση σε πριγκιπικό σπιτάκι

    Το μαγικό σκηνικό ολοκλήρωσαν και τα φωτάκια/μπαλίτσες που αγοράσαμε για να φωτίζουν τα όνειρα της μικρής μας πριγκίπισσας και έτσι ολοκληρώθηκε η μεταμόρφωση στο κρεβάτι ΚURA της Μελίτας.

    ΙΚΕΑ Hackers: To κρεβάτι Kura έγινε σπιτάκι για πριγκίπισσες 9
    Kura Bed – Ikea Hackers

    Info: Για περισσότερες hack ιδέες για το παιδικό δωμάτιο, δείτε την Κατηγορία μας Παιδικό Δωμάτιο

    Καλή δύναμη σε όλους τους γονείς που φέτος το καλοκαίρι εν όψη της νέας σχολική χρονιάς θα ανακαινίσουν δωμάτια, θα βάψουν τοίχους και θα κάνουν πολλά προσωπάκια να χαμογελάσουν!

    Κάλη

    Pin it for later

    How we transformed the Ikea Kura Bed for our 8 year old daughter.

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Είδα εγώ ΙΚΕΑ HACK, είδα κατασκευή κι έτρεξα 🙂 Υπεροχότατη η μεταμόρφωση του κοριτσιού και κοίτα που ακόμη και τα έπιπλα του ΙΚΕΑ που είναι κατ εξοχήν μίνιμαλ με τις κατάλληλες προσθήκες γίνονται ρομαντικά! Εύχομαι η Μελίτα να δει τα ωραιότερα όνειρα στο αναβαθμισμένο της κρεβάτι 🙂

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης