ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Σακούλες με δωράκια – goodie bags για την Disneyland

  Όσοι με γνωρίζετε ξέρετε ότι θέλω να κάνω μοναδική την κάθε μας στιγμή με μικρές κινήσεις και εκπλήξεις. Τέτοιες σκέψεις με είχαν πλημμυρίσει λίγο πριν το ταξίδι μας στο Παρίσι και έψαχνα να βρω πώς θα κάνω πιο πικάντικο το ταξίδι μας για τα παιδιά και πώς θα τα προετοιμάσω ψυχολογικά και να τα κάνω να ενθουσιαστούν στο αεροπλάνο. Έψαχνα κάτι δημιουργικό γιατί ήταν το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό και δεν ήθελα επί 2+ ώρες στο τάμπλετ. Ετοίμασα σακούλες με δωράκια σχετικά με την disneyland και το Παρίσι, τα λεγόμενα goodie bags για την Disneyland Paris

  Σακούλες με δωράκια - goodie bags για την Disneyland

  Οι σακούλες αυτές είναι ανάγκη να περιέχουν κάτι συγκεκριμένο ούτε και συγκεκριμένο αριθμό δώρων. Μπορείτε να τις κάνετε όπως τις φαντάζεστε εσείς και φυσικά ανάλογα με το μπάτζετ που διαθέτετε ή το πόσα παιδιά έχετε. Ωστόσο, θα σας δείξω τι έβαλα εγώ και θα σας προτείνω με την εμπειρία πλέον της επίσκεψής μου, τι άλλο θα μπορούσαν να περιέχουν. Ας ξεκινήσουμε!

  Τι να βάλετε μέσα στις σακούλες με δωράκια για την Disneyland

  1. Τα βιβλιαράκια για αυτόγραφα τα ξέρετε; Λοιπόν, διασκορπισμένους σε διάφορα σημεία της Disneyland θα βρείτε τους ήρωες της Disney να περιμένουν με όλη τους την καλή διάθεση να φωτογραφηθούν με τα παιδιά και να τους δώσουν ένα αυτόγραφο. (με εξαίρεση τον Μίκυ, τη Μίνυ και τις πριγκίπισσες που έχουν τον δικό τους εσωτερικό χώρο και η αναμονή φτάνει έως και τις δύο ώρες).  Για να πάρετε όμως την υπογραφή τους θα χρειαστείτε ένα τετράδιο και ένα στυλό που δεν θα σας το δώσουν αυτοί. Για αυτό τον λόγο, αποφάσισα να είμαστε προετοιμασμένοι!

  Και επειδή στην Disneyland τα βιβλιαράκια αυτά είναι αρκετά τσιμπημένα αποφάσισα να τους πάρω σημειωματάρια, στα κορίτσια με την Έλσα και την Άννα και στο αγόρι μας ένα λίγο πιο αγορίστικο σπιράλ για να τα χρησιμοποιήσουν ως ημερολόγια και ως βιβλία για αυτόγραφα. Φυσικά τα συνόδευσα με τα αντίστοιχα στυλό! Τελικά τα γέμισαν δυστυχώς μόνο με την υπογραφή του Πλούτο και της Μαλέφισεντ καθώς δεν υπήρχε άλλη ώρα να διαθέσουμε σε ουρά για να πάρουμε από τους υπόλοιπους, σνιφ, αλλά και αυτό τους έδωσε μεγάλη χαρά! 

  Τα δικά μας βιβλιαράκια και στυλό τα πήρα από το public. Μπορείτε να δώσετε στα παιδιά ένα απλό σημειωματάριο και να το διακοσμήσουν με τα αυτοκόλλητα της Disney.

  Σακούλες με δωράκια - goodie bags για την Disneyland
  Η Μελίτα με το Πλούτο στην Disneyland
  Σακούλες με δωράκια - goodie bags για την Disneyland

  2. Για να στολίσουν τα παιδιά τα κατά τ’ άλλα απλά και αυτοσχέδια βιβλία αυτόγραφών τους τούς πήρα αυτοκόλλητα με ήρωες της Disney. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι τελικά δεν τα κόλλησαν στα τετράδιά τους καθώς αποφάσισαν ότι θέλουν τα κρατήσουν για τα sticker album τους. Δεκτόν!

  3. H σακούλες περιείχαν επίσης Glow Sticks, τα οποία τα συστήνω ανεπιφύλακτα! Τα glow sticks είναι στικάκια που όταν τα “σπάσεις” λάμπουν στο σκοτάδι και μπορείς να τα μετατρέψεις σε βραχιόλια ή σε κολιεδάκια και πάει λέγοντας. Τα παιδιά τα λάτρεψαν και ήταν το απόλυτο must το βράδυ που είχε σκοτεινιάσει. Μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν ως παιχνίδια καθ΄ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ακόμα κι όταν σταμάτησαν να φωτίζουν. 

  4. Πήραμε επίσης μπαλόνια σε σχήμα ποντικιού, (θα τα βρείτε εδώ στο easyu.gr) τα οποία χρησιμοποιήσαμε για φωτογράφιση. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσατε, αν είστε photoshooting freaks, να πάρετε και foil μπαλόνια με το πρόσωπο του mickey και απλά να τα φουσκώσετε με το στόμα, έτσι για το τζέρτζελο βρε παιδί μου ή τα φωτεινά μπαλόνια που είναι πολύ ιδιαίτερα! Αλλά η αλήθεια είναι ότι με τόσα που θα κουβαλάτε, αν δεν έχει ήλιο θα σας ταλαιπωρήσει να σέρνετε από πίσω σας ή όταν μπαίνετε μέσα στα παιχνίδια. Εμείς μετά από την φωτογράφιση το σπάσαμε γιατί δεν άντεχα να κουβαλάω και αυτό! 

  5. Για μέσα στο αεροπλάνο τους έβαλα από ένα παζλ disney με σκοπό να το κάνουν και να το χρωματίσουν (ήταν με δύο όψεις) ώστε να περάσει η ώρα τους. Εδώ πρέπει να σας πω ότι η αγορά αποδείχτηκε τζίφος. Κανένα δεν σκοτίστηκε να το κάνει, οπότε ενδεχομένως να μην το προτείνω και σε εσάς αν τα παιδιά είναι μεγάλα (άνω των 6-7 ετών) που πλέον δεν μπορείς να τους “κάνεις ό,τι θέλεις”. Αν όμως είναι μικρότερα νομίζω ότι ένα μικρό παζλ είναι ωραία ενασχόληση για το τραπεζάκι του αεροπλάνου. 

  6. Και τέλος για το Παρίσι τους είχα βάλει από ένα αδιάβροχο πόντζο (μπορείτε να πάρετε και για σας ένα πόντζο) και πρέπει να σας πω ότι έβγαλε τα λεφτά του καθώς το φορέσαμε ακριβώς την ίδια μέρα που φτάσαμε. Ωστόσο είχε τόση βροχή που αναγκαστήκαμε και πήραμε και άλλες ομπρέλες (είχαμε μόνο μία η κάθε οικογένεια λόγω έλλειψη χώρου μέσα στις βαλίτσες) και δεν έφτασαν τα αδιάβροχα. Αλλά τους προστάτεψε αρκετά έστω να μην υγραθούν τα μπουφάν τους. Το Παρίσι είναι απρόβλεπτο σε σχέση με τη βροχή, οπότε σας προτείνω να έχετε πάντα ένα στην τσάντα σας και για τα παιδιά αλλά και για εσάς.

  Σακούλες με δωράκια - goodie bags για την Disneyland

  7. Τα κορίτσια είχαν την χαρά να έχουν ένα εξτρά δωράκι σε σχέση με το αντράκι της παρέας. Στέκες από αφρώδες χαρτί με γκλίτερ που πρέπει να σας πω ότι έγιναν επίκεντρο στη Disneyland γιατί δεν υπήρχαν στα μαγαζιά και όλοι τις κοιτούσαν και τις χάζευαν. Τα κορίτσια φυσικά δεν τις άφησαν από το κεφάλι τους και όλο περηφάνια έβλεπαν ότι ήταν διαφορετικές από των υπολοίπων! Εγώ πάλι αρκέστηκα στην παλιά μας στέκα, την κλασική και έτσι ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι.

  Δείτε πώς να φτιάξετε τις δικές σας στέκες εδώ

  Σακούλες με δωράκια - goodie bags για την Disneyland

  Και πού τα έβαλα όλα τα παραπάνω; Μα φυσικά μέσα σε χρωματιστές χάρτινες σακούλες που στόλισα με γκλίτερ αφρώδες χαρτί. Εντάξει δεν ήταν και η πιο ευφάνταστη σακούλα μιας και έμεινα στην πεπατημένη (κλασσικό σχέδιο Μinnie και Mickey) αλλά δεν είχα περισσότερο χρόνο. Αλλά να σας πω… μια χαρά ήταν. Παραπάνω ίσως να ήταν και υπερβολή.

  Ωστόσο στο διαδίκτυο θα βρείτε και άλλες ωραίες ιδέες και εκτυπώσιμα του στυλ “Don’t open till you reach Paris” ή “Don’ t open till you get on the plane” και τέτοια! Τις σακούλες τις έβαλα στην χειραποσκευή μας και τις έδωσα στα παιδιά όταν ήταν μέσα στο αεροπλάνο. Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι εκείνη την στιγμή δεν μπόρεσα να τραβήξω από όλα την προσοχή τους (ειδικά του Ο. που ήταν λίγο περισσότερο προσηλωμένος στο τάμπλετ) αλλά με τις μέρες είδαν την αξία της σακούλας σε όλο της το μεγαλείο! 

  Σακούλες με δωράκια - goodie bags για την Disneyland

  Tip: Εναλλακτικά μπορείτε να προμηθευτείτε όμορφες τσάντες ώμου ή σακίδια που έχουν σχέση με τους ήρωες της Disney, τις οποίες θα χρησιμοποιήσουν και εντός της Disneyland.

  Τσάντα τίγρης για νήπια

  Τσάντα Mickey Mouse (2 lt)για νήπια

  Backpack Minnie Mouse (4lt) για νήπια

  Σακίδιο ώμου Μίκυ


  Σακούλες με δωράκια - goodie bags για την Disneyland

  Διαβάστε όλες μας τις αναρτήσεις για το Παρίσι:


  Άλλες ιδέες για δωράκια για τις goodie bags για την Disneyland

  Επειδή όμως ανάλογα με το παιδί σας ή το μπάτζετ σας, εσείς μπορεί να έχετε διαφορετικά γούστα, σας δίνω μερικές ακόμα ιδέες. 

  1. Disney pins (καρφίτσες πινεζούλες): Οι καρφίτσες είναι το απόλυτο must γιατί είναι ένα όμορφο αναμνηστικό που θα μείνει για μια ζωή. Στο εξωτερικό υπάρχουν τρελαμένοι με τα pins όπου κάνουμε τρελές ανταλλαγές με άτομα από ολόκληρο τον κόσμο. Οπότε μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσουν τα παιδιά τη δική τους; 

  2. Κορδέλα για το εισιτήριο της disneyland και για να κρεμάσουν τις καρφίτσες που μπορεί να αγοράσετε από το πάρκο. Το αντικείμενο αυτό έχει διπλή χρήση καθώς μπορούν κάνει και για τις καρφίτσες, και για το εισιτήριό τους αλλά και αργότερα για να κρεμάνε τα κλειδιά τους!

  3. Παγούρι για να έχουν μαζί στην τσάντα τους το νερό τους. Εμείς η αλήθεια είναι πως είχαμε ένα μεγάλο μπουκάλι με ποτηράκια για όλη την οικογένεια γιατί η Μελίτα τελικά αποφασίστηκε να μην έχει τσάντα μαζί της. Αν εσείς όμως θέλετε ο καθένας να έχει την τσάντα του, ένα παγούρι θα σας φανεί χρήσιμο. 

  4. Μπλοκ ζωγραφικής για μέσα στο αεροπλάνο ή στο ξενοδοχείο. Μπορεί στην Disneyland να μην σας μείνει χρόνος ούτε για ανάσα αλλά μέσα στο αεροπλάνο και ή στο ξενοδοχείο σίγουρα θα έχετε λίγο χρόνο για δημιουργική απασχόληση. 

  5. Μπλουζάκια με ήρωες της disney για να μην χρειαστεί να τα αγοράσετε μέσα από το πάρκο. Αν είστε κι εσείς φανατικοί της θεματικής εμφάνισης, ένα μπλουζάκι με ήρωες της disney θα είναι ό,τι πρέπει. Πολλά παιδιά ωστόσο ήταν ντυμένα και με στολές της disney (εντός του πάρκου, οι τιμές ήταν απλησίαστες!). Οπότε προμηθευτείτε τα πολύ πριν πάτε εκεί

  6. Λούτρινο αρκουδάκι. Αν έχετε μικρότερα παιδιά, ένα λούτρινο θα αποτελούσε τον απόλυτο σύντροφο του ταξιδιού του. Οι τιμές εντός του πάρκου για τα λούτρινα είναι αρκετά υψηλές. 

  9. Κονκάρδα αναμνηστική με το όνομα και την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Α, ξέρετε ότι αγαπώ τις κονκάρδες και μετάνιωσα πάρα πολύ που δεν έφτιαξα για εμάς τους μεγάλους από μία (ε, να έχουμε κι εμείς ένα αναμνηστικό!) Οπότε κάντε το θα έχει πολύ πλάκα. Παραγγείλτε τις δικές σας από το Δημιουργούμε Μαζί

  10 Καρτελάκια για τις βαλίτσες τους με ήρωες της disney. Αγαπώ τα luggage tags και το ίδιο και η Μελίτα και σίγουρα αν το ξαναέκανα το ταξίδι θα αγόραζα name tags σχετικά με την disneyland. Ευτυχώς όμως μας κάλυψε το γεγονός ότι η βαλίτσα μας ήταν με την Έλσα και έτσι πάλι ήμασταν μέσα στο θέμα. 

  Ποιοτικές βαλίτσες καμπίνας μπορείτε να προμηθευτείτε από τους ειδικούς στο bagzs.gr

  11. Οδοντόβουρτσες με ήρωες disney για το ταξίδι. Και για το τέλος γιατί όχι μία θεματική οδοντόβουρτσα ή χτένα για να ετοιμάζονται το πρωί με όρεξη για το πάρκο και για την μαγεία που τους περιμένει

  Και κάπως έτσι ξεκινάω την πρώτη ανάρτηση από μια σειρά αναρτήσεων που θα ακολουθήσουν για την Disneyland και το Παρίσι και ελπίζω να σας αρέσουν. Θα χαρώ να μάθω πως σας φάνηκε η ιδέα και η υλοποίησή της. 

  Κάλη 


  Pin it for later
  goodie_bags_disneyland_pinterest

  Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

  Callie
  Callie
  Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

  8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάλη, πάλι πρωτοπόρος! Τώρα που το σκέφτομαι επειδή ξέρω πως τις τελευταίες μέρες πριν το ταξίδι έτρεχες σαν τρελή για να τα προλάβεις όλα, που βρήκες βρε παιδί μου την ώρα για όλα αυτά τα ωραία; Ήταν και μια όμορφη ιδέα που έκανε τα παιδιά να μπουν και από νωρίς στο κλίμα της Disneyland, εκτός από τα να απασχοληθούν μόνο μέσα στο αεροπλάνο.

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

  Διαβάστε Επίσης