ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Το Top 10 του Ανθομέλι για το 2018!

    Τελειώνοντας σιγά σιγά το 2018 και γιορτάζοντας τα γενέθλια του Ανθομέλι μας  για 7η χρονιά, θελήσαμε να δούμε παρέα με εσάς ποιες αναρτήσεις ήταν οι αγαπημένες σας τη χρονιά που μας πέρασε. Έτσι, φτιάξαμε το Top 10 των πιο πολυδιαβασμένων αναρτήσεων της χρονιάς.   Άλλες ήταν οι αναμενόμενες καθώς κάθε χρόνο κερδίζουν την αγάπη σας (και κάνουν ρεκόρ πρωτιάς στο google search) και άλλες μας εξέπληξαν ευχάριστα καθώς δεν το περιμέναμε. Θα χαρούμε να διαβάσετε όσες  δεν έχετε διαβάσει και φυσικά να μας αφήσετε σχόλιο με τη δική σας αγαπημένη ανάρτηση ή έστω κατηγορία! Για όσους έχουνε λίιιιιγο παραπάνω χρόνο, θα χαρούμε να συμπληρώσετε και το ερωτηματολόγιο (ανώνυμα φυσικά, μην ανησυχείτε) που υπάρχει στο τέλος της ανάρτησης και θα μας βοηθούσε πάρα πολύ! Σε αυτή την ανάρτηση θα βρείτε και τα Top 5 κάποιων αγαπημένων σας κατηγοριών συγκεκριμένα αλλά και το Top 10 των αναρτήσεων που γράφτηκαν το 2018

    top_10_anthomeli

    ΤΟP 10

    Ας ξεκινήσουμε με το Top 10  των πιο πολυδιαβασμένων μας αναρτήσεων (11/11/2017-11/11-2018) σύμφωνα με το google anatytics. 

    1. Σολομός στον φούρνο (Εντάξει αυτό δεν το περιμέναμε! Βλέπαμε ότι χτυπάει πρωτιές μέσω του google search αλλά για νούμερο 1… ε, ποτέ!) 
    2. Όλα τα παιχνίδια για παιδικό πάρτυ (δεν μας κάνει έκπληξη καθώς αυτή την ανάρτηση την επισκέπτεστε ξανά και ξανά! Φυσικά πάντα υπάρχει και το δωρεάν εκτυπώσιμο για όσους θέλουν να είναι οργανωμένοι!) 
    3. Let’s party or… not (ιδέες για πάρτυ για μεγαλύτερα παιδιά και το google search παίρνει φωτιά!)
    4. Πλήρης λίστα αγορών για το μωρό που έρχεται (ω, ναι! Τι κι αν δεν ξέρετε τι είναι τα “παπαλάκια”, αυτή η ανάρτηση σας έχει λύσει τα χέρια!)
    5. Το τελικό ν και ένα κολπάκι (οι γνώμες διχάζονται στα σχόλια για το αν τελικά το τελικό “ν” είναι χρήσιμο. Όσο όμως το ζητάνε στα σχολεία, αυτό το κολπάκι σώζει!)
    6. Ιδέες για Κολατσιό ή αλλιώς Μαμά Πεινάω (τον Σεπτέμβριο νομίζω ότι το 80% του ιντερνόκοσμου πρέπει να παίρνει ιδέες από αυτή την ανάρτηση!) 
    7. Το ταξίδι μας στο Μιλάνο και την λίμνη Κόμο (μα πόσο Έλληνες πηγαίνουν κάθε χρόνο στο Μιλάνο; Οι ερωτήσεις σας βροχή και οι επισκέψεις σας ακόμα περισσότερες!)
    8. Παραδοσιακή συνταγή για τσουρέκια και τα μυστικά της (η πεθερά της Κατερίνας κάνει εξαίσια τσουρέκια και σε συνδυασμό με τα βιντεάκια στο youtube σπάει τα κοντέρ του google analytics αυτή η ανάρτηση)
    9. Ιδέες για εύκολες χριστουγεννιάτικες κατασκευές με τα παιδιά (αν και πιστεύουμε ότι έχουμε γράψει και καλύτερες αναρτήσεις από αυτήν, ο τίτλος από μόνος του σας έχει κάνει να γίνει από τις αγαπημένες σας. Φυσικά να πω ότι η ανάρτηση έχει ανανεωθεί και φυσικά είναι στο top 10 με την αξία της.) 
    10. Πώς να απομακρύνουμε τις γάτες από το γκαζόν (γελάω πολύ με αυτή την ανάρτηση… μα, καλά πόσοι έχετε πρόβλημα με τις γάτες! Ελπίζω τουλάχιστον το κόλπο όντως να πιάνει!)  

    top_10_anthomeli (2)

    Και αφού είδαμε το γενικό top 10 πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτιμήσεις σας για φέτος σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Για να μην σας κουράσουμε ωστόσο θα δούμε το top 5 τους και φυσικά θα αφαιρέσω και τις αναρτήσεις που υπάρχουν ήδη στο top 10. 
     
    TOP 5 – DIY
    1. Οι μπομπονιέρες για τη Βάπτιση (γλαστράκια με λουλούδια) (εντάξει, δεν υπάρχουν τα μηνύματα που έχω πάρει για τις μπομπονιέρες αυτές. Αφού αν έπαιρνα commission από αυτούς που είχα πάρει τότε τα γλαστράκια θα ήμουν τώρα πάμπλουτη!)
    2. Ονειρεμένο ξύλινο σπιτάκι στον κήπο για τα παιδιά  (με το δίκιο της αυτή η ανάρτηση έχει κλέψει τις καρδιές σας καθώς αυτό το σπίτι “στιγμάτισε” την παιδική ηλικία των παιδιών μας.) 
    4. Το στήσιμο του τροχόσπιτιού και δύο εύκολες κατασκευές (Για αρχάριους τροχοσπιτάδες ή wanna to be! 
    5. Το ξύλινο κουκλόσπιτο της Μελίτας (Μας γνωρίσατε μέσα από τα πολλά DIY μας! Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μας).
     
     
     TOP 5  Συνταγές/Kουζίνα
    1. Τεπανγιάκι (Teppanyaki) αγάπη μου! (το τεπανγιάκι το αγαπάτε πολύ και το δείχνετε και με τα μηνύματά σας!)
    2. Η παστουρμαδόπιτα της πολίτισσας πεθεράς (να για μια ακόμη φορά η πεθερά σώζει τη κατάσταση. Εντάξει αυτή τη παστουρμαδόπιτα δεν παίζεται!!!) 
    3. Μυστικό για νόστιμα κάστανα (εδώ τα καλα κάστανα!!!)
    4. Μανιτάρια γεμιστά μούρλια (αγαπώ μανιτάρια και χαίρομαι τόσο πολύ που αυτή η συνταγή βγαίνει στις πρώτες θέσεις γιατί την λατρεύω!)
    5. Τυροπιτούλα, έτσι απλά  (ω, ναι, αυτή η απλή συνταγή έρχεται πρώτη στις αναζητήσεις σας και έχω την απορία πόσες νέες νοικοκυρές άραγε να την έκαναν και να έγλυφε η οικογένεια τα δαχτυλάκια της!)
     
     
     TOP 5 Ταξίδια (με περηφάνια σας λέω ότι πολλές από αυτές βρίσκονται στην πρώτη σελίδα της google χωρίς φυσικά να υπάρχει από εμάς κάποια διαφημιστική προώθηση). 
    1. Ταξίδι στη λίμνη Γκάρντα και στα θεματικά πάρκα της  (Viva Italia και εμείς οι Έλληνες αγαπάμε την Ιταλία και το δείχνουμε)
    2. Το ταξίδι μας στην Ιταλική ριβιέρα  (ω, ναι τι να πει κανείς για αυτό το ταξίδι! Το αγαπάτε κι εσείς και το προτιμάτε στις αναζητήσεις σας)
    3. Το ταξίδι των ονείρων μου στην Τοσκάνη (μέρος 1ο)  (Το δικό μου ονειρεμένο ταξίδι αλλά με χαρά βλέπω ότι είναι και πολλών από εσάς!)
    4. Γαλλική Ριβιέρα και Κυανή Ακτή (Και μετά την ιταλική ριβιέρα σειρά φυσικά και η γαλλική για λίγο αέρα κοσμοπολίτικο!)
    5. Αλσατία, ο δρόμος του κρασιού (Οποιος μπει σε αυτή την ανάρτηση έχει κλείσει εισιτήρια για εξωτερικό, σήμερα κιόλας!) 
     
     
    TOP 5 – Παιδί και Οικογένεια
    1. Ανοιξιάτικο πικ νικ στην εξοχή (φοβερή ανάρτηση και χαίρομαι πολύ που έρχεται πρώτη γιατί ξεπερνά σε ιδέες κάθε άλλη που υπάρχει στην πρώτη σελίδα της google -αντικειμενικά, ε, χιχι!) 
    2.  Εύκολα χτενίσματα για το σχολείο  (ακόμη μία έκπληξη για εμάς που μας επιβεβαιώνει ότι μας αγαπάτε πολύ για όλες αυτές τις παιδικές μας αναρτήσεις)
    3. Μαθαίνοντας να διαβάζει ιστορία και θρησκευτικά (και οι σχολικές μας όμως αναρτήσεις πάνε πολύ καλά και μας στέλνετε κατά καιρούς και μηνύματα με επιπλέον συμβουλές. Αυτή η ανάρτηση βοήθησε πολλούς!)
    4. H Νεράιδα των Δοντιών ήρθε και σε εμάς!  (αυτή η ανάρτηση έχει ένα μεγάλο παρασκήνιο από πίσω που δεν θα μάθετε ποτέ για διάφορους λόγους. Ωστόσο, εκτός του αρνητικού της “χρώματος” θα μου θυμίζει πάντα το πρώτο δοντάκι της Μελίτας που έφυγε με δόξα και τιμή. 
    5. Το απόλουσμα/ξελώδωμα του μωρού (πόσα μηνύματα για αυτό το ξελάδωμα, πόσες απορίες από νονές λύσαμε! Πάντα άξιες να είστε!)  
     
    Top 5 Πάρτυ-Δώρα-Κέρασμα
    1. Ιδέες για κέρασμα για το σχολείο για γιορτή ή γενέθλια (τελικά οι απλές ιδέες είναι αυτές που αγαπάτε και σε αυτή την ανάρτηση το απλό τελικά σας κέρδισε)
    2. Ώρα για παιδικό πάρτυ  (κάθε χρόνο τη συγκεκριμένη ανάρτηση την κάνουμε ανανέωση γιατί δεν την χορταίνετε κι εμείς θέλουμε να βρίσκετε νέες και φρέσκες ιδέες.)
    3. Πάρτυ για αρχάριους  (ναι, γιατί και οι ενήλικες έχουμε ψυχή οπότε ποτέ δεν σταματάτε να ψάχνετε ιδέες και για πάρτυ ενηλίκων)
    4. 5ο+1 δώρα για παιδιά που δεν είναι παιχνίδια (ψάχνετε πάντα νέες ιδέες ώστε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και σε αυτή την ανάρτηση βρίσκετε όλα όσα θέλετε!)
    5. Ιδέες για δώρα για τη δασκάλα για το τέλος της σχολικής χρονιάς (και εκτυπώσιμα) (αγαπάτε τις δασκάλες και τους δασκάλους και και το δείχνετε κάθε χρόνο!) 
     
    top_10_anthomeli (3)
     
    Ξέρετε, κάθε ανάρτηση για να ανέβει στην προτίμηση του κοινού και φυσικά για να σκαρφαλώσει στις πρώτες σελίδες του google search χρειάζεται χρόνο. Οπότε όταν βλέπουμε στο τέλος κάθε χρονιάς τα στατιστικά μας, οι αναρτήσεις της αντίστοιχης χρονιά είναι αδικημένες γιατί ακόμα δεν έχουμε πάρει την αναγνωσιμότητα που τους αξίζει. Έτσι είπαμε να τους δώσουμε μια ειδική θέση σε αυτή την ανάρτηση και να δούμε ποιες αναρτήσεις που γράφτηκαν από τις 11/11/2017-11/11/2018 κέρδισαν την αγάπη σας. 
     
    Τop 10 των αναρτήσεων του 2018
    1. 20 δώρα για τη δασκάλα και τον δάσκαλο (σας το είπα ότι αγαπάτε πολύ τους δασκάλους σας και μπράβο σας!)
    2. Ταξίδι στην Κίμωλο με τα παιδιά (ε, ναι, δικαιωματικά νομίζω αυτή τη ανάρτηση σκαρφάλωσε στο νούμερο δύο…. τι τζάμπα η Μελίτα σκαρφάλωνε στα βουνά και στα λαγκάδια, χεχε!)
    3. Τα παραδουνάβια χωριά της Ουγγαρίας (ναι, ναι, ξεφύγαμε από την Ιταλία και τη Γαλλία και προχωρήσαμε σε μια άλλη αγαπημένη σας χώρα που την επισκέπτονται πολλοί Έλληνες!) 
    4. Πάρτυ μονόκερος για την Μελίτα που έγινε επτά (αγαπάτε τα πάρτυ και ειδικά τους μονόκερους και το δείχνετε ακόμα και με την επιλογή των πινιατών σας!)
    5. Τέλειο πικ νικ σε δέκα βήματα (η δεύτερη ανάρτησή μας για το πικ νικ είναι στις προτιμήσεις σας και το χαίρομαι που (ξανά)μπαίνει σιγά σιγά το πικ νικ στην κουλτούρα του Έλληνα)
    6. Δύο ημέρες στο Στρασβούργο (φύγαμε για έναν προορισμό εύκολο ιδιαίτερα αγαπητό στους Έλληνες)
    7. Ντρέπομαι… (μόνο “ευχαριστώ” έχω να πω για τα λόγια που άκουσα για αυτή την ανάρτηση!) 
    8. Diy στέκα μονόκερος (σας το είπα… unicorn lovers παντού!)
    9. Reinhall – Οι καταρράκτες του Ρήνου  (Έφτασε και Ελβετία η χάρη μας και εύχομαι αν βρεθείτε κι εσείς μην παραλείψετε αυτούς του καταρράκτες!)
    10. Musically – η νέα τρέλα των εφήβων (οι εφηβομάνες πληθαίνουν και η Κατερίνα έχει βρει ήδη πολλές “ομοιοπαθούσες”.  

    Και για όσους φτάσατε μέχρι το τέλος, υπάρχει και ένα μικρό quiz/ερωτηματολόγιο που θα μας βοηθούσε πολύ αν το συμπληρώνατε! 1 λεπτό από τον χρόνο σας για εμάς θα ήταν πολύτιμος ώστε να δούμε από στατιστικής άποψης τι μπορούμε ακόμα να κάνουμε για εσάς! 


    Και κάπου εδώ η εορταστική εβδομάδα μας φτάνει στο τέλος της. Σας ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά για τα όμορφα σχόλια και τις ευχές σας στο blog και στα social media. Δεν έχουμε προλάβει ακόμα να απαντήσουμε σε όλους! Θα γίνει όμως και αυτό! Να είστε όλοι καλά, να αγαπάτε το Ανθομέλι και να μας αφήνετε που και που κανένα σχόλιο για να νιώθουμε πιο κοντά σας! 

    Να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα! 

    Κατερίνα και Κάλη 


     

    Let’s get social

    Βρείτε μας στο facebook εδώ με το όνομα Ανθομέλι αλλά και στο We Love Pinatas

    Γίνετε μέλη της ομάδα μας που λατρεύει τα πάρτυ στο facebook, Let’s blog party 

    Γίνετε μέλη της ομάδας μας που λατρεύει τα ταξίδια στο facebook, Ταξιδεύοντας με το Ανθομέλι

    Βρείτε μας στο instagram @anthomeli αλλά και Travelling with Anthomeli και χρησιμοποιώντας #anthomeli

    Ακολουθήστε μας στο Pinterest από εδώ και εδώ.

    Αναζητήστε τις πινιάτες μας με το όνομα #WeLovePinatas και δείτε τα σχέδια εδώ. Παραγγείλτε τις δικές σας πινιάτες μέσω του www.jamjar.gr/store/welovepinatas

    Γραφτείτε στο NEWSLETTER του Ανθομέλι (βρείτε τη φόρμα στη δεξιά στήλη του blog) για να λαμβάνετε κάθε περίπου 10 μέρες τα νέα άρθρα μας και να ενημερώνεστε για νέους διαγωνισμούς, προσφορές αλλά και να λαμβάνετε κατά διαστήματα ξεχωριστό υλικό. 

     

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης