ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Εκδρομή: 7 προορισμοί στην Ελλάδα για τις γιορτές

    Το ekdromi.gr είναι ένα site όπου θα βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα και ενδεχομένως ήδη να το γνωρίζετε μέσα από τους διαγωνισμούς που πολλές φορές κοινοποιούμε! Με αφορμή τις γιορτές πάμε να αναζητήσουμε ελληνικούς προορισμούς και ταυτόχρονα να δούμε παρέα κάποιες εκπληκτικές εορταστικές προσφορές.

    Προορισμοί στην Ελλάδα και εορταστικές προσφορές ξενοδοχείων

    Οι γιορτές πλησιάζουν και αν σκέφτεστε να αποδράσετε κάνοντας ένα ταξίδι, έστω και για λίγες μέρες, τότε είναι καιρός για να ψάξετε τον κατάλληλο προορισμό και το κατάλληλο κατάλυμα για σας και την οικογένειά σας! Αν ρωτάμε εμένα, είμαι λίγο απαιτητική καθώς δεν μου αρκεί απλά να βρω έναν απλό προορισμό! Θέλω να επιλέξω για το ταξίδι ή ακόμα και την διήμερη εκδρομή μου, έναν προορισμό που θα προσφέρει και ψυχαγωγία και ιστορία αλλά και ξεκούραση.

    Όσο για το ξενοδοχείο ή τον ξενώνα όπου θα μείνουμε, επιλέγω συνήθως κάτι όμορφο, μοντέρνο, φρέσκο και ευρύχωρο καθώς είμαστε και τετραμελής οικογένεια. Ωστόσο, πρώτο στη λίστα των προδιαγραφών μου είναι να με εμπνέει ο χώρος που θα μείνω και θα κοιμηθώ. Δεν συμφωνώ με την άποψη… έλα μωρέ ένας ύπνος είναι… Για μένα έστω κι αυτές οι λίγες ώρες που θα μείνω εκεί, συν οι ώρες του ύπνου, θέλω να είναι αξέχαστες. Όμορφη και ζεστή διακόσμηση, άνετο κρεβάτι, μαλακά σκεπάσματα, καθαρό μπάνιο, ζέστη ή δροσιά ανάλογα με την εποχή κι ό,τι άλλο με κάνει να νιώθω σαν στο σπίτι μου και ακόμη καλύτερα.

    Αν μάλιστα πρόκειται για ταξίδι την περίοδο των γιορτών τότε σίγουρα αναζητώ και την επιλογή του ρεβεγιόν ή του εορταστικού γεύματος. Στις αναζητήσεις μου για διαμονή στην Ελλάδα πάντα επιλέγω πρώτα το ekdomi.gr και δεν σας κρύβω ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που τελικά βρήκα αυτό που ήθελα και σε προνομιακή τιμή!


    Tip 1: Μελετήστε τα όσα περιλαμβάνει το κάθε πακέτο γιατί δεν είναι και λίγα. Μπορεί μέσα στις προσφορές να βρείτε κάποια από τα παρακάτω: 3 γεύματα σε μπουφέ, εορταστικό ρεβεγιόν με μουσική, παιδική απασχόληση ή cine βραδιές, εκπτωτικά κουπόνια για spa, δωρεάν massage, δωρεάν χρήση γυμναστηρίου, χρήση εσωτερικής πισίνας και πολλά άλλα! Δείτε τι είναι αυτό που σας ταιριάζει, αυτό που αναζητάτε εσείς από τις ολιγοήμερες διακοπές σας και κάντε την επιλογή σας. 

    Tip 2: Πατώντας στα link των ξενοδοχείων θα δείτε αρχικά τις προσφορές για 2 ενήλικες και 1 παιδί. Πατώντας όμως το link “+… επιλογές” θα σας ανοίξουν κι άλλες επιλογές για να επιλέξετε ανάλογα με τα μέλη της δικής σας οικογένειάς σας. 


     Πάμε εκδρομή με το ekdormi.gr

    Βόλος 

    Τι να πούμε για τον Βόλο! Το όνομα του σε κάνει να σκέφτεσαι τσίπουρα και μεζελίκια,  σκι στο χιονοδρομικό κέντρο στα Χάνια και φυσικά είναι άμεσα συνυφασμένος με το Πήλιο και τα πανέμορφα χωριά του. Έχει τόσα να κάνει κανείς στον Βόλο! Ψώνια, βόλτα, να δει αξιοθέατα, να κάνει βόλτες στα χωριά, να επισκεφτεί μουσεία, παλιές εκκλησίες, να κάνει σπορ, ιππασία ή πεζοπορία και τόσα άλλα! 

    Τα Χριστούγεννα θα είναι μαγικά στον Βόλο και μάλιστα η πόλη όπως κάθε χρόνο θα είναι φαντασμαγορικά στολισμένη μεταξύ άλλων και με ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο θεματικό πάρκο “Εποχή των Παγετώνων”! Στις 26 Δεκεμβρίου φαναράκια θα γεμίσουν τον ουρανό της κι εσείς… κάντε απλά μια ευχή κι αφήστε το δικό σας φαναράκι να πετάξει ψηλά! 

    Πακέτο εορταστική προσφοράς στον Βόλο ekdromi.gr 

    volos_anthomeli

    Προτάσεις από το Ανθομέλι για εξτρά δραστηριότητες στον Βόλο: 

    Πεζοπορία στα μονοπάτια του Πηλίου

    Ταξιδεύοντας στο Πήλιο και τα υπέροχα χωριά του (1ο Μέρος)

    10+2 Λόγοι για να Επισκεφτείτε το Πήλιο


    Ιωάννινα

    Τα Ιωάννινα με την υπέροχη λίμνη τους έχουν γίνει μία από τις αγαπημένες μου πόλεις και φυσικά ταξιδιωτικούς προορισμούς. Μια πόλη ιστορική με πολλά αξιοθέατα, μουσεία και σπήλαιο κι ένα μοναδικό μουσείο κέρινων ομοιωμάτων αλλά ταυτόχρονα μια πόλη με ωραία αγορά και καλόγουστα στέκια!

    Φέτος το Χριστουγεννιάτικο πάρκο Αστερούπολη περιμένει μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν με όσα έχει να τους προσφέρει!

    Πακέτο εορταστική προσφοράς ekdromi.gr

    Ioannina_14

    Πριν επισκεφτείτε τα Ιωάννινα ή αν απλά δεν είστε σίγουροι για το τι σας περιμένει εκεί διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση της μαμά Μαρίας γι’ αυτή την πανέμορφη πόλη της Ηπείρου!

    Η Καστροπολιτεία των Ιωαννίνων, ο Αλή Πασάς και η κυρά Φροσύνη


    Καρπενήσι

    Απίστευτη η ομορφιά της περιοχής στο Καρπενήσι! Μια άλλη Αράχωβα θα λέγαμε. Μόλις 12 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Βελουχίου προσφέρεται για χειμερινές διακοπές! Το Καρπενήσι φημίζεται για τη νυχτερινή ζωή του και θα βρείτε πολλά μπαράκια αλλά και ταβέρνες με σπιτικά φαγητά και σούβλες! Στην κεντρική του οδό με τους πεζόδρομους λειτουργούν εκτός από τα καφέ και τα μπαράκια, καταστήματα εξοπλισμού σκι και παντοπωλεία με τοπικά προϊόντα.

    Τα παιδιά σίγουρα θα ενθουσιαστούν με το παγοδρόμιο στην πλατεία του Καρπενησίου! Αν θέλετε όμως να νιώσετε κατανυκτικά ανάψτε κι ένα κεράκι στη Μονή Προυσσού. 

    Πακέτο εορταστικής προσφοράς ekdromi.gr 

    Πακέτο εορταστικής προσφοράς ekdromi.gr

    ekdromi-7-proorismoi-stin-ellada-gia-tis-giortes (4)

    Πρόταση από το Ανθομέλι για Σκι: Σκι… στο Καρπενήσι!


    Καμένα Βούρλα

    Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε Καμένα Βούρλα; Εμένα τα λουτρά καθώς όντως πρόκειται για ένα τουριστικό προορισμό που ειδικά παλιότερα το προτιμούσαν όσοι ήθελα να κάνουν ιαματικά λουτρά. Εάν ωστόσο τα επισκεφτείτε, εκτός από σπα απόσταση καμιά 20αριά χλμ. το μνημείο των Θερμοπυλών και το άγαλμα του Λεωνίδα. Εγώ βέβαια στη θέση σας, ειδικά για τις γιορτές, θα διάλεγα εκδρομή σε συνδυασμό με  σπα! 

    Πακέτο εορταστικής προσφοράς ekdromi.gr 

    ekdromi-7-proorismoi-stin-ellada-gia-tis-giortes (3)

    Αρχαία Ολυμπία

    Αυτές είναι σίγουρα διακοπές που συνδυάσουν την ξεκούρασή σας με εξερεύνηση και μάθηση για όλη την οικογένεια, αφού σίγουρα θα επισκεφτείτε τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες, και το Μουσείο της, όπου θα δείτε τον υπέροχο Ερμή του Πραξιτέλη. Η Κοιλάδα της Ολυμπίας προσφέρεται και για πολλές δραστηριότητες αλλά προτείνουμε να επισκεφτείτε στο Κατάκολο το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας & Μουσικών Οργάνων.

    Πακέτο προσφοράς ekdromi.gr

    ekdromi-7-proorismoi-stin-ellada-gia-tis-giortes

    Λεπτοκαριά Πιερίας

    Για του φίλους μας από τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά όχι μόνο, προτείνουμε μια κοντινή εκδρομή και έναν όμορφο προορισμό, την Λεπτοκαρυά. Είναι μία κωμόπολη μόλις 26 χλμ. από την Κατερίνη. Από τη μία η ακτή της και από την άλλη ο Όλυμπος. Αν θέλετε απλά να ξεκουραστείτε εκείνες τις μέρες, τότε δεν θα σας μιλήσω για πεζοπορίες στο Όλυμπο. Ωστόσο, μπορείτε  να επισκεφτείτε το αρχαιολογικό Μουσείο του Δίον και στον αρχαιολογικό του χώρο  να δείτε τα ερείπια της αρχαίας πόλης με σπίτια, υδραγωγεία και το αρχαίο θέατρο όπου ως και σήμερα δίνονται παραστάσεις. 

    Πακέτο προσφοράς ekdromi.gr

    ekdromi-7-proorismoi-stin-ellada-gia-tis-giortes (2)

    Λευκάδα

    Για όσους επιμένουν… νησιωτικά προτείνουμε τη Λευκάδα αφού δεν χρειάζεται να πάρετε πλοίο για να την επισκεφτείτε! Η Λευκάδα είναι νησί αλλά συνδέεται με μία πλωτή γέφυρα 20 μέτρων με την Αιτωλοακαρνανία και αυτό την κάνει ένα εύκολα προσβάσιμο προορισμό. Επισκεφθείτε το κάστρο της Αγίας Μαύρας, τις πανέμορφες παραλίες της Πόρτο Κατσίκι, Μύλος και Κάθισμα (ως καλοκαιρινό κυρίως προορισμό φυσικά), τον νερόμυλο, τον Ναό του Απόλλωνα κ.α.

    Για τα Χριστούγεννα και η Λευκάδα επιφυλλάσει στους επισκέπτες αλλά και στους ντόπιους πολλές εκδηλώσεις και εκπλήξεις! Δείτε εδώ περισσότερα

    Πακέτο Προσφοράς ekdromi.gr

    ekdromi-7-proorismoi-stin-ellada-gia-tis-giortes (1)

    Καρδίτσα

    Η Καρδίτσα είναι ένας προορισμός πολύ κοντά στα Τρίκαλα και φυσικά στον αγαπημένο μας Μύλο των ξωτικών. Μπορείτε να συνδυάσετε την εκδρομή σας εκεί με ένα τουρ στα Μετέωρα ώστε τα παιδιά να γνωρίσουν αυτόν τον υπέροχο μοναδικό στον κόσμο τόπο, ή μια επίσκεψη στη περιοχή της λίμνης Πλαστήρα

    Πακέτο εορταστικής προσφοράς 

    karditsa_parko_pafsilipo_2

    Στην πόλη της Καρδίτσας επισκεφτείτε οπωσδήποτε το πάρκο Παυσίλυπο με τα παγόνια του! Τα παιδιά αλλά κι εσείς θα ενθουσιαστείτε!  Τα Χριστούγεννα μάλιστα το πάρκο μεταφορφώνεται μαγικά μια Παυσιλυπούπολη! 

    To πάρκο στην Καρδίτσα που σου παίρνει τη λύπη

    Και αν θέλετε κι άλλες βόλτες, τα Τρίκαλα δεν θα σας απογοητεύσουν!

    Για λίγες ώρες στα Τρίκαλα…

    Έχετε να προτείνετε κάποιον άλλο προορισμό;

    Κατερίνα

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης