ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Φιλανθρωπικό Gala #giakaloskopo

    Ξέρετε ότι το Ανθομέλι είναι πάντα κοντά σε οτιδήποτε αφορά παιδιά και ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Κατά καιρούς σας έχουμε κάνει κάλεσμα για διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και έχετε ανταποκριθεί με χαρά. Σήμερα είναι ακόμη μία από αυτές τις φορές που θα θέλαμε τη βοήθειά σας και την παρουσία σας. Θα θέλαμε όσοι μπορείτε να στηρίξετε το Φιλανθρωπικό Gala που διοργανώνει η Big Brain και τα έσοδα όλα θα διατεθούν στον Σύλλογο “Η Καρδιά του Παιδιού“. 


    Info: Ο Πανελλήνιος Σύλλογος “Η Καρδιά του Παιδιού” ιδρύθηκε επίσημα το 1983 από γονείς καρδιοπαθών παιδιών με σκοπό την ηθική και υλική στήριξη και την παροχή πληροφόρησης στις οικογένειες των παιδιών. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί τους:

    Σύλλογος «Η Καρδιά Του Παιδιού»
       Αιόλου 104, 2ος όροφος γραφείο 215, Αθήνα 10564
    Τηλ: 210 3218488
      Ε-mail: [email protected]


    750-550 arhikes (1) 

    Ακούστε λοιπόν πώς έχουν τα πράγματα γιατί σε αυτό το Φιλανθρωπικό Gala να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε ωφελημένοι! Την Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018, στον Έβδομος Πολυχώρο στο Σύνταγμα (στη Στοά απέναντι από το Pulic) θα μπορείτε να βρείτε μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ από τις συλλογές των αγαπημένων σας fashion bloggers σε τιμές πραγματικά μοναδικές. Οπότε από τη μία θα ψωνίσετε για την σαιζόν που έρχεται και από την άλλη τα χρήματά σας θα πάνε #giakaloskopo . To Bazzaar θα διαρκέσει από τις 12 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα 

    Δεν θα υπάρχουν όμως μόνο fashion bloggers αλλά και ένα section για παιδιά δημιουργημένο από mom bloggers. Το Ανθομέλι και το We Love Pinatas προσφέρει 2 πινιάτες (1 για αγόρι και 1 για κορίτσι) με σχεδόν 50% έκπτωση και δώρο το μπαστούνι. Θα υπάρχουν επίσης βιβλία από αγαπημένους εκδοτικούς και καλλυντικά για παιδιά από την Anne Geddes Cosmetics

    Στο φιλανθρωπικό αυτό “ταξίδι” οι mom bloggers που θα μας συντροφεύσουν είναι η Έλενα από το Busy Mama’s Corner, η Εύη από το mamasnpapas, η Μάγδα από το Κάθε Μέρα Γονείς  και η Μαρία από το Mommy Jammi

    Δεν θα πω περισσότερα! Σας περιμένουμε όλους όσοι μένετε στην Αττική για να στηρίξουμε την Καρδιά του Παιδιού. 

    Κάλη 


    Περισσότερες πληροφορίες για τις fashion bloggers που θα παρευρεθούν και θα προσφέρουν αλλά και για τους χορηγούς μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

    Halandri Club

    Dritsas Group με προϊόντα Zippo

    Mytracknet 

    Wedshop.gr

    Namaste Fashion 

    Bubble Tale

    Sparkle Boutique Kifisia

    42849545_885590518307173_724606780071477248_n

     

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης