Η βιβλιοθήκη της τάξης-Εντυπώσεις από το βιβλίο που διάβασα!

Kathy

Το Ανθομέλι κοντά σε γονείς, μαθητές και δασκάλους ετοίμασε ένα δωρεάν εκτυπώσιμο (free printable-pdf) που έχει σχέση με την ανάγνωση βιβλίων. Από το νηπιαγωγείο ακόμα τα παιδιά κάθε βδομάδα δανείζονται κάποιο βιβλίο από τη βιβλιοθήκη της τάξης και αφού το διαβάσουν με τους γονείς τους καλούνται να ζωγραφίσουν τα συναισθήματα που τους προξένησε ή αυτό που τους έκανε εντύπωση από το βιβλίο. Πολλές φορές τα παιδιά γράφουν και τον τίτλο του βιβλίου ή και το όνομα του συγγραφέα ώστε να εξοικειωθούν με τη γραφή. Στο δημοτικό σχολείο, που πλέον μπορούν να διαβάζουν και να γράφουν μόνα τους,τα πράγματα πάνε ένα βήμα παραπέρα. Εξαρτάται από τον δάσκαλο ή τη δασκάλα τι θα ζητήσουν από τα παιδιά και φυσικά την τάξη στην οποία φοιτούν. Άλλοι ζητάνε περίληψη, άλλοι να συμπληρώσουν κάποιο εκτυπώσιμο φύλλο εργασίας, ενώ άλλοι θεωρούν πως δεν χρειάζεται να υποχρεώνουν τα παιδιά να κάνουν μια εργασία σχετικά με το βιβλίο αφού η ουσία είναι να γίνει το βιβλίο μια όμορφη συνήθεια. Δεν κρίνω ποια περίπτωση είναι η καλύτερη ίσως γιατί τα δικά μου παιδιά πέρασαν και από τις αυτές περιπτώσεις στο δημοτικό. Ωστόσο, αν είστε δάσκαλος ή δασκάλα και ανήκετε στη δεύτερη περίπτωση τότε ελπίζουμε να σας αρέσει το εκτυπώσιμο που ετοιμάσαμε ώστε να το συμπληρώσουν τα παιδιά.vivliothhki_taxhs_pdf

Θα μου πείτε τώρα; Μα έγχρωμο; Το ξέρω πως όταν πρόκειται για ποσότητα και μάλιστα σε σχολείο καλύτερα θα είναι σε ασπρόμαυρο οπότε σας ετοιμάσαμε και την ασπρόμαυρη εκδοχή του! Παρακάτω θα βρείτε πώς μπορείτε να τα αποκτήσετε.

vivliothiki_anagnosi_vivliou

Πώς θα αποκτήσετε τα εκτυπώσιμα 

Το συγκεκριμένο εκτυπώσιμο είναι δωρεάν και θα σταλεί σε όλους τους παλιούς και νέους συνδρομητές του newsletter ώστε να μπορούν να το αποθηκεύσούν και εν συνεχεία να το εκτυπώσουν. 

Με την εγγραφή σας στο newsletter του Ανθομέλι έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία που φτιάχνουμε για τους συνδρομητές μας. Επίσης, ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα άρθρα κι έτσι παραμένουμε σε επαφή! 

Αν λαμβάνετε ήδη τα newletter μας (τσεκάρετε και τα spam σας γιατί πολλές φορές μπορεί αυτόματα να μπαίνουν εκεί κάποια newletter ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας) τότε θα λάβετε το link για αποθήκευση και εκτύπωση στα επόμενα newsletter  μας.

Αν είστε νέος συνδρομητής και κάνατε σωστά την εγγραφή σας απλά περιμένετε το επόμενο newsletter μας. 

Πώς κάνω εγγραφή στο newletter

Αν δεν έχετε κάνει εγγραφή στο newsletter του Ανθομέλι, βρείτε το κουτάκι για το newletter στη δεξιά στήλη του blog (ή αν μας διαβάζετε από κινητό ρολάρετε προς τα κάτω για να το βρείτε), πληκτρολογήστε όνομα και e-mail τσεκάρετε το check box και πατήστε εγγραφή. Μην ξεχάσετε να μπείτε στο e-mail σας για να κάνετε επιβεβαίωση εγγραφής. Στη συνέχεια περιμένετε να σας στείλουμε το επόμενο newletter μας! Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή δυσκολία με την εγγραφή σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Πώς σας φάνηκαν; Ελπίζουμε να σας άρεσαν! Για οποιοδήποτε λάθος στο εκτυπώσιμο ή αν νομίζετε πως χρειάζεται να το βελτιώσουμε περιμένουμε τις προτάσεις σας στα σχόλια. Τα λέμε σύντομα!