ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Το πρώτο PR event των Travel Bloggers Greece

    Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι κομβικό στη ζωή μου χαίρομαι πολύ να το μοιράζομαι μαζί σας στο Ανθομέλι. Νιώθω λες και σας καλώ όλους μαζί στο σπίτι  μου για καφέ και σας λέω τα νέα μου. Και νιώθω χαρούμενη, νιώθω ευγνωμοσύνη που έχω αυτό το προνόμιο.. να είναι πάντα γεμάτο το σπίτι μου με την παρουσία σας. Γιατί εσείς μπορεί να μην είστε μαζί μας ονομαστικά, είστε όμως με την ψυχή σας και μας στηρίζετε σε ό,τι κάνουμε. Και ένα από αυτά ήταν η συμμετοχή σας στους Travel Bloggers Greece και γενικά στο family travel blogging. Έτσι, δεν θα μπορούσα να μην σας μιλήσω για το πρώτο press event που διοργανώσαμε ως ομάδα για να μάθουν οι εταιρείες και οι διάφοροι ταξιδιωτικοί οργανισμοί ποιοι είμαστε και τι κάνουμε. 

    pr_event_travel_bloggers_greece

    Το event έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Herodion Hotel λίγα μόλις βήματα από την Ακρόπολη και την Πλάκα και σχεδόν δίπλα στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης… δηλαδή ακριβώς στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας. Που αλλού θα μπορούσαν οι εκπρόσωποι του τουρισμού της χώρας μας να συγκεντρωθούν; pr_event_travel_bloggers_greece (6)

    pr_event_travel_bloggers_greece (7)
    Η υπέροχη φούστα μου είναι από τo @Sequin by Elena Alexopoulou

    Διοργανωτής όλου του event η διαφημιστική εταιρεία The Mojo και ο αγαπημένος μας Πάνος Γεωργούντζος.

    Η εκδήλωση δεν θέλαμε να έχει επίσημο χαρακτήρα αλλά να είναι σαν μια χαλαρή συζήτηση και γνωριμία και όντως το καταφέραμε. Λίγο τα κρασιά από τα Ελληνικά Κελάρια Οίνων και την ΕΟΣΣΑΜΟΥ (Ψηλές κορφές) και το υπέροχο λικέρ από δαμάσκηνο Prunia από την αγαπημένη Σκόπελο (μιλάμε εγώ που δεν πίνω το κοκτέιλ, το τσάκισα – το συστήνω ανεπιφύλακτα!), λίγο τα υπέροχα εδέσματα από το εστιατόριο Point A  αλλά και η θέα στην Ακρόπολη μας οδήγησαν πολύ ομαλά στην παρουσίαση της ομάδας μας από την ιδρύτρια, κα. Έλενα Σεργκέεβα. 

    pr_event_travel_bloggers_greece (2) pr_event_travel_bloggers_greece (3) pr_event_travel_bloggers_greece (5)

     H Έλενα μίλησε για τη δυναμική της ομάδας μας και για το πόσα προνόμια μπορεί να έχει μια εταιρεία ή μια ξενοδοχειακή μονάδα και μια ολόκληρη περιοχή από τη συνεργασία της μαζί μας… από τεχνικής άποψης (seo κ.α.) αλλά κυρίως από προωθητικής άποψης και ποιοτικής παρουσίασης. Ας μην ξεχνάμε ότι τα μέλη της ομάδας μας είναι επαγγελματίες bloggers με παρουσία σε ολόκληρο τον κόσμο που γνωρίζουν πολύ καλά πως να προωθήσουν σωστά και επαγγελματικά τους συνεργάτες τους. Χωρίς την έπαρση των celebrities αλλά με πραγματική αγάπη για την χώρα μας αλλά και τα ταξίδια είναι εδώ ως story tellers για να διηγηθούν τη δική σας ιστορία!

    pr_event_travel_bloggers_greece (4)

    Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν και τα αναμνηστικά δώρα, οι υπέροχες υφασμάτινες (tote) τσάντες με το λογότυπό μας γιατί είμαστε και οικολόγοι, πώς να το κάνουμε; 

    pr_event_travel_bloggers_greece (1)

     Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν στην παρουσίασή των Travel Bloggers Greece αλλά και όσους δεν τα κατάφεραν αλλά με χαρά παρέλαβαν τις πληροφορίες που δεν κατάφεραν να ακούσουν διά ζώσης. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] και θα σας φέρουμε σε επαφή με τους Travel Bloggers Greece. 

    Κάλη 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    1. Εξαιρετική πρωτοβουλία! Χαίρομαι πολύ όταν βλέπω να γίνονται τέτοιες όμορφες ενέργειες στην Ελλάδα και να αναγνωρίζεται η δουλειά τόσων bloggers! Και σε πολλά επόμενα εύχομαι!
      Άλκηστη

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης