ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Παιχνιδιάρικη βάση κινητού για το γραφείο

    DIY ανάρτηση σήμερα, do it you self που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι! Θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να φτιάξετε μια βάση κινητού για το γραφείο σας. Τα υλικά απλά και η διαδικασία πανεύκολη. Πρόκειται για μια βάση για το κινητό σας που μπορείτε να έχετε στο γραφείο σας ή στο τραπεζάκι του σαλονιού. Μπορεί μάλιστα να σας διευκολύνει, όπως και την κόρη μου, για να φτιάχνετε τα δικά σας βιντεάκια στο tiktok, έχοντας και τα δυο σας χέρια ελεύθερα! Χαχα! 

    Μας λείψατε πολύ αυτές τις μέρες αλλά ήταν τόσο γεμάτες που δεν υπήρχε πολύς χρόνος για το Ανθομέλι μας! Επιστρέφουμε όμως με μια ανάρτηση από αυτές που αγαπάτε! Μια ανάρτηση DIY! Αλήθεια ξέρετε πόσες αναρτήσεις περιμένουν στην ουρά για να δημοσιευτούν; Είτε στο πρόχειρο του blog, είτε στο χαρτί, είτε ακόμη και στο μυαλό μας! Είναι όμως μάλλον της μοίρας τους να περιμένουν. Κάποια άλλη πιο… καπάτσα τις προλαβαίνει. Ε, τι να κάνουμε είναι και η έμπνευση στη μέση!

    Γιατί για μας το blog είναι έμπνευση! Κι όσο κι αν τα πρέπει κάποιων αναρτήσεων πολλές φορές μας κουράζουν, άλλες τόσες φορές κάποιες άλλες αναρτήσεις μας εμπνέουν και μας χαλαρώνουν. Και κυρίως μας χαλαρώνει η διαδικασία πριν αυτές γραφτούν. Να, όπως η σημερινή! Βγήκε στο άψε σβήσε η εύκολη και γρήγορη κατασκευή που έφτιαξα παρέα με την κόρη μου και αμέσως έτρεξα να τη μοιραστώ μαζί σας!

    Παιχνιδιάρικη βάση κινητού για το γραφείο

    Πώς να φτιάξετε μία εύκολη βάση για το κινητό σας

    Υλικά που θα χρειαστείτε για τη βάση κινητού

    1 ρολό από χαρτί υγείας (από χοντρό και σκληρό χαρτόνι)

    1 μολύβι

    κοπίδι και ψαλίδι 

    χάρακα

    3 καρφίτσες για φελλοπίνακα

    χρωματιστές αυτοκόλλητες ταινίες (washi tapes)

    Βάση κινητού-Διαδικασία κατασκευής

    Με τη βοήθεια του κινητού και ενός μολυβιού σημειώνουμε επάνω στο ρολό το κομμάτι που θα κόψουμε και θα χωράει το κινητό. Κόβουμε με κοπίδι ή/και ψαλίδι δημιουργώντας ένα μακρόστενο άνοιγμα. Τοποθετούμε το κινητό στο άνοιγμα και καρφώνουμε τις 4 πινέζες έτσι ώστε να είναι σταθερό και όρθιο το κινητό. Μπορούμε να κάνουμε δοκιμές και δεν μας πειράζει αν ανοίξουμε και λάθος τρύπες γιατί θα καλυφθούν με τις χρωματιστές ταινίες. 

    Παιχνιδιάρικη βάση κινητού για το γραφείο

    Με έναν χάρακα σημειώνουμε τη μέση του μήκους του ρολού σε διάφορα σημεία. Αυτά τα σημεία θα αποτελέσουν τον οδηγό μας για να κολλήσουμε σωστά την πρώτη και κεντρική ταινία. Μετά συνεχίζουμε δεξιά και αριστερά με ένα μοτίβο της αρεσκείας μας. Αφαιρούμε τα καρφάκια μόλις φτάνουμε σε αυτά και αφού κολλήσουμε την ταινία ξαναβάζουμε το καρφάκι για να μην χάσουμε τη σωστή τρύπα. (Οι εικόνες θα σας βοηθήσουν αν και πιστεύω πως είναι πολύ απλή διαδικασία ακόμη και για ένα μεγάλο παιδί) 

    Παιχνιδιάρικη βάση κινητού για το γραφείο

    Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο το χάρηκε η κόρη μου! Το λάτρεψε! Και μάλιστα θα το έχει στο δικό της γραφείο! Αν και χωράει και το δικό μου κινητό… δεν νομίζω πως θα μου το δανείζει! Θα είναι η δική της βάση για το δικό της κινητό! Ωωωω! Πάμε σε άλλες εποχές! Ζούμε μεγάλες στιγμές! Μπαίνουμε στην εφηβεία! 

    Παιχνιδιάρικη βάση κινητού για το γραφείο

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι:

    1 κουτί δώρου με υλικά ζωγραφικής για παιδιά

    Πώς να φτιάξετε νεραϊδένια στεφανάκια για πάρτυ

    DIY: Πώς να φτιάξετε ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές στέκες

    Χειροποίητα διακοσμητικά από μαλλί (God’s eye)

    Η Μαρία κι εγώ ευχόμαστε να σας άρεσε η βάση για το iphone ή όποια άλλη μάρκα κινητού έχετε φυσικά και να φτιάξετε κι εσείς τη δική σας βάση για το δικό σας κινητό Αν μάλιστα έχετε θήκη κινητού την οποία βαρεθήκατε τότε σας έχω κι άλλη μία πρόταση. Εγώ κάλυψα το σπάσιμο του κινητού μου με έναν εύκολο τρόπο! Δείτε εδώ το πώς: Καινούρια θήκη κινητού… στα γρήγορα.

    Τα λέμε σύντομα!

    Κατερίνα

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης