ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Πώς να φτιάξετε στέκα μονόκερο για τα παιδιά (με πατρόν)

    Όλα ξεκίνησαν από μία χειροποίητη στέκα μονόκερο. Τους τελευταίους μήνες ζούμε σε ρυθμούς Unicorn. Ναι, και μάλιστα έτσι στα αγγλικά γιατί είναι πιο cool! Έχουμε δει τόσα βιντεάκια με τη μικρή μου στο YouΤube, έχουμε αποθηκεύσει τόσες φωτογραφίες στο Pinterest, έχουμε πάρει τόσες ιδέες για το πάρτι της που νομίζω ότι αρκούν για μια ζωή. Tην αγάπη της για τους μονόκερους μου την έχει μεταδώσει και με χαρά της ετοιμάζω όσα θέλει. Κρύβει μια μαγεία αυτό το όμορφο μυθικό ζώο που δεν μπορείς να αντισταθείς. Όταν μου ζήτησε να της φτιάξω μια diy στολή μονόκερου για τις απόκριες δεν αρνήθηκα. Αυτή η στέκα μονόκερος είναι τόσο πανέμορφη αλλά και τόσο εύκολη στην κατασκευή που θα σας πάρει τα μυαλά!


    Διαβάστε επίσης στο Ανθομέλι:


    Στέκα μονόκερος

    Υλικά που θα χρειαστείτε:

    • 1 στέκα για τα μαλλιά
    • 3 αφρώδη χαρτιά με γκλίτερ (άσπρο, χρυσό και φούξια)
    • 5-7 ψεύτικα λουλούδια σε αντίστοιχους χρωματισμούς
    • Χρυσό κορδόνι ή κορδέλα
    • Ψαλίδι
    • Κόλλα και πιστόλι σιλικόνης
    • Το δωρεάν εκτυπώσιμο που θα βρείτε παρακάτω με το σχέδιο για το κέρατο και τα αυτιά του μονόκερου.

    DIY για τις μικρές μας φίλες: στέκα μονόκερος!

    Πώς να φτιάξω στέκα μονόκερος

    1. Το πρώτο που χρειάστηκε να κάνω ήταν να κόψω το φούξια γκλίτερ χαρτί και να σχηματίσω το κέρατο, το οποίο ένωσα με ζεστή κόλλα σιλικόνης. Τα «αυτάκια» στο κάτω μέρος θα σας βοηθήσουν να το κολλήσετε πάνω στη στέκα (αν προεξέχει κάτι μπορείτε να το κόψετε με το ψαλίδι). Το υλικό αυτό είναι αρκετά σταθερό και έτσι το κέρατο δεν υπάρχει περίπτωση να λυγίσει ή να τσαλακωθεί. Μπορείτε να δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να αποκτήσετε το δωρεάν εκτυπώσιμο που σας έχω ετοιμάσει.

    2. Εν συνεχεία έκοψα τα αυτιά, αφού πρώτα τα ξεπατίκωσα πάνω στο λευκό γκλίτερ χαρτί και τα κόλλησα πάνω στη στέκα (εάν σας φαίνονται λίγο μυτερά μπορείτε να τα τροποποιήσετε με το ψαλίδι). Όπως θα δείτε τα αυτιά είναι διπλής όψης για να στερεωθούν σωστά. Οπότε κάντε τις κατάλληλες ενώσεις με τη σιλικόνη.

    3. Για να φαίνονται όμως πιο αληθινά, έκοψα σε μικρότερο μέγεθος το χρυσό χαρτί και το κόλλησα στο κέντρο του αυτιού.

    4. Τέταρτο βήμα, στόλισα το κέρατο με το χρυσό κορδόνι ώστε να φαίνεται σαν να έχει πτυχώσεις. Θα σας πρότεινα σε κάθε περιστροφή του κορδονιού να το στερεώνετε στο πίσω μέρος με λίγη σιλικόνη ώστε να μην «παίζει» πάνω στο κέρατο.

    Πώς θα αποκτήσετε το εκτυπώσιμο 

    Κάντε εγγραφή στο newsletter μας και ξεκλειδώστε το εκτυπώσιμο. Συμπληρώστε όνομα και μέιλ και πατήστε εγγραφή. Μην ξεχάσετε να μπείτε στο e-mail σας για να κάνετε και επιβεβαίωση εγγραφής! Μετά θα εξαφανιστεί το παρακάτω κουτάκι και θα πατήστε εκεί που λέει «Kλικ εδώ για κατέβασμα». Αμέσως θα λάβετε το εκτυπώσιμο στον υπολογιστή σας! Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα εκτυπώσιμα για τους συνδρομητές του newsletter μας από την κατηγορία εκτυπώσιμα.

    Με την εγγραφή σας στο newsletter του Ανθομέλι έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία που φτιάχνουμε για τους συνδρομητές μας. Επίσης, ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα άρθρα κι έτσι παραμένουμε σε επαφή! Σύντομα θα λάβετε και το επόμενο newsletter μας. (Τσεκάρετε και τα spam σας γιατί πολλές φορές μπορεί αυτόματα να μπαίνουν εκεί κάποια newletter ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας).


    Για ακόμα περισσότερη έμπνευση δείτε όλες τις αποκριάτικες αναρτήσεις μας εδώ


    DIY στέκα μονόκερος!

    5. Τέλος, στόλισα με τα λουλούδια, τα οποία στερέωσα πάλι με την κόλλα σιλικόνης. Προτείνω ένα μεγάλο λουλούδι κεντρικά μπροστά από το κέρατο και 2 ή 3 μικρότερα (ανάλογα το μέγεθος που θα έχετε) μπροστά από τα αυτιά.

    DIY για τις μικρές μας φίλες: στέκα μονόκερος!

    Κάνετε πάρτυ μονόκερο και θέλετε να διασκεδάσουν τα παιδιά με την ψυχή τους;

    Διαλέξτε τη δική σας ΠΙΝΙΑΤΑ MONOKEΡΟ ανάμεσα από τα σχέδια του  WeLovePinatas που θα βρείτε εδώ

    πάρτυ μονόκερος-πινιάτες μονόκερος

    DIY για τις μικρές μας φίλες: στέκα μονόκερος!

    Στέκα μονόκερος

    Διαβάστε ακόμα στο Ανθομέλι:

    Πώς σας φάνηκε η στέκα μονόκερος; Ίσως και η πιο εύκολη κατασκευή που έχετε κάνει, έτσι δεν είναι; Αλλά ακόμη κι αν είναι η πρώτη σας φορά, μην διστάσετε. Αυτή η στέκα δεν φοριέται μόνο τις απόκριες αλλά παντού και πάντα γιατί οι μονόκεροι είναι στη μόδα! Πώς να το κάνουμε; We Love Unicorns!

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης