ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ιδέες για δώρα σε άντρες: Τι δώρο να πάρω σε εκείνον;

    Έφτασε η ώρα για την αμφιλεγόμενη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Και όσο όμως κι αν αγαπάμε να τη μισούμε, πείτε μου ποιος αρνήθηκε να λάβει ένα τριαντάφυλλο ή ένα δωράκι; Κανείς! Γιατί είναι γλυκό να σε αγαπούν και να σου το λένε, που λέει και το άσμα, και σίγουρα κρυφά μέσα μας όλο και κάτι περιμένουμε από το εταίρο ήμισυ. Αλλά μιας και οι περισσότεροι αναγνώστες μας είναι γυναίκες για πείτε μου κορίτσια μήπως είναι αδικία κάθε χρόνο να περιμένουμε εμείς το δωράκι μας και αυτοί οι άμοιροι οι σύζυγοι να μην παίρνουν τίποτα; Και αν κάνω λάθος να μου το πείτε, να το ξέρω! Επειδή τους άντρες τους αγαπώ και τους τιμώ, σας έχω ιδέες για δώρα σε άντρες.

    Δείτε επίσης: Ιδέες για δώρα: Πες το με μια σοκολάτα!

    Ιδέες για δώρα σε άντρες

    Για να δείτε τα δώρα που προτείνουμε πατήστε στις γαλάζιες λέξεις/link παρακάτω

    Θερμός: Ω ναι! Ειδικά αν ο ζεστός καφές είναι το αγαπημένο του ρόφημα. Μάλιστα μπορείτε να τον έχετε ήδη έτοιμο και να του τον δώσετε εκείνη την ημέρα την ώρα που θα φύγει για δουλειά.

    Τσαντάκι/Πορτοφόλι: All time classic. Εγώ προσωπικά σταμάτησα να του κάνω τέτοιο δώρο γιατί είναι πολύ δύσκολος στα πορτοφόλια. Ωστόσο εσείς δεν χάνετε τίποτα να του ανανεώσετε το πορτοφόλι με ένα καινούργιο μοντέρνο σχέδιο.

    Πυτζάμα: Αν ο αγαπημένος σας είναι από αυτούς που αγαπούν τα πρακτικά δώρα και επειδή μόνος του δεν πρόκειται να πάει ποτέ να πάρει, μήπως να τον διευκολύνατε εσείς; Αλλά think out of the box και αγοράστε του μία πολύ διαφορετική από αυτές που έχει… έτσι για διαφορά.

    Μπουρνούζι: Ένα μαύρο με γιακά ή ένα ανθρακί με κουκούλα; Τι θα του ταίριαζε; Συνδυάστε το με ένα σετ σαμπουάν και αφρόλουτρο για άντρες.

    Καπέλο: Ο χειμώνας καλά κρατεί και έστω κι αν οι Αλκυονίδες έκαναν δειλά δειλά την εμφάνισή τους. Οπότε είτε διαλέξετε ένα λίγο πιο χειμωνιάτικο (στυλ τραγιάσκα είτε κάτι πιο καλοκαιρινό στυλ τζόκεϊ) εσείς πάλι μέσα θα πέσετε.

    Ρολόι: Εδώ το budget ανεβαίνει λίγο ειδικά αν το έτερον ήμισυ είναι επιλεκτικός στο ρολόι όπως ο δικός μου. Σας έχω όμως λύση. Τι θα λέγατε για ένα ηλεκτρονικό ρολόι ή από αυτά που δείχνουν τους αθλητικούς του χρόνους. Κάντε μια έρευνα αγοράς πατώντας στο πάνω στη λέξη ρολόι παραπάνω και σίγουρα θα βρείτε κάτι που να του ταιριάζει.

    Drown: Είναι μήπως ακόμα ένα μικρό παιδί; Του αρέσουν τα gadget και τα παιχνίδια για μεγάλα παιδιά; Ένα drown θα τον κρατήσει για πολλές ώρες απασχολημένο και σίγουρα αν είναι κάτι που του αρέσει θα σας ευγνωμονεί για πολύ καιρό.

    Κινητό: Επιλογές πολλές πάρα πολλές. Εντάξει, αν είναι παιδί της τεχνολογίας θα πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη κυρίες μου, αλλά αν όχι, τότε υπάρχουν και πιο οικονομικές επιλογές για να τον κάνετε να αποχωριστεί το παλιό του κινητό.

    Mηχανή εσπρέσο: Για τους λάτρεις του καφέ θα προτείναμε μια μήχανή εσπρέσσο για να φτιάχνει τον αγαπημένο του καφέ ή ακόμα και ένα aeroccino για κρύο ή ζεστό αφρόγαλα. Αν θέλετε κάτι πιο οικονομικό τι θα λέγατε για νέες γεύσεις καφέ σε κάψουλες;


    Δείτε και άλλες Αγιο-Βαλεντινιάτικες αναρτήσεις μας:

    Ιδέες για δώρα σε άντρες: Τι δώρο να πάρω σε εκείνον;
    Photo by AJEL on Pixabay

    Κι άλλα δώρα για εκείνον

    Tablet: Σε αυτό το gadget θα έχετε και εσείς λίγο όφελος ομολογώ ή έστω και τα παιδιά (αν υπάρχουν). Οπότε με ένα σμπάρο δυο τριγώνια, μην σας πω και τρία!

    Ημερολόγιο/Aτζέντα: Άλλη μία safe λύση που ακόμα που είναι αρχή του χρόνου είναι αρκετά χρήσιμη. Δερμάτινη θήκη ή όχι σημασία έχει να είναι μία ατζέντα που θα τον βοηθάει στη δουλειά του και έτσι θα αντικατασταθεί το παλιό του τεράστιο ή χιλιοφθαρμένο organizer.

    Σκληρός δίσκος: Ναι, ναι, γιατί όχι; Είναι από αυτούς που δεν κρατάνε ποτέ backup ή από αυτούς που όσους δίσκους και να έχουν δεν του φτάνουν ποτέ; Όπως και να ‘χει ένα σκληρός δίσκος δεν πάει ποτέ χαμένος.

    Κάλτσες: Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, εμάς και των δυο μας οι άντρες έχουν τρέλα με τις κάλτσες. Τους αρέσουν οι ιδιαίτερες κάλτσες με σχέδια για τις πιο casual στιγμές και οι αρκετά ποιοτικές για τις πιο καλές τους στιγμές. Οπότε μήπως να κάνετε μια μικρή ανανέωση σε χρώματα και σχέδια φέτος που η μόδα προστάζει και στον άντρα σχέδιο στην κάλτσα; Δες και ωραίους τρόπους για αμπαλάζ εδώ (εσύ αυτοσχεδίασε για τη δική σας περίσταση).

    Εσώρουχα: Εδώ το θέμα δεν είναι μόνο πρακτικό αλλά και χμ χμ, ξέρετε εσείς. Γιατί δηλαδή η αγορά εσωρούχων να είναι μόνο προνόμιο δώρων των αντρών. Εμείς δεν έχουμε γούστο στα αντρικά εσώρουχα; Σας αφήνω να αυτοσχεδιάσετε κυρίες μου!

    Αθλητικός εξοπλισμός: Μεγάλη κατηγορία και δεν ξέρω τι να πρωτοπώ. Τα αθλητικά παπούτσια και οι φόρμες είναι το πιο απλό. Από εκεί και πέρα ανάλογα με το άθλημα ή το χόμπι που έχει μπορείτε σίγουρα να επιλέξετε κάτι που του λείπει ή κάτι που θέλει να ανανεώσει. Μια έρευνα στο διαδίκτυο θα σας βοηθήσει πολύ.

    Σακίδιο: Αυτό όλο το λέω και όλο δεν το κάνω. Είναι δύσκολος ο δικός μου στα δώρα του βρε παιδί μου. Τα αγαπώ τα σακίδια τα αντρικά όμως γιατί πλέον τα σχέδιά τους είναι πολύ μοντέρνα και πολύ φουτουριστικά. Έτσι, αν πιστεύετε ότι το χρειάζεται στη δουλειά, για τη μηχανή ή το ταξίδι του, μη διστάσετε να του το πάρετε.

    Μπρελόκ: Το μπρελόκ μπορεί να φαίνεται απλό αλλά δεν είναι. Εγώ προσωπικά τα αγαπώ πολύ και δείχνουν πολλά για τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Οπότε διαλέξτε ένα ανάλογα με τον τύπο του δικού σας συντρόφου και ανανεώστε την εμφάνιση της κλειδοθήκης του.


    Για περισσότερες ιδέες για δώρα για εκείνον μπορείτε να δείτε την ανάρτησή μας εδώ:

    Ιδέες για δώρα για μικρούς και μεγάλους


    Ελπίζω να σας άρεσαν οι ιδέες μας για δώρα σε άντρες, για εκέινο τον άντρα, τον ένα και μοναδικό, και να τον θυμηθείτε φέτος για τον Άγιο Βαλεντίνο. Εμείς με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλο και κάποια χαριτωμενιά θα κάνουμε οπότε να σας ευχηθούμε να περάσετε όμορφα εκείνη την ημέρα. 

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης