Η Αμέλια και τα αεροπλάνα

Kathy

Τι ωραίο να μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα… έστω και αν πρέπει να αντιμετωπίσεις πολλές δυσκολίες! Προσωπικά πιστεύω πως όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ και δουλέψεις για αυτό το καταφέρνεις τελικά! Έτσι και η Αμέλια! Από μικρό παιδί ονειρευόταν να πετάξει, ήθελε να είναι μοναδική και ξεχωριστή! Κι έστω κι αν οι επιλογές στη ζωή της δεν ήταν πάντοτε σχετικές με το όνειρό της στο τέλος τα κατάφερε! Ο λόγος φυσικά για την Αμέλια Έρχαρτ, την πρώτη γυναίκα που διέσχισε πετώντας μόνη τον Ατλαντικό Ωκεανό το 1932!


Αν θέλετε και τα παιδιά σας να τη γνωρίσουν και να εμπνευστούν από το δικό της πάθος για τα αεροπλάνα αλλά και τη ζωή, ελάτε στην παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου της Μάλα Νταλ Κόρσο «Αμέλια, το κορίτσι που έμαθε να πετάει» (εκδόσεις Φουρφούρι) στον παιδικό Ιανό στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018. 

Εκεί θα είμαι κι εγώ, η Κατερίνα, παρέα με τη Μελένια για να σας το παρουσιάσουμε, θα παίξουμε μουσικινητικά παιχνίδια και θα φτιάξουμε κατασκευές!

Invitation_Amelia_Ianos

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Εδώ μπορείτε να δηλώσετε και ενδιαφέρον στην εκδήλωση μέσω του facebook.


 

Το βιβλίο «Αμέλια, το κορίτσι που έμαθε να πετάει» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φουρφούρι κι όπως προδίδει και το εξώφυλλό του έχει υπέροχη εικονογράφηση την οποία επιμελήθηκε η Ντανιέλα Βολπάρι. Είναι ένα βιβλίο που θα γίνει αφορμή για να μιλήσετε με τα παιδιά σας για τα όνειρά τους, για όσα μπορούν να καταφέρουν,  για τον φεμινισμό αλλά και για τη διάσημη πρωτοπόρο γυναίκα, την Αμέλια Έρχαρτ.

Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά 3-7 ετών!amelia_parousiasi_ianos

Διαγωνισμός

Και φυσικά σας έχουμε και διαγωνισμό! Δύο αντίτυπα του βιβλίου θα δοθούν σε δύο τυχερούς αναγνώστες!

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση για το ένα βιβλίο συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης! 

Ο διαγωνισμός λήγει την ημέρα της παρουσίασης, δηλαδή 27/1/2018 στις 12 το μεσημέρι. 

Μην ξεχάσετε την παρουσίαση αν μένετε στη Θεσσαλονίκη! Σας περιμένω για να γνωριστούμε και από κοντά!

Κατερίνα

Νικητές του Διαγωνισμού

Ποδηματά Μαρίνα (ύστερα από επανακλήρωση αφού η πρώτη νικήτρια δεν μας απάντησε στο μειλ της)

Σεκερκα ‘Ολγα (ύστερα από επανακλήρωση αφού η πρώτη νικήτρια δεν μας απάντησε στο μειλ της)