Αρχική ΓΙΟΡΤΕΣ Χριστούγεννα Χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση με το κορίτσι μου

Χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση με το κορίτσι μου

4
Χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση με το κορίτσι μου

Όσοι με ξέρετε καλά, γνωρίζετε ότι βαριέμαι πολύ εύκολα. Θέλω εναλλαγές στη ζωή μου, θέλω διαφορετικά πράγματα, δεν μπορώ τη ρουτίνα, τις συνήθειες και τα συνηθισμένα. Και το χειρότερο είναι ότι ενώ πάντα γκρινιάζω ότι είμαι κουρασμένη ή ότι έχω πολλά πράγματα να κάνω, τελικά μετά από μια δυο μέρες ξεκούρασης και μονοτονίας σαν να με πνίγει κάτι και “ξύνομαι” για πάρτυ, event, κανονίσματα, καλέσματα, κόσμο, εξόδους και πάει λέγοντας. Έτσι έγινε και πριν μια εβδομάδα περίπου όταν ενώ έχει φύγει η μαμά μου και έχω περάσει μια ξεκούραστη από δουλειές μεν βδομάδα αλλά γεμάτη με δραστηριότητες, έχουμε με τον Κώστα καθαρίσει όλο το σπίτι (λαμπίκο λέμε), πάμε βόλτα στον Φλοίσβο για να δούμε το δέντρο… γυρνάμε στο σπίτι… και τους λέω, “είστε για φωτογράφιση χριστουγεννιάτικη;” Όλως παραδόξως (επειδή αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε) είπαν και οι δύο ένα μεγάλο ναι! archikes_anthomeli (6)

Το κόνσεπτ να σας πω δεν ήθελε και πολύ σκέψη. Ο Κώστας είχε ήδη ανάψει το τζακάκι και τα φωτάκια μας κι εμείς κουρασμένες από τις βόλτες δεν μπορούσαμε να περιμένουμε άλλο και βάλαμε τις πυτζάμες μας. Αλλά όχι ό,τι κι ό,τι πυτζάμες. Τις magic Pjs μας… αυτές με τον Μονόκερο. Έτσι έχοντας ένα υπέροχο σκηνικό και δύο ζευγάρια φοβερές ολοκαίνουργιες πυτζάμες, το θέμα της φωτογράφισης δεν μπορούσε να ήταν άλλο από το Mom and Daughter Magic Christmaschristougenniatiki_photografisi (1)

Τα πράγματα στην αρχή είχαν κλασικές πόζες μαμάς και κόρης, αγκαλίτσες, φιλάκια, παιχνιδάκια και ζουζουνιές. Ξέρετε εσείς, για να ζεσταθούμε λιγάκι. Στη συνέχεια όμως τα πράγματα έγιναν πιο αυθόρμητα και πιο αστεία. Με αστείες φατσούλες και τρελές πόζες. Το κορίτσι μου δεν μου χαλάει χατίρια στις πόζες… αρκεί μετά να κάνω και σε αυτήν ένα χατήρι για μια δικής της πόζα. Αααα, ίσα πράγματα! 
christougenniatiki_photografisi (2)

Το μόνο κακό ήταν ότι η φωτογραφική μας μηχανή δεν μας έκανε το χατήρι να βγάλει σωστά όλες τις φωτογραφίες. Μία το χρώμα πολύ σκληρό, μία κουνημένη, μία έτσι, μία αλλιώς…  μας έσκασε. Τελικά το γυρίσαμε στο κινητό που υπάρχουν στιγμές που απορώ πόσο καλές φωτογραφίες βγάζει. Μάλλον εμείς δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε τη φωτογραφική, τέλος! christougenniatiki_photografisi (4) Πέρα, λοιπόν, από το γεγονός ότι από τις 50 πόζες, μόνο αυτές που σας δείχνω ήταν σχετικά σωστές σε καθαρότητα και χρώμα… πρέπει να σας πω ότι για ακόμη μία φορά απόλαυσα πολύ τη φωτογράφισή μας. Ήταν χουχουλιάρικη, ζεστή, χριστουγεννιάτικη, γεμάτη αγάπη και θαλπωρή. Ευχαριστήθηκα το κορίτσι μου, το αγκάλιασα και περάσαμε μαζί της ένα υπέροχο βραδάκι χωρίς τηλεόραση ή άλλη οθόνη υπολογιστή. christougenniatiki_photografisi (5) Και δεν θα σταματήσω να σας το λέω ότι οι φωτογραφίσεις δεν έχουν πάντα σκοπό την ανάμνηση της στιγμής ή της ηλικίας μας αλλά είναι και ένας όμορφος ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά έχοντας και τους δυο γονείς τους εκεί χαμογελαστούς και ευδιάθετους να μιλάνε για κάθε είδους τρέλα, να τους αγκαλιάζουν και να τους φιλάνε. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε! christougenniatiki_photografisi

Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν θα γινόταν χωρίς τον μπαμπάς μας, τον σύντροφό μου, το αγόρι μου καλέ, τον Κώστα που παρόλο που φέτος είμαι λίγο κακό πνεύμα των Xριστουγέννων (ω, ναι!!!) αυτός χαμογελάει, με αγκαλιάζει και λέει “ναι” στις τρέλες μου! christougenniatiki_photografisi (6)

Έμειναν λίγες ημέρες για τις γιορτές, ας τις κάνουμε να αξίζουν!

Κάλη 


Υ.Γ: Oι υπέροχες πυτζάμες μας είναι από την ελληνική βιοτεχνία εσωρούχων και πυτζαμών damakoupa.gr που τόσο αγαπάτε και στηρίζετε. Όπως φαντάζεστε ο κωδικός με τον Mονόκερο έγινε ανάρπαστος φέτος στις γιορτές και δεν υπήρχε περίπτωση να μην τον αποκτήσουμε… και οι δύο… μαμά και κόρη! Υπάρχουν όμως και άλλα υπέροχα σχέδια με άνετη φόρμα και μαλακά υφάσματα. Παραγγείλετε τα δώρα σας για τις γιορτές σας από το e-shop damakoupa.gr διαλέγοντας ένα προσωποποιημένο αμπαλάζ και ξεχωρίστε με τις επιλογές σας. 


Βρείτε εδώ τον εκπτωτικό κωδικό -20% που προσφέρει η εταιρεία damakoupa.gr σε όλα τα μέλη του Ανθομέλι στην κατηγορία πυτζάμες. 


damakoupa_giveaway_Διαγωνισμός:

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό που τρέχει στη σελίδα μας στο facebook σε συνεργασία με την εταιρεία damakoupa.gr με δώρο ένα σετ σέξι γυναικεία δικτυωτά καλτσάκια που είναι must για τις γιορτινές σας εμφανίσεις!

Για να λάβετε μέρος ακολουθήστε όλα τα βήματα που θα βρείτε γραμμένα εδώ.

 

 


Extra bonus photo: 

Μέρες πριν τη δική μας φωτογράφιση, η Μελίτα έκανε δώρο τις πυτζάμες μονόκερο και στις φίλες της (για να έχουν λέει στο χριστουγεννιάτικο πυτζάμα πάρτυ της όλες τις ίδιες πυτζάμες) και φωτογραφήθηκε με μία από αυτές! Φυσικά η ξαδέρφη της που θα έρθει μέσα στις γιορτές έχει και αυτή πυτζάμα μονόκερο! Δείτε την εδώ σε μια υπέροχη φωτογράφιση παίζοντας μαξιλαροπόλεμο μαζί με την Κατερίνα! 

 damakoupa_bannerdamakoupa_monokeros

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πόσο ωραία περάσατε! Η χουχουλιάρικκη διάθεση, η ομορφη ζέστη του τζακιού, τα πολύχρωμα φωτάκια του δέντρου και ο απαλός φωτισμός ήταν σύμμαχός σας στην όμορφη αυτή βραδυά σας και βέβαια συν ότι ο Κώστας δεν σας χαλάει ποτέ το χατήρι σας.

    • Ναι τα χρώματα ήταν μοναδικά και αγαπώ και αυτό το κοκκινοπορτοκαλοκίτρινο χρώμα των φωτογραφιών. Τόσο ζεστό και χουχουλιάρικο! Κάλη

  2. Εμένα το κινητό μου δε βγάζει έτσι πάντως! Εχθές που είδα την φώτο εξωφύλλου στο fb λίγο πριν ξαπλώσω θεώρησα σίγουρο ότι ήταν από αυτές τις μηχανές με το μεγάλο φακό. Παρόλα αυτά αυτό το χρώμα που ανέφερες παραπάνω γεμίζει ζεστασιά τη καρδιά σου!
    Και του χρόνου!

    • Η αλήθεια είναι ότι εξαρτάται και από το κινητό αλλά και από πολλούς άλλους παράγοντες το πώς θα είναι οι φωτογραφίες κάποιου. Η ματιά, το χέρι, ο φωτισμός, ακόμα και η διάθεση πολλές φορές! Νομίζω πως αν εξασκηθείς λίγο θα μπορέσεις να τα πας καλύτερα! Ευχαριστούμε για το όμορφο σχόλιο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ