ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Οι Travel Bloggers Greece στην Xenia και η δική μου εμπειρία

    Σε γενικές γραμμές μου αρέσουν οι εκθέσεις και νομίζω ότι όλα ξεκινάνε από πολύ παλιά που οι γονείς μου λόγω δουλειάς ταξίδευαν στην Αθήνα για εκθέσεις έχοντας περίπτερο μαζί με τους συνεργάτες τους και μας έπαιρναν μαζί τους. Ένας ιδιαίτερος κόσμος για εμάς τότε, βάζαμε τα καλά μας, βλέπαμε κόσμο και νέα προϊόντα και φυσικά το βράδυ πάντα διασκεδάζαμε σε βραδινά μαγαζιά μαζί τους. Αργότερα, το 2001 μία έκθεση ήταν στη μοίρα μου να μου αλλάξει τη ζωή μιας και ως νέα διερμηνέας τότε ανέλαβα τη διαχείριση ενός περιπτέρου από την Ινδία στην ΔΕΘ και σχεδόν την επόμενη μέρα γνώρισα τον άντρα μου που βρισκόταν σε ένα άλλο περίπτερο. Από τότε ο ίδιος έχει συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις αλλά εγώ είχα απλώς ρόλο guest star ή απλά ήμουν απούσα μιας και το αντικείμενο δεν με ενδιέφερε. Όπως καταλαβαίνετε οι εκθέσεις με ακολουθούν στη ζωή μου και πρέπει να ομολογήσω ότι το ‘χω κιόλας μιας και είμαι αρκετά καλή στην επικοινωνία με τον κόσμο. Φέτος λοιπόν, η μοίρα ήθελε να βρεθούμε για ακόμη μία φορά μαζί με τον άντρα μου σε μία έκθεση. Αλλά αυτή τη φορά δεν θα ήμασταν μόνοι αλλά με τους Travel Bloggers Greece και θα είχαμε την πρώτη παρουσία bloggers στην Ελλάδα σε έκθεση τουρισμού, δηλαδή μια τεράστια επιτυχία για τον χώρο του bloggingarchikes_anthomeli (1)

    Και ενώ όταν σκεφτόμουν την ανάρτηση, ήθελα να σας γράψω για το πόσο τρέξιμο ρίξαμε πριν την έκθεση και για την προετοιμασία που χρειάστηκε, για τις ατέλειωτες συνομιλίες με τα μέλη της ομάδας, τα ξενύχτια και το άγχος… τελικά αποφάσισα να σας πω μόνο τα καλά μιας και σημασία έχει το αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και από άποψη αξιοπρεπούς παρουσίας στην έκθεση και από άποψη ενδιαφέροντος του κοινού για τις υπηρεσίες μας. xenia_tbg (4)

    xenia_tbg

    Για όσους μας διαβάζετε για πρώτη φορά να ενημερώσω ότι οι Travel Bloggers Greece είναι το πρώτο επαγγελματικό δίκτυο travel bloggers στην Ελλάδα και έχει ως στόχο την προώθηση προορισμών και καταλυμάτων σε εγχώριους και αλλοδαπούς τουρίστες κάθε είδους. 

    Οι Travel Bloggers Greece στην Xenia 

    Έχοντας λοιπόν ως moto μας το 365 days of greek travel… blogging θέλαμε να δείξουμε στους ξενοδόχους και τους εκπροσώπους των νομαρχιών και των δήμων μας ότι υπάρχει και αυτή η προώθηση, η αληθινή, μέσα από τα μάτια των bloggers που ταξιδεύουν, συγκρίνουν, προτείνουν, θίγουν τα κακώς κείμενα και σίγουρα έχουν καλή αισθητική στο τελικό αποτέλεσμα. 

    Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα καθώς το feedback που έχουμε από ξενοδόχους που μας φιλοξένησαν κατά τη διάρκεια παλιότερων επισκέψεών μας στην πόλη τους είναι πολύ θετικό και ενθουσιώδες μην σας πω! Διαπροσωπική σχέση, ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα, buzz γύρω από το όνομα της περιοχής και νέες πελάτες στο ενεργητικό τους. Θα μπορούσα να μιλάω για πολλές ώρες για αυτό αλλά μένω σε ένα μεγάλο από μέρους μου χαμόγελο και ένα μεγάλο ευχαριστώ. xenia_tbg (7) xenia_tbg

    Θέλω πολύ να ευχαριστήσω προσωπικά την οργανωτική ομάδα της Xenia και τον κ. Παναγούλια που είδε τις προοπτικές μιας τέτοιας συνεργασίας. Η έκθεση πραγματικά είχε μεγάλη επιτυχία, δεν πίστευα κι εγώ στο πόσοι εκθέτες ήταν αλλά και στο πόσοι επισκέπτες την επισκέφτηκαν. Συγχαρητήρια για την οργάνωση γιατί πραγματικά όλα κύλησαν απόλυτα ομαλά και χωρίς τα παρατράγουδα που μπορεί να συναντήσει κανείς σε τέτοιου είδους μεγάλες διοργανώσεις. xenia_tbg (11)xenia_tbg (9) xenia_tbg (10)

    την ελληνική μπύρα Νήσος για τις μπύρες που κεράσαμε στους καλεσμένους μας και στους επισκέπτες της έκθεσης, την ελληνική εταιρεία Φυστικιών Αιγίνης Μούρτζης για τα πιο φρέσκα και νόστιμα φιστίκια της χώρας μας (νομίζω οι μισοί επισκέπτες ήρθαν στο περίπτερο για να φάνε φιστίκια, χεχε!) αλλά και το blog wweloveaegina για την άψογη συνεργασία και το Λεμονόδασος, την ελληνική εταιρεία  από τον Πόρο για την πιο νόστιμη λεμονάδα που έχω πιει ποτέ μου και υπόσχομαι να μην ξαναφτιάξω ποτέ αλλά να παίρνω μόνο από εκεί. Επίσης, σημαντική ήταν η συμβολή του ξενοδοχείου Herodion που πρόσφερε μια διανυκτέρευση συν ποτά σε ένα τυχερό νικητή του διαγωνισμού μας

    xenia_tbg (5) xenia_tbg (3) xenia_tbg (8) xenia_tbg (6)

    Τέλος, να ευχαριστήσω το φυτώριο Flower Wishes Καλαιτζή στον Άλιμο για την χορηγία των υπέροχων benjamin που ομόρφυναν τον χώρο μας, την goldentransfersgreece για την παραχώρηση του stand που λειτούργησε ως “ρεσεψιόν” και τόσο πολύ μας βόλεψε, την αγαπημένη πλέον Εβίτα από το Call for moms για τη δημιουργία εξ ολοκλήρου του Photobooth που μας διασκέδασε καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης αλλά και του μπάνερ που διακόσμησε το περίπτερο μας και πραγματικά εντυπωσίασε και τη Μαρίνα από το Δημιουργούμε Μαζί για τις κονκάρδες που μας έφτιαξε και ξέρετε πόσο τις αγαπώ. 

    xenia_tbg (1)

    xenia_tbg (2)

    Πάνω απ’ όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω την Ελενα Σεργκέεβα ιδρύτρια και πρόεδρο της ομάδας (passion for Greece) που πασχίζει με νύχια και με δόντια να κρατάει αυτή την ομάδα ενωμένη και χωρίς αντιζηλίες. H συνεργασία μας για την εξέλιξη της έκθεσης ήταν πολύ σημαντική και καταλυτική για την επιτυχία της. Να ευχαριστήσω επίσης τον Κώστα μου που χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε έκθεση και το εννοώ! Ο Κώστας έτρεξε γι αυτή την έκθεση περισσότερο απ’ όλους ξεκινώντας από αρκετές ιδέες αλλά και συνεχίζοντας με την υλοποίησή τους, έστω κι αν όλες δεν είχαν επιτυχή κατάληξη και φυσικά την κατασκευή του περιπτέρου. Φυσικά ήταν και παρόν καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Κώστα μου είσαι πολύτιμος!

    Να ευχαριστήσω επίσης την Celest από το Family Experiences Blog για τις επιτυχημένες χορηγίες που πήρε αλλά και για την παρουσία της στην έκθεση, την Χρυσούλα (travelpassionate), την Τζίνα (εικόνες και ψίθυροι), την Ρεβέκκα (lifebeyondborder) για την παρουσία τους και την βοήθειά τους στην έκθεση, την Marianne (family goes outγια την παρουσία της και για την δημιουργία του media kit που εκτυπώθηκε και μοιράστηκε σε όσους ενδιαφέρθηκαν να μάθουν περισσότερα για εμάς. Φυσικά ευχαριστώ και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στην ομάδα που παρόλο που λόγω υποχρεώσεων δεν βρέθηκαν στην έκθεση, στήριξαν μέσω των social media και των blog τους αυτή την συνεργασία. 

    Και αφού το oscar το πήρα και ευχαρίστησα του πάντες, να σας πω ότι μετά από τόση κούραση και άγχος δεν ξέρω αν θα ξαναπάρουμε μέρος, χαχα! Αστειεύομαι φυσικά… αντίθετα. Τώρα που το μάθαμε ποιος μας πιάνει!!!

    Ομάδας Travel Bloggers Greece στο facebook

    Ομάδα Ταξιδεύοντας με το Ανθομέλι στο facebook

     

    Κάλη 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    1. εύχομαι αυτή η έκθεση να αποτελέσει την αρχή για τις υπόλοιπες πετυχημένες παρουσιάσεις σας και σε εκθέσεις του εξωτερικού,με σκοπό την προβολή της Ελλάδας μας !Πάντα επιτυχίες!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης