ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Χριστουγεννιάτικες πινιάτες We Love Pinatas

    Ω, ναι! Μπήκαμε σε αυτόν τον υπέροχο μήνα που μας προετοιμάζει για τις γιορτές. Ξέρετε νιώθω πολλές φορές ότι αυτός ο μήνας είναι καλύτερος από τον Δεκέμβριο. Κάνεις χαλαρά τις προετοιμασίες σου, αν είσαι προνοητικός και οργανωτικός, κάνεις όνειρα για ξεκούραση στο σπίτι, για συγκεντρώσεις με φίλους, οργανώνεις ταξίδια (αν έχεις λεφτά), κάνεις κατασκευές με τα παιδιά (τις ημέρες των γιορτών ποτέ δεν προλαβαίνεις) και γενικά όλα φαίνονται υπέροχα! Αυτό τον μήνα, λοιπόν, που για εμάς είναι και ο μήνας των γενεθλίων του Ανθομέλι επιλέξαμε να σας δείξουμε τις χριστουγεννιάτικες πινιάτες μας, τις We Love Pinatas – The Christmas Edition, τη φωτογράφιση που κάναμε με αυτές (δυστυχώς η Κατερίνα μας έλειπε και θα την δείτε μόνο σε μια παλιότερη φωτογραφία).

     

    Χριστουγεννιάτικες πινιάτες We Love Pinatas
    Χριστουγεννιάτικες Πινιάτες από το Ανθομέλι

    Οι Χριστουγεννιάτικες πινιάτες που είχαμε φτιάξει μέχρι τώρα ήταν σε σχήμα αστεριού, δέντρου, χιονάνθρωπου και στρογγυλές με χριστουγεννιάτικη εκτύπωση. Φέτος λοιπόν, είπαμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω και να προετοιμάσουμε ορισμένα σχέδια για να μη σας βάζουμε και εσάς σε θέση να σκέφτεστε τι να επιλέξετε. Τα σχέδια διάφορα, οι τιμές ποικίλουν και αρκεί ένα πάτημα στο παρακάτω λινκ για να επιλέξετε αυτή που σας αρέσει. 

    BΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ JAMJAR ΕΔΩ & ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΙΝΙΑΤΑ 

    Θα χαρούμε να μας κάνετε ένα like στη νέα σελίδα μας στο fb  και να ενημερώνεστε για όλα τα νέα μας σχέδια αλλά και να μας ακολουθήσετε στο instagram για περισσότερες ιδέες. 

    Πινιάτα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

    Να πω φυσικά εδώ ότι οι συγκεκριμένες πινιάτες επειδή είναι αρκετά μεγάλες δεν συνιστώνται μόνο για παιδικό πάρτυ αλλά και για το ρεβεγιόν σας. Φανταστείτε μετά την αλλαγή του χρόνου να σπάτε όλοι μαζί σε κλίμα χαρμόσυνο την πινιάτα ή να πείτε στα παιδιά ότι την παραμονή των Χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς την άφησε ο Άγιος Βασίλης μαζί με το δώρο τους! Φυσικά πάντα μπορεί να έχει και τον ρόλο της διακόσμησης πάνω στο τζάκι, στην πόρτα ή στον μπουφέ σας. 

    Αααα, και να μην ξεχάσω και τις γιορτές των σχολείων, ειδικά των νηπιαγωγείων που έχουν λιγότερα παιδιά και θα απολαύσουν όλα τους σίγουρα από 2-3 καλά χτυπήματα! Πείτε μας εσείς τον εορτασμό κι εμείς θα σας βρούμε το κατάλληλο σχήμα, μέγεθος και χρώμα! Πάμε να δούμε ένα ένα τα σχέδια;

    Πινιάτα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

    Το σχέδιο αυτό το έχετε δει και παλιότερα από εμάς αλλά με άλλο στολισμό και σε άλλο σχήμα. Ωστόσο ήταν το νούμερο ένα στις προτιμήσεις σας πέρσι τα Χριστούγεννα και για αυτό είπαμε να το αναβαθμίσουμε λιγάκι, έτσι για ποικιλία.

    Χριστουγεννιάτικες πινιάτες We Love Pinatas
    Χριστουγεννιάτικη πινιάτα we love pinatas

    Δείτε μία παραλλαγή του φετινού σχεδίου στο πάρτυ της Μαρίας μας πέρσι τις γιορτές.

    Και μια ακόμα παραλλαγή είναι αυτή που σπάσαμε εμείς πέρσι ως οικογένεια ανήμερα των Χριστουγέννων:

    Χριστουγεννιάτικες πινιάτες We Love Pinatas
    Πινιάτα χριστουγεννιάτικο δέντρο

     

    ΠΙΝΙΑΤΑ GINGERMAN/WOMAN

    Χριστουγεννιάτικες πινιάτες We Love Pinatas
    Από τις χριστουγεννιάτικες πινιάτες δεν μπορεί να λείπει o gingerbread

    Αααα, αυτή η πινιάτα είναι από τις αγαπημένες μου. Την κάναμε πρώτη φορά φέτος και νομίζω ότι ήρθε για να μείνει. Μπορεί να βγει σε δύο παραλλαγές, κορίτσι ή αγόρι και το μέγεθός της είναι χορταστικότατο! Μα δεν είναι πολύ γλυκός; 

    Χριστουγεννιάτικες πινιάτες We Love Pinatas
    Δείτε και το κορίτσι μας με την φουστίτσα του και το φιογκάκι της. Μούρλια!!!
    Χριστουγεννιάτικες πινιάτες We Love Pinatas 6
    Χριστουγεννιάτικες πινιάτες We Love Pinatas 12

    Πινιάτα Πυραμίδα

    Αυτή η πινιάτα είναι λίγο διαφορετική από τις υπόλοιπες και για αυτό και στη φωτογράφιση θα δείτε την Αγιοβασιλίνα Κάλη να την κρατάει. Απευθύνεται κυρίως σε ενήλικες, είναι απλή και σικ ώστε να μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ενός πάρτυ ενηλίκων ή ενός ρεβεγιόν. Είναι φτιαγμένη με γυαλιστερό χαρτί και έγινε ως εναλλακτική λύση για ένα δώρο που θα μπορούσατε να πάτε σε ένα σπίτι. Γλυκά γεμίσαμε, πάρτε μια πινιάτα!

    Χριστουγεννιάτικες πινιάτες We Love Pinatas

    Πινιάτα Αγιος Βασίλης (Κουκου Τζα)

    Εδώ έχουμε την κλασική στρογγυλή πινιάτα μας λίγο πιο κόκκινη και γκλιτεράτη. Ταιριάζει και για Χριστούγεννα και για Πρωτοχρονιά ανάλογα με το πότε έρχεται στο δικό σας σπίτι ο Άγιος Βασίλης. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε κι άλλο σχέδιο που να έχει τον Ρούντολφ ή ένα χριστουγεννιάτικο τοπίο. Στις στρογγυλές, ο αυτοσχεδιασμός είναι με το μέρος μας.

    Χριστουγεννιάτικες πινιάτες We Love Pinatas
    Χριστουγεννιάτικη ή Πρωτοχρονιάτικη πινιάτα (εσάς πότε έρχεται σπίτι σας ο Άγιος Βασίλης;)

    Πινιάτα Δώρο

    Και φτάσαμε στο δια ταύτα!!! Εδώ μιλάμε για την πινιάτα υπερπαραγωγή, με τον φιόγκο της, την “κορδέλα” της, τα όλα της. Και φυσικά να πω ότι μπορείτε αν θέλετε να μας πείτε να της αφήσουμε μεγαλύτερο πορτάκι και όντως να βάλετε μέσα στο δώρο των παιδιών ή του αγαπημένου σας. Απλα θα χρειαστεί να κοπιάσει λίγο για να το ανοίξει, χεχε! Εννοείται ότι μπορεί να γίνει σε ότι χρώμα θέλετε. 

    Χριστουγεννιάτικες πινιάτες We Love Pinatas
    Χριστουγεννιάτικες πινιάτες We Love Pinatas

    Πώς σας φάνηκαν οι Χριστουγεννιάτικες πινιάτες μας; Φυσικά μέχρι τις γιορτές θα τις δείτε πολλές φορές ακόμα αλλά ξέρουμε ότι μας αγαπάτε και δεν σας πειράζει!


    Διαγωνισμός στο Talcmag με δώρο μια We Love Pinatas -ΕΛΗΞΕ

    Η συγκεκριμένη πινιάτα μάλιστα θα είναι έως τις 7/11 το δώρο που κάνουμε στους αναγνώστες του αγαπημένου περιοδικού free press αλλά και site Taλκ, το οποίο γιορτάζει τα 6α γενέθλιά του και του ευχόμαστε να μας συντροφεύει πάντα free και με πολλά υπέροχα θέματα! Και όπως ξέρετε πάρτυ και γενέθλια χωρίς We Love Pinatas δεν υπάρχει λέμε!!! Οπότε μπείτε στο παρακάτω λiνκ και ακολουθήστε τα βήματα (είναι και για όσους δεν έχουν fb να ξέρετε)! 

     Update: Νικήτρια του διαγωνισμού η κ. Ανθή Μοιραλιώτη

    Καλή επιτυχία στον διαγωνισμό! Μείνετε συντονισμένοι γιατί πλησιάζουν και τα γενέθλιά μας και ξέρετε εσείς τι ωραία που περνάμε εκείνες τις μέρες που είναι γεμάτες δώρα!!!

    Κάλη και Κατερίνα 


    Y.Γ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την φίλη μου Εύη από το mamasnpapas.gr που μας έδωσε το σπίτι της για να κάνουμε την φωτογράφιση. Τα μοντέλα μας, η Μελίτα, ο Ντίνος και η Αναστασία ήταν απόλυτα συνεργάσιμα και τους ευχαριστώ πολύ. Τους έχω τάξει και δώρο φυσικά γιατί καμία δουλειά δεν πρέπει να γίνεται τζάμπα, χεχε! Η ιδέα του background και του όλου concept ήταν δική μου και της Κατερίνας αλλά η υλοποίηση του Κώστα μου που πάντα μας στηρίζει και μας βοηθάει. Οι φωτογραφίες είναι δικές μου και της Εύης (συνεργαζόμαστε άψογα πάντα!) και την ευχαριστώ που η φωτογραφική της μηχανή έχει ένα υπέροχο πρόγραμμα που με βγάζει πάντα φωτεινή και όμορφη, χεχε! 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης