ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Φλαμίνγκο πάρτυ για τη Μελίτα που έγινε 6

    Επ, τι κάνουμε; Εμείς επανερχόμαστε μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές και όχι με μια ό,τι κι ό,τι ανάρτηση και φυσικά όχι ακόμα με σχολικά! (μπρρρρ!) Έχουμε ακόμη χρόνο για αυτά! Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο του καλοκαιριού με ένα άκρως καλοκαιρινό και επίκαιρο πάρτυ, αυτό που κάθε χρόνο κάνω στην Μελίτα μου για τα γενεθλιά της, το οποίο επιμελήθηκα με πολλή αγάπη και με τρέλα! Και πώς να μην το έκανα αφού το θέμα Φλαμίνγκο (Flamingo) με ξετρέλανε και το ροζ ολούθε με έκανε να νιώθω κι εγώ σαν παιδί. Η απόφαση να γίνει το  πάρτυ της στην πισίνα της περιοχής μας είχε παρθεί εδώ και πολύ καιρό και ήταν αδιαπραγμάτευτο! Απλά λόγω κόστους δέχτηκε να κάνει μια μικρή περικοπή στους καλεσμένους της. Και όντως δεν το μετανιώσαμε παρόλο που αγαπάμε πολύ όλους μας τους φίλους. Ήταν αδύνατο όμως και έτσι επέλεξε τις φίλες της από την πολυκατοικία, τα πνευματικά της αδέρφια και 2-3 φίλους από το σχολείο (που όμως μόνο μία κατάφερε να έρθει!) Και έτσι 25 νοματαίοι μαζευτήκαμε by the pool για να γιορτάσουμε τα έκτα γενέθλια της μικρής μου Μελίτας με ένα φλαμίνγκο πάρτυ που τελικά άρεσε σε όλους πάρα πολύ! 

    party_flamingo_20

    Πριν προχωρήσω όμως να σας δώσω λίγο ακόμα από το παρασκήνιο! Η αρχική ιδέα ήταν να κάνουμε πάρτυ Survivor! Και όχι ότι είχα κανένα πρόβλημα με το θέμα ως εκπομπή απλά δεν μπορούσα να σκεφτώ ιδέες διακόσμησης στην πισίνα που να μου αρέσουν και πάνω απ’όλα που να μου επιτρέπουν να κάνω. Άσε που ήξερα επίσης ότι για να πετύχει θα χρειαζόμασταν αρκετά χρήματα μιας και το μπάτζετ θα το ανέβαζε η ανιματέρ αλλά και τα παιχνίδια που έπρεπε να οργανωθούν στην πισίνα που ενδεχομένως δεν θα μας αφήνανε κιόλας να κάνουμε όλες μας τις τρέλες για λόγους ασφαλείας! Η Μελίτα ωστόσο ήταν ανένδοτη! Ακριβώς όμως μία εβδομάδα πριν τα γενέθλιά της και ενώ μου έλεγε ότι η πινιάτα της θέλει από την μία να έχει την Σάρα και από την άλλη την Ευρυδίκη (εγώ φυσικά έβγαζα καπνούς!) της πρότεινα να ψάξουμε στο pinterest μερικές ακόμα ιδέες για πινιάτες! Και ψάξιμο στο ψάξιμο πέσαμε και πάνω στο τροπικό Φλαμίνγκο! Μόλις λοιπόν της δείχνω την φωτογραφία και την ρωτάω αν θα ήθελε το πάρτυ της να έχει θέμα το Φλαμίνγκο άρχισε να χοροπηδάει σαν τρελή και να φωνάζει “Ναιιιιι”. Δεν χρειάστηκε τίποτα άλλο για να βάλει το survivor party στα πίσω κουτάκια του μυαλού τους. Η απόφαση είχε παρθεί κι εμείς είχαμε μόνο μία εβδομάδα για να οργανωθούμε!

    Φλαμίνγκο πάρτυ στην πισίνα σου ερχόμαστε!!! 

    Εν αρχή είναι η πρόσκληση… και έτσι ετοίμασα στον υπολογιστή παρέα με την Μελίτα το προσκλητήριο που διάλεξε το κορίτσι μου. Πώς σας φαίνεται; Εμένα να σας πω την αλήθεια μου άρεσαν κάτι άλλα με τρελιάρικα χρώματα και πολλά τροπικά στοιχεία αλλά η μικρή μου λιτή και απέριττη (πώς το έπαθε;) επέλεξε αυτό! Χαλάμε χατήρια εμείς; Οχι!!!

    flamingo_party

    Συνέχεια είχαν τα δωράκια του φλαμίνγκο πάρτυ μας. Η Μαρίνα και το Δημιουργούμε Μαζί μας ετοίμασε τα πιο όμορφα ψάθινα καλοκαιρινά καπέλα! Αλλά όχι για τα παιδιά!!! Νο, no! Για τις μαμάδες που έχουν και αυτές ψυχή! Βλέπετε αρχικά η σκέψη μου ήταν τρία καπέλα για Μπαμπά, Μαμά και κόρη… αλλά δεν κατάφερα να συγκρατηθώ και έτσι οι τρελιάρες μαμάδες του πάρτυ μας είχα πλέον και αυτές το δικό τους αξεσουάρ! Καπέλα σε τρία χρώματα και μια κονκάρδα ακριβώς στο σχέδιο και στα χρώματα του προσκλητήριου μας. 

    party_flamingo_3

    Ένα αξεσουάρ που επίσης διαλέξαμε από την πρώτη στιγμή ήταν τα δωράκια των παιδιών! Ένα οικονομικό δωράκι από το γνωστό πολυκατάστημα παιχνιδιών που όμως ενθουσίασε τις μικρές μας καλεσμένες και όλες το τίμησαν δεόντως! Ένα κολιεδάκι φλαμίνγκο! Ήταν τόσο γλυκό! Μπήκε σε διαφανές φούξια σακουλάκι και μέσα σε ψάθινο καλαθάκι και τα δωράκια μας ήταν έτοιμα για τα κορίτσια. Τα αγόρια αρκέστηκαν σε τρελομπαλάκια για τη θάλασσα, άκρως καλοκαιρινά και παιχνιδιάρικα! 

    party_flamingo_4

    party_flamingo_8
    Eδώ βλέπετε και το καλαθάκι που ετοίμασα για να μπουν τα δωράκια με φλαμίνγκο που έφτιαξα από χαρτόνι!

     Φλαμίνγκο πάρτυ χωρίς μαγιώ με φλαμίνγκο γίνεται; Δεν γίνεται! Πωπω, τι αγωνία τραβήξαμε για να το βρούμε! Δεν υπήρχε πουθενά! Φέτος έγινε χαμός με τα Φλαμίνγκο και τελικά βρήκαμε ένα μόνο σχέδιο σε καλή τιμή αλλά… σε μεγαλύτερο νούμερο! Τι να κάνω η μάνα; Εσείς έχετε πάει ποτέ μαγιώ σε μοδίστρα; χαχα! Ε, εγώ το πήγα και με ένα πιασιματάκι έτοιμο και το μαγιώ μας! Φυσικά δεν έλειψε το ροζ μαγιώ του μπαμπά και το ροζ με μαύρο μαγιώ της μαμάς (έψαξα κι εγώ για μαγιώ φλαμίνγκο online αλλά είτε ήταν κλειστά, είτε δεν μου έκανε το νούμερο είτε ήταν πολύ ακριβά!) Αλλά τελικά καλύτερα που δεν κάναμε περισσότερα έξοδα! Η Μελίτα ήταν η πρωταγωνίστρια της ημερας κι έτσι έγινε! party_flamingo_6 Φυσικά από το φλαμίνγκο πάρτυ μας δεν θα μπορούσα να λείπουν τα μπαλόνια (αγάπη της Μελίτας από πολύ μικρή – δείτε το Πάρτυ της με θέμα το Μπαλόνι εδώ) . Το νούμερο έξι δέσποζε με καμάρι όλη την ημέρα στο σαλόνι μας (βλ. εορταστικό πρωινό εδώ) και φυσικά τα μπαλόνια φλαμίνγκο ταξίδεψαν από την Πάτρα στο σπίτι μας για να διακοσμήσουν τον χώρο που θα καθόμασταν δίπλα στην πισίνα. Εννοείται όμως ότι βγάλαμε και πολλές πολλές φωτογραφίες. 

    party_flamingo_9 Η Μελίτα μου την ημέρα εκείνη ήταν πάρα πολύ χαρούμενη! Φόρεσε το μαγιώ της και χτενίσαμε τα μαλλιά της σε δύο γαλλικές πλεξούδες και φυσικά στολίστηκε με πολύχρωμα λουλούδια! Δεν σταματούσε να γελάει και να περιμένει με αγωνία το πάρτυ της και θαρρείς πως οι ώρες δεν περνούσαν. Ανυπομονούσε να κάνει βουτιές με τις φίλες της και να πιει την γρανίτα της!party_flamingo_10


    ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΧΑΒΑΗ

    KAI

    ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΓΟΡΓΟΝΑ


    Όμως τελικά η ώρα έφτασε και το Αcqua e Sole μας άνοιξε τις πόρτες του. Η μέρα όσο ζεστή έπρεπε για να αντέξουμε έξω στον ήλιο και η πισίνα σε καλούσε να βουτήξεις! Τζάμπα ο στολισμός της Μελίτας δηλαδή, με το που φτάσαμε και ήρθε η πρώτη φίλη της, η Ειρήνη, τσουπ έπεσαν στο νερό! Ευτυχώς είχα προλάβει να την φωτογραφίσω πριν! (ο καημός της μάνας blogger!) Δεν πειράζει όμως! Το ονειρευόταν τόσους μήνες! Είχε έρθει η ώρα να το απολαύσει!

    party_flamingo_12 Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ο χώρος ήταν υπέροχος. Μία μεγάλη τέντα φιλοξένησε τους καλεσμένους μας που ήπιαν τον καφέ τους, τον χυμό ή την γρανίτα τους και απόλαυσαν το μπάνιο τους. Είχαμε ζητήσει να μπορούμε όλοι να κάνουμε μπάνιο και έτσι η καλοκαιρινή αμφίεση ήταν απαραίτητη. Φυσικά για όσους δεν ήθελαν να χαλαρώσουν στην ξαπλώστρα υπήρχε πάντα η επιλογή του καναπέ. party_flamingo_13 Όσο για τα παιδιά, που τα έχανες, που τα έβρισκες, στην πισίνα να κάνουν βουτιές υπό το άγρυπνο βλέμμα των 3 ναυαγοσωστών (η ασφάλεια πάνω απ’ όλα) και φυσικά των γονιών τους που λίγο ή πολύ όλοι μπήκαν για μια βουτιά στην πισίνα. Τρέλες, βουτιές, φωτογραφίες, νεροτσουλήθρες… τα πάντα για τους μικρούς μας φίλους που απόλαυσαν τη ημέρα τους. Δύο σχεδόν ώρες (και λίγο παραπάνω) μέσα στην πισίνα και δεν τους έφτασε! Αλλά αν με ρωτάτε κι εμένα… κι εγώ ήθελα λίγο παραπάνω. Και όχι ότι δεν μπορούσαμε να κάτσουμε αλλά ο ήλιος μετά τις οχτώμιση είχε αρχίσει να δύει και έτσι γύρω στις εννιά παρά έπρεπε πλέον να βγούνε από την πισίνα. party_flamingo_14

    Σαν μικρά παιδιά παίξανε όμως και οι μπαμπάδες με αρχηγό τον Κώστα που δεν σταμάτησε να κάνει βουτιές και να μας καταβρέχει! Σπλιτς από εδώ, σπλουτς από εκεί, σπλατς παρακεί… μας τρέλαναν οι μπαμπάδες, χαχα! Αυτός όμως δεν ήταν κι ο σκοπός του πάρτυ! Φλαμινγκοτρέλα για μικρούς και μεγάλους! 

    party_flamingo_11

    party_flamingo_16

    Όσο για τις μαμάδες… επιδοθήκαμε σε φωτογραφικό πανζουρλισμό και πήρε φωτιά το boomerang (βρείτε μας στο instagram για να βλέπετε ακόμα περισσότερα backstage εδώ) !!! Ακόμα και οι πιο δύσκολες δεν είπαν όχι σε μερικές πόζες με τα καπελάκια μας! party_flamingo_15  Και μετά από σχεδόν δυομιση ώρες με βουτιές και διασκέδαση, είχε έρθει η ώρα για την τούρτα. Ο ήλιος είχε σχεδόν δύσει και αφού τα παιδιά έκαναν ένα γρήγορο ντουζάκι και ντύθηκαν. μαζεύτηκαν όλα να ευχηθούν στην φίλη τους Χρόνια Πολλά! party_flamingo_17

    Για την τούρτα μας τι να σας πρωτοπώ! Είναι η πρώτη χρονιά που την ερωτεύτηκα. Πάντα επειδή είχα πολλά άτομα έκανα περικοπές στο μπάτζετ την τούρτας (δείτε τι έκανα στο πάρτυ Winx πρόπερσι) και πάντα το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελα ακριβώς. Φέτος όμως η Μελίτα ήταν σαφής! Ήθελε τούρτα a la pinterest (δείτε τις ιδέες μας εδώ) και δεν μπορούσα να της χαλάσω το χατήρι! Και παρόλο που δεν την κάναμε πολυώροφη όπως αρχικά μου ζήτησε (να φανταστείτε και αυτή έμεινε – πόση να φάμε!), το σχέδιο ήταν αυτό που είχαμε δει και δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω το ζαχαροπλαστείο εγγύηση, τα υπέροχα Γιούλα στη Νέα Ιωνία που κάθε φορά η εξυπηρέτηση,  η γεύση και η εμφάνιση είναι εγγύηση! Η γεύση ήταν υπέροχη και τα χρώματα ακριβώς αυτά που είχα ζητήσει. Όσο για τα φλαμίγκο … παραλίγο να πετάξουν! 

    party_flamingo_18Αχ μικρό μου κοριτσάκι πόσο σε λατρεύουμε και θέλουμε πάντα να γελάς και να είσαι ευτυχισμένη. Και φυσικά πάντα περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους και συγγενείς, στις καλές και στις άσχημες στιγμές σου. Είναι μικρή η ζωή για να την σπαταλάμε, οπότε η Μαμά και ο Μπαμπάς σου εύχονται να ζήσεις τη ζωή σου στο φουλ και να ρουφήξεις κάθε της ομορφιά. Κι αν έρθουν κι άσχημες στιγμές αυτές ας είναι λίγες. Κι εσύ δυνατή να μπορείς να της αντιμετωπίσεις με θάρρος και αποφασιστικότητα! Σε αγαπάμε πολύ! 

    party_flamingo_2party_flamingo_19

    Το φλαμίνγκο πάρτυ μας όμως δεν τελείωσε εκεί! Μετά το σβήσιμο της τούρτας, μεταφερθήκαμε όλοι στην πυλωτή του σπιτιού μας που είχε από νωρίς διαμορφωθεί για να υποδεχτεί τους καλεσμένους μας με τραπέζια και ροζ μπαλονια. Εκεί φάγαμε τις πίτσες μας και ήπιαμε τις μπυρίτσες μας. Τα παιδιά αφού έφαγαν, έπαιξαν με την καθοδήγησή μου “αγαλματάκια”, “μουσικές καρέκλες”, χόρεψαν λιγάκι και μετά έσπασαν και την υπέροχη We Love Pinata Flamingo που επιμελήθηκαν με πολλή αγάπη ο Μπαμπάς Κώστας και η Μαμά Κάλη.  

    party_flamingo


    We Love Pinatas

    Βρείτε μας στο www.jamjar.gr/store/welovepinatas

    και πλέον και στην καινούργια μας σελίδα στο facebook εδώ.


     

          

    Αχ, πόσο υπέροχα νιώσαμε οικογενειακώς για αυτό το φλαμίνγκο πάρτυ δεν λέγεται! Ήθελα κι άλλο! Ναι, κι όμως έξι ώρες δεν ήταν αρκετές για να ρουφήξω την χαρά του παιδιού μου και της οικογένειάς μου. Ήμουν τόσο χαρούμενη βλέποντας  όμως τις φωτογραφίες και συζητώντας με τον Κώστα όλα όσα περάσαμε που κάπως έτσι κοιμήθηκα ανακουφισμένη που όλα πήγαν ακριβώς όπως τα θέλαμε. Και αφού η Μελίτα μου είπε ότι αυτό ήταν το πιο “Τέλειο, τέλειο, τέλειο, τέλειο, τέλειο…..” πάρτυ της, δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να κλείσει αυτή η μέρα! 

    Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας σε τηλέφωνα, fb, instagram και blog! Χαιρόμαστε που έχετε γίνει κομμάτι της ζωής μας γιατί μόνο χαρές μας έχετε δώσει! Και του χρόνου να είμαστε καλά να ξαναγιορτάσουμε! 

    Callie


    Pin it for later

    party_flamingo_pinterest

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    16 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Τι υπέροχη ανάρτηση! Τι όμορφες φώτο! Τι υπέροχες ιδέες! Αλλά κυρίως τι συγκινητικές οι ευχές σου για το κοριτσάκι μας! Ζωγραφίστηκε ένα χαμόγελο στα χείλη μου Κάλη μου με όλα όσα είδα (το βιντεάκι τέλεια έκπληξη!) και διάβασα! Και του χρόνου να γιορτάσετε έτσι όπως το ονειρεύεται και να μπορείτε πάντα να τις χαρίζετε τόσο όμορφες στιγμές!

    2. Κάλη μου, πολύχρονο το κοριτσάκι σας και όλη η οικογένεια πάντα χαρούμενη, χαμογελαστή και ευτυχισμένη -όπως μας έχετε συνηθίσει άλλωστε!- να προσθέτει όμορφες αναμνήσεις στον καθένα σας χωριστά.
      Πολύ πολύ όμορφο το πάρτυ σας και όλα όσα ετοιμάσατε για εκείνη την ημέρα που φαίνεται ότι είχε από όλα τα καλά.
      Το προσκλητήριο που διάλεξε η Μελίτα σου “τα σπάει”! Είναι εντελώς του γούστου μου. Οι παλ αποχρώσεις και το λιτό στήσιμο του το κάνουν εντελώς στυλάτο και σικάτο, όπως αρμόζει στη μικρή σας δεσποινίδα!
      Η δε υπερπαραγωγής πινιάτα σας είμαι σίγουροι ότι ενθουσίασε για ακόμα μια φορά μικρούς και μεγάλους καλεσμένους σας.
      Πάντα τέτοια! Σας φιλώ όλους γλυκά, σμουτςςςςς!

    3. Να χαίρεστε το όμορφο κοριτσάκι σας, πάντα γερό, δυνατό με χαρές στη ζωή του! Το πάρτι σας ήταν σούπερ, λάτρεψα τους χρωματικούς συνδυασμούς, τη τούρτα αλλά και την διάρκεια!!! Περιττό να σου πω ότι με έκανες να βλέπω με άλλο μάτι τα φλαμίνγκο που δεν έδειχνα και ιδιαίτερη συμπάθεια! Είναι γλυκύτατες οι κονκάρδες σας στα καπελάκια, το μαγιό της Μελίτας τα σπάει και η τούρτα σούπερ!

      • Ευχαριστώ πολύ Μαρία μου! Κι εγώ λάτρεψα κάθε μικρή λεπτομέρεια! Και παρόλο που στην αρχή μου φάνηκαν λίγα και έψαχνα κι άλλα, τελικά υπερίσχυσε η λογική (ευτυχώς) και όλα ήταν όσο έπρεπε! Παραπάνω υπερβολή θα ήταν και πάνω απ όλα για να ικανοποιήσω την bloggistiki τρέλα μου!

    4. Υπέροχα όλα μα πάνω από όλα χαρούμενες παιδικεσ φατσούλες !!χρόνια πολλά ξανά αγαπημένο μάς παιδί!!!παντα χαρούμενη και πάντα αληθινή!!!σας αγαπάμε

      • Αυτό έχεις δίκαιο! Είδα κι εγώ πολλές χαρούμενες φατσούλες να βουτάνε. Αλλες με μάσκα, άλλες με μπρατσάκια και άλλες με βατραχοπέδιλα! Αλλά όλες χαμογελαστές!!! Και αυτό μου φτάνει! Κι εμείς σας αγαπάμε και ευχαριστούμε που πάντα είστε στο πλάι μας/της!

    5. Να την χαίρεσαι!!! Πραγματικά υπέροχη ιδεα το φλαμίνγκο. Γι αυτό και άρεσε τόσο πολύ. Όσο για την πισίνα η Μελίτα είχε απόλυτο δίκιο που επέμενε. Η πινιατα ηταν υπέροχη!!! Και του χρονου με υγεια να ξαναγιορτασετε.

      • Μαράκι μου σε ευχαριστώ τόσο πολύ! Ναι το άτιμο. Τελικά οι ιδέες τους μπορεί να ακούγονται αρχικά δύσκολες αλλά μερικές φορές είναι μαγικές! Τα φιλιά μου. Κάλη

      • Ευχαριστούμε! Ναι όλοι μου είπαν ότι πέρασαν πολύ ωραία! Επειδή όμως δεν μπορώ να ξέρω με σιγουρια, είμαι σίγουρη μονο για μένα τον Κώστας και φυσικά την Μελίτα, χεχε! Κι εμείς περάσαμε σούπερ! Το απολαύσαμε περισσότερο από κάθε άλλο πάρτυ!

    6. Τι τέλεια ιδέα για πάρτυ ήταν αυτή!!! πώς δεν το είχα δει πέρσι.. καλά το κολιεδάκι φλαμίγκο όλα τα λεφτά! και η μικρή σου μια κούκλα με τα κοτσιδάκια της. Μπράβο σας!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης