ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Παρουσίαση του βιβλίου Θυσία της Άννας Γαλανού

    Φέτος, τα ματάκια μου έχουν πάρει φωτιά! Έχω τόσο υπέροχα βιβλία να διαβάσω και να διαλέξω που ιδανικά θα ήθελα να διαβάζω όλη μέρα. Καθώς όμως αυτό δεν είναι εφικτό, όπως καταλαβαίνετε, διαβάζω κυρίως το βράδυ που στο σπίτι βρίσκω την ησυχία που χρειάζομαι. Ενα από τα βιβλία όμως που πραγματικά με αναστάτωσαν και άρχισα να σκέφτομαι αν πρέπει να το διαβάζω βράδυ ή όχι ήταν η Θυσία της ‘Αννας Γαλανού από τις Εκδόσεις Διόπτρα που θα σας ταξιδέψει σε εποχές με πειρατές και σκλαβοπάζαρα και θα σας κάνει να πείτε και ένα”δόξα τον Θεό” που ζείτε τώρα!

    Παρουσίαση του βιβλίου Θυσία της Άννας Γαλανού

    Θυσία της Άννας Γαλανού

    Η Ρούσσα έτυχε να γεννηθεί σε μια εποχή που εκ πρώτης φαίνεται ιδανική… ήταν πλούσια, με καλούς γονείς και σε μια περιοχή, την Κρήτη, που θα ζήλευαν πολύ! Οι πολιτικές συνθήκες όμως της εποχής δεν της επέτρεψαν να ζήσει για πολύ το όνειρο και από πολύ μικρή χάνει τους πάντες και τα πάντα και από τα σκληρά χέρια των Ενετών πέφτει σε πειρατές και από εκεί φτάνει στα σκλαβοπάζαρα της Κωνσταντινούπολης. Ο δρόμος την οδηγεί όμως στην Ανδριανούπολη όπου θα βρει τον έρωτα στα μάτια του Σεκίρ και εκεί αλλάζουν όλα!

    Για το 2ο βιβλίο της σειράς με τίτλο Εκδίκηση διαβάστε εδώ.

    Για το 3ο βιβλίο της σειράς με τίτλο “Εξιλέωση” διαβάστε εδώ.

    Βρείτε όλη τη σειρά της Άννας Γαλανού εδώ. “Θυσία”, “Εξιλέωση”, “Εκδίκηση”.

    Ο λόγος που αυτό το βιβλίο δεν με άφηνε να κοιμηθώ πολύ ήσυχη τα βράδια ήταν ο δυνατός λόγος της συγγραφέως που μέσα από σκληρές αλλά και ταυτόχρονα πραγματικές εικόνες της εποχής περιγράφει τη ζωή των γυναικών που έπεφταν στα χέρια των Ενετών, Οθωμανών… ακόμα και των πειρατών!

    Με σόκαραν οι συνθήκες της ζωής των γυναικών που τύχαινε και έπεφταν στα χέρια τους και η βιαιότητα των ανδρών. Και επειδή μάλιστα δεν είχα ξαναδιαβάσει βιβλίο που να εκτυλισσόταν σε αυτή την εποχή (1550-70) όλο και έλεγα μέσα μου πόσο τυχερή είμαι που γεννήθηκα σε αυτή την χώρα και σε αυτή την εποχή! Ζορίστηκα εγώ προσωπικά να σας πω την αλήθεια και μέχρι την μέση σκεφτόμουν αν θα το συνέχιζα ή όχι. Ωστόσο, η ιστορία από μόνη της οδηγεί και όλο αναρωτιέσαι πότε θα τελειώσει αυτό το μαρτύριο για να έρθει η λύτρωση. Θα έρθει όμως στο πρόσωπο του Σεκίρ ή υπάρχει πολύ δρόμος ακόμα;

    Το βιβλίο αποτελεί το πρώτο μέρος της τριλογίας Οι δρόμοι της καταιγίδας και το δεύτερο βιβλιο κυκλοφορεί τον Οκτώβριο τους 2017. Οπότε αν σας αρέσουν οι τριλογίες… αυτό το βιβλίο θα σας κάνει να αποζητάτε σίγουρα και τη συνέχεια! 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    1. ΄Ενα εξαιρετικό βιβλίο που θέλω να διαβάσω.Σας ευχαριστώ για τη δυνατότητα που που δίνετε να το διεκδικήσω!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης