ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Κρουαζιέρα θα σε πάω… με την Evermore Cruises

    Όταν ήμουν νεότερη, οι κρουαζιέρες ήταν πάντα η κρυφή μου επιθυμία. Να πίνω τα κοκτέιλ μου στο κατάστρωμα, να ξαπλώνω στην καμπίνα μου το βράδυ ενώ το καράβι με οδηγεί στον επόμενο προορισμό μου και να βλέπω πολλά νησιά μόνο μέσα σε λίγες ημέρες. Ωστόσο, λίγο το ότι τελικά συνειδητοποίησα ότι τα πλοία ως μεταφορικό μέσο δεν είναι το αγαπημένο μου και λίγο ότι το κόστος των καλών κρουαζιέρων είναι υψηλό δεν είχα καταφέρει μέχρι τώρα να έχω την εμπειρία μιας κρουαζιέρας, ούτε καν μονοήμερης! Αλλά όλα αυτά μέχρι πριν λίγο καιρό που η Evermore Cruises επανέφερε πάλι το όνειρό μου, και εν μέρει το ικανοποίησε καθώς έζησα την αίσθηση της κρουαζιέρας πηγαίνοντας στην Ύδρα

    evermore_cruises

    EVERMORE CRUISES

    evermore_cruises_4

    Το ταξίδι μας στην Ύδρα ξεκίνησε και έληξε με τον καλύτερο τρόπο μιας και η μεταφορά μας έγινε με το καινούργιο κρουαζιερόπλοιο της Evermore Cruises. Είχαμε την χαρά να είμαστε καλεσμένοι της εταιρείας και να απολαύσουμε το ταξίδι μας στην VIP αίθουσα. Ωστόσο, το καράβι είναι καινούργιο, άνετο και προσφέρει πολλές υπηρεσίες σε όποιον χώρο κι αν επιλέξετε να καθίσετε. 

    Το κρουαζιερόπλοιο της Evermore Cruises φεύγει στις 7.30 το πρωί από την Μαρίνα Καλλιθέας έχοντας ως ημερήσιους προορισμούς την Ύδρα, τον Πόρο και την Αίγινα. Και σας πληροφορώ ότι ήταν ΓΕ-ΜΑ-ΤΟ! Φυσικά εσείς μπορείτε να διανυκτερεύεσετε κιόλας σε κάποιο νησί και να πάρετε την επόμενη μέρα το επόμενο πλοίο!  


    Ανακαλύψτε τα δρομολόγια της Evermore Cruises στο www.evermorecruises.com ή επικοινωνήστε μαζί τους στο emai: [email protected]

    Βρείτε τους στο fb εδώ EvermoreCruises.


    evermore_cruises_3
    evermore_cruises_1

    Φυσικά η διαμονή μας πάνω στο πλοίο έγινε ακόμα πιο απολαυστική για δύο λόγους. Πρώτον, όπως σας είπα παραπάνω, ως VIP μέλη και καλεσμένοι του Δήμου Ύδρας και της Evermore Cruises είχαμε την χαρά να ξεκουραστούμε στην VIP αίθουσα (που όμως είναι προσιτή για όλους) και δεύτερον δεν ήμασταν μόνοι μας αλλά με την παρέα των Travel Bloggers Greece που πλέον όλοι μας είναι πολύ καλοί φίλοι μας.

    Οι μεγάλοι απόλαυσαν το καφεδάκι τους καθώς και ένα μεσημεριανό κέρασμα που υπήρχε για όλους τους VIP επιβάτες (και δεν ήμασταν μόνο εμείς!) και τα παιδιά ξεκουράστηκαν μιας και είχαν σηκωθεί από τα άγρια χαράματα αλλά και έπαιξαν στις άνετες πολυθρόνες. Φυσικά δεν παραλείψαμε να ξεναγηθούμε και στους χώρους του πλοίου, στην μοναδική σουίτα του κρουαζιερόπλοιου αλλά και στον χώρο που βρίσκεται ο καπετάνιος και οι συνεργάτες του. 

    evermore_cruises_10
    Σε περίπτωση που θέλετε να ζήσετε αυτή την εμπειρία τα δυο σας μακρυά από τα “φώτα της δημοσιότητας” υπάρχει πάντα και η σουίτα!
    evermore_cruises_6

    evermore_cruises_21
    evermore_cruises_5

    Η VIP αίθουσα όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες είναι άνετη και δροσερή και με το δικό  της μπαρ.

    evermore_cruises_20
    evermore_cruises_9

    Όμως ανεξάρτητα από το αν κλείσετε την VIP αίθουσα, μην διστάσετε να κλείσετε τη συγκεκριμένη κρουαζιέρα. Ο εξωτερικός χώρος είναι μεγάλος και σίγουρα θα βρείτε θέση να καθίσετε και η ζωντανή μουσική και τα χορευτικά προς θρέψη των τουριστών θα διασκεδάσουν και εσάς. Και εννοείται ότι το απέραντο γαλάζιο θα σας φτιάξει την ημέρα ακόμα περισσότερο. Ωστόσο επειδή το ταξίδι ξεκινάει νωρίς το πρωί μην παραλείψετε να πάρετε και ένα μπουφανάκι ή μια πασμίνα.

    evermore_cruises_7
    evermore_cruises_2

    Και πριν καν το καταλάβετε, σε λιγότερο από 2 ώρες θα είστε στον πρώτο προορισμό σας, στην Ύδρα, όπου θα έχετε μπροστά σας αρκετές ώρες για να την απολαύσετε. 

    Για εμένα και την οικογένειά μου το ταξίδι με την Evermore Cruises τελείωσε εδώ γιατί δεν μπορέσαμε κατά την επιστροφή να είμαστε με την παρέα των Travel Bloggers Greece και να εξερευνήσουμε και τα άλλα δύο νησιά.


    Διαβάστε επίσης την ανάρτηση της Κατερίνας για την Αίγινα εδώ

    Οπότε αν είστε από αυτούς που δεν θα πάνε διακοπές ή φιλοξενείτε κάποιον φίλο από το εξωτερικό ή ακόμα απλά θέλετε να περάσετε μια μέρα διαφορετικά από τις υπόλοιπες, αυτή η κρουαζιέρα είναι ό,τι χρειάζεστε!

    Θα χαρώ να μάθω αν έχετε κάνει κάτι παρόμοιο.

    Κάλη

    *** Ήμασταν καλεσμένοι της Evermore Cruises αλλά όπως πάντα οι απόψεις εντός της ανάρτησης είναι δικές μας και προέρχονται από την  προσωπική μας εμπειρία.

    Pin for later

    evermore_cruises_pinterest (1)

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Δεν μας δίνεις όμως καθόλου ταξιδιωτικές πληροφορίες έστω για να δικαιολογήσεις τον τίτλο του travel blogger (? από πότε ?) μόνο ότι ήταν η θέση vip ..

      • Ειρήνη μου όπως γράφουμε και στο τέλος οι απόψεις προέρχονται από την προσωπική μας εμπειρία και η εμπειρία μου ήταν για αυτή την συγκεκριμένη θέση. Αν ταξίδευα έξω στο κατάστρωμα ή μέσα στην καμπίνα σίγουρα θα σας έλεγα περισσότερα για αυτή την εμπειρία. Όσο για τις πληροφορίες με χαρά να σου δώσω περισσότερες αν μπορώ. Για την Ύδρα έχω γράψει ποστ και έρχεται και άλλο. Για την Αίγινα έχουμε γράψει ποστ. Για τον Πόρο λυπάμαι αλλά δεν έχουμε γράψει και όπως είπα δεν πήγαμε γιατί δεν επιστρέψαμε με το καράβι. Σας παραπέμπω όμως στο blog της φίλης Τζίνας που επέστρεψε με το ίδιο καράβι. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις τιμές σε παραπέμπω στο site της εταιρείας. Τι ακριβώς άλλο θα ήθελες να σου πω για να δικαιολογήσω τον “τίτλο” μου. Να σου πω ότι κατά τη είσοδό στο καράβι σου βγάζουν αναμνηστική φωτογραφία. Οτι υπάρχει ζωντανή ορχήστρα μέσα στο καράβι και ότι στην επιστροφή (απ’ ότι μου είπαν) είχε και παραδοσιακούς χορούς. Αυτά όμως και να στα πω, δεν τα έζησα η ίδια. Εμείς ως ειλικρινείς travel bloggers περιγράφουμε και σας δείχνουμε ότι έχουμε ΖΗΣΕΙ! Ωστόσο αν ξεχνάω κάτι, θα χαρώ να με ρωτήσεις και να σου απαντήσω αν μπορώ. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Κάλη

    2. Επίσης να πω ότι ο λόγος που έγραψα διαρκώς για την VIP αίθουσα είναι για να διευκρινίσω ότι οι φωτογραφίες είναι από εκεί και να μην νομίζει κανένας ότι η αίθουσα είναι διαθέσιμη για όλους.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης