Παρουσίαση του βιβλίου «Αγώνες κυριών» των Ζώτου-Καραγεωργίου (+διαγωνισμός)

Callie

Θα ξεκινήσω αυτή την ανάρτηση λέγοντας απλά ότι τους αγαπώ! Αγαπώ τον τρόπο που γράφουν, αγαπώ που είναι νέοι και ωραίοι, αγαπώ που είναι αγαπημένοι/ερωτευμένοι, αγαπώ τις ιδέες τους και τα θέματα των βιβλίων τους. Και όλα αυτά για ποιους; Για τη Λία Ζώτου και τον Θοδωρή Καραγεωργίου που είναι οι δεύτεροι συγγραφείς που περιμένω με ανυπομονησία να βγει το επόμενο βιβλίο τους (ο πρώτος ήταν ο Γ. Πολυράκης!) Και ευτυχώς, δεν υπήρχε φορά που να με απογοητεύσουν γιατί τα βιβλία τους είναι μία μίξη μυθιστορήματος και ιστορίας (αλλά πολύ έμμεσα και ελαφρά δοσμένης), είναι γρήγορα αλλά συγχρόνως τόσο αναλυτικά ώστε να ξεδιπλώνονται υπέροχα οι χαρακτήρες του βιβλίου και φυσικά έχουν το στοιχεία που αγαπώ… οι ήρωες τους περνάνε από σαράντα κύματα για να είναι μαζί… κι εγώ θυμώνω, απογοητεύομαι, κλαίω και γελάω μαζί τους! Το νέο τους βιβλίο, «Αγώνες Κυριών» θα το βρείτε από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.  

agones_kiriwn_2

Οι «Αγώνες Κυριών» είναι ένα βιβλίο για την ελπίδα που δεν πρέπει ποτέ να σβήνει, το πάθος για ένα σκοπό και τον αγώνα για την επίτευξη των στόχων μας. Η Μυρτώ θα βρεθεί από μικρή αρχοντοπούλα της Κρήτης (1896) να γίνει υπηρέτρια χωρίς κανένα μέλλον στο ίδιο της το σπίτι. Αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για αυτήν! Η Καλλιόπη από φτωχή φίλη της Μυρτώς και με τη βοήθειά της θα φτάσει να πρωτοστατήσει στον αγώνα των γυναικών στην Ευρώπη για ίσα δικαιώματα με τους άντρες. Και όλα αυτά υπό το πρίσμα των αδικοχαμένων ερώτων, ενός παιδιού που το χώρισαν πολύ νωρίς από τη μάνα του και φυσικά πολέμων και βασάνων που μάστιζαν εκείνη την εποχή την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Δεν θα πω άλλα… θέλω να με εμπιστευτείτε και να θυμάστε αυτά τα δύο ονόματα την επόμενη φορά που θα πάτε στο βιβλιοπωλείο… Ζώτου-Καραγεωργίου. Κι έστω κι αν εμένα το αγαπημένο μου βιβλίο τους εξακολουθεί να είναι η Μεταξένια Αγάπη, εσείς διαλέξτε αυτό που ως ιστορικό background ή ως πλοκή σας ταιριάζει περισσότερο. 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

agones_kiriwn_4

Διαγωνισμός

Και όπως κάθε φορά που κάνουμε τη μικρή μας κριτική για ένα βιβλίο που διαβάσαμε σας έχουμε και διαγωνισμό. Οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας κάνουν δώρο δύο αντίτυπα του βιβλίου έπειτα από κλήρωση.


ΠΡΟΣΟΧΗ!

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για ακόμη μία φορά ότι οι όροι των διαγωνισμών έχουν αλλάξει. Πλέον, το ένα αντίτυπο θα δίνεται μέσω του facebook στους αναγνώστες μας που επιθυμούν να κάνουν κοινοποίηση και σχόλιο εκεί και το άλλο αντίτυπο στους αναγνώστες μας που επιθυμούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και δεν έχουν facebook (ή ακόμα κι αν έχουν). Έτσι θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι! Θερμή παράκληση… όχι διπλές συμμετοχές καθώς θα ακυρώνεστε αυτόματα. Θα πρέπει να επιλέξετε είτε τον έναν είτε τον άλλον τρόπο. Ευχαριστούμε!

Επιλέξτε έναν από δύο τρόπους συμμετοχής:


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FACEBOOK

1) Κάντε like στην σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook εδώ

2) Κάντε like στην σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός εδώ

3) Αφήστε μας ένα σχόλιο στην φωτογραφία που θα βρείτε εδώ.

4) Κοινοποιήστε τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο facebook.

Προαιρετικά κάντε tag και στους φίλους σας! 


 ή


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ BLOG

  1. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης.

Πληροφορίες για τον διαγωνισμό

  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από τις 10 Ιουνίου 2017 ως τις 17 Ιουνίου 2017 στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση.
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι αναγνώστες μας από Ελλάδα
  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε αυτή εδώ την ανάρτηση. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε αυτό μέσα σε δύο μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.  
  • Τα σχόλια κάτω από την παρούσα ανάρτηση είναι ευπρόσδεκτα αλλά δεν μετράνε ως συμμετοχή στο διαγωνισμό.
  • Οι νικητές από επαρχία παραλαμβάνουν τα δώρα τους με κούριερ ενώ οι νικητές από Αθήνα από το βιβλιοπωλείο του εκδοτικού.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας. Καλή επιτυχία!

agones_kiriwn_3Χορηγοί επικοινωνίας:  kerdiseto.grdiagonismos.grsaveandwin.gr

 ΝΙΚΗΤΕΣ

Νικητής διαγωνισμού μέσω fb: Ελένη Μπόιτση

Νικητής διαγωνισμού μέσω φόρμας συμμετοχής: Βαβίλη Αντιγόνη