ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Γιορτή του πατέρα! Ιδέες για δώρα και δωρεάν εκτυπώσιμα!

    Σίγουρα η γιορτή του πατέρα, όπως και η γιορτή της μητέρας άλλωστε, δεν είναι ο μόνος τρόπος για να τους δείξουμε πόσο πολύ τους αγαπάμε αλλά σίγουρα είναι μια αφορμή για αγκαλιές, φιλιά και μικροδωράκια! Είναι μια αφορμή για να εκφράσουμε εμείς στους γονείς μας ή τα παιδιά μας σε εμάς, την απεριόριστη αγάπη μας/τους που πολλές φορές μέσα στην καθημερινότητα ξεχνάμε να δείξουμε. Η Κάλη κι εγώ κάθε χρόνο ετοιμάζουμε κάποιες εκπλήξεις παρέα με τα παιδιά γι αυτή την ημέρα. Μπορεί να είναι ένα μικρό δωράκι φτιαγμένο από τα ίδια τα παιδιά, ένα εκτυπώσιμο στο οποίο του γράφουν κάτι ή ακόμη και πρωινό στο κρεβάτι! Φέτος ένα καινούργιο δωρεάν εκτυπώσιμο για τη γιορτή του πατέρα σας περιμένει, αυτή τη φορά σε μορφή καρτ ποστάλ! Κι αφού τα παιδιά του γράψουν το μήνυμα και τις ευχές τους μπορούν να του το δώσουν ή να του το στείλουν ή ακόμη και να το τοποθετήσουν στο γραμματοκιβώτιο και να το βρει όταν θα το ανοίξει!

    father's day

    Δωρεάν εκτυπώσιμη Καρτ Ποστάλ για τη γιορτή του πατέρα

    *Θα προτείναμε εκτύπωση σε χαρτονάκι για να μοιάζει πιο πολύ με card postal.


    Διαβάστε επίσης στο Ανθομέλι: Προσωποποιημένο mouse pad με φωτογραφίες ως δώρο για τη γιορτή του πατέρα.


    Πώς θα αποκτήσετε τα εκτυπώσιμα 

    Κάντε εγγραφή στο newsletter μας και ξεκλειδώστε το εκτυπώσιμο. Συμπληρώστε όνομα και μέιλ και πατήστε εγγραφή. Μην ξεχάσετε να μπείτε στο e-mail σας για να κάνετε και επιβεβαίωση εγγραφής! Μετά θα εξαφανιστεί το παρακάτω κουτάκι και θα πατήστε εκεί που λέει «Kλικ εδώ για κατέβασμα» (αν είστε ήδη εγγεγραμένοι εμφανίζεται άμεσα). Αμέσως θα λάβετε το εκτυπώσιμο στον υπολογιστή σας! Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα εκτυπώσιμα για τους συνδρομητές του newsletter μας από την κατηγορία εκτυπώσιμα.

    Με την εγγραφή σας στο newsletter του Ανθομέλι έχετε πρόσβαση σε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα αρχεία που φτιάχνουμε για τους συνδρομητές μας. Επίσης, ενημερώνεστε για όλα μας τα νέα άρθρα κι έτσι παραμένουμε σε επαφή! Σύντομα θα λάβετε και το επόμενο newsletter μας. (Τσεκάρετε και τα spam σας γιατί πολλές φορές μπορεί αυτόματα να μπαίνουν εκεί κάποια newletter ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας). Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε ενημερώστε μας στο info(at)anthomeli.com


    Κι άλλα εκτυπώσιμα για τη γιορτή του πατέρα

    Μην ξεχνάτε όμως και τα παλιότερα δωρεάν εκτυπώσιμά του Ανθομέλι για τη γιορτή του πατέρα:

    Γιορτή του πατέρα
    Γράμμα για τη γιορτή του πατέρα

    Διαβάστε ακόμη στο Ανθομέλι:

    Ιδέες για τη γιορτή του πατέρα

    Κι αν εσείς οι μαμάδες που μας διαβάζετε στερέψατε από ιδέες τότε δείτε εδώ τι άλλο μπορείτε να ετοιμάσετε παρέα με τα παιδιά γι αυτή τη μέρα που είναι αφιερωμένη στους μπαμπάδες.

    Πρωινό στο κρεβάτι με δωράκι και εκτυπώσιμο

    1-DSC_0402

    Εύκολη χειροτεχνία που μπορεί να προσαρμοστεί για τον κάθε μπαμπά.

    giorti_patera_1

    Κάρτες για τον μπαμπά

    Ζωγραφισμένες μπλούζες για τον μπαμπά

    Τυπωμένες μπλούζες για τον μπαμπά

    Τυπωμένες κούπες 

    Διαβάστε περισσότερα:

    Ελπίζουμε να σας άρεσαν οι προτάσεις μας! Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες!

    Κατερίνα

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης