ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Οι πινιάτες του Ανθομέλι, We Love Pinatas, στο jamjar!

    Όταν το 2015 έγραφα την ανάρτηση για τις πινιάτες μας και για το ξεκίνημα του We Love Pinatas, δεν μπορούσα να πιστέψω την ανταπόκρισή σας! Ενάμισι σχεδόν χρόνο μετά, έχουμε στο ενεργητικό μας πάνω από 70 διαφορετικά σχέδια πινιατών! Άλλες στρόγγυλες με εκτύπωση των αγαπημένων θεμάτων των παιδιών σας κι άλλες πιο πολύπλοκες σε διάφορα σχήματα, σχέδια και χρώματα. Άλλες χρυσές κι άλλες ασημένιες. Άλλες απλές και λιτές κι άλλες φορτωμένες και φανταχτερές. Σίγουρες, λοιπόν, για το ποιοτικό χειροποίητο προϊόν που σας έχουμε προσφέρει όλο αυτό το διάστημα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως τις πινιάτες μας μπορείτε πλέον να τις βρείτε και να τις παραγγείλετε online από το  market place jamjar.

    Οι πινιάτες του Ανθομέλι στο jamjar! (we love pinatas)

    To jamjar.gr είναι είναι το πρώτο και μεγαλύτερο online market place στην Ελλάδα όπου Έλληνες χειροτέχνες εκθέτουν και πουλάνε τις δημιουργίες τους. Οι πινιάτες του Ανθομέλι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από εκεί και βρίσκονται πλέον στην online βιτρίνα του!

    We Love Pinatas handmade by anthomeli

    Θα μας βρείτε στο δικό μας κατάστημα με το όνομα WE LOVE PINATAS. Εκεί θα βρείτε επίσης και τα ξύλινα κοντάρια που στολίζουμε με κορδέλες και θα σας χρησιμεύσουν για το σπάσιμο της πινιάτας, ιδέες για δώρα για τους καλεσμένους του πάρτυ σας  και άλλα αξεσουάρ για πάρτυ, όπως κορώνες, ραβδάκια και άλλα. Για την ώρα πάμε μια βόλτα στο We Love Pinatas.

    Ακολουθήστε μας στη σελίδα “We Love Pinatas” στο facebook αλλά και στο instagram.

    Πινιάτες χειροποίητες και ελληνικές

    Οι πινιάτες μας είναι μοναδικές! Δεν κάνουμε μαζική παραγωγή, ούτε εμπορία φυσικά. Καθένα από αυτά τα σχέδια είναι ξεχωριστό. Ακόμα και το ίδιο σχέδιο να φτιάξουμε δεν μπορεί να είναι ακριβώς το ίδιο με το προηγούμενο αφού φτιάχνεται στο χέρι. Πίσω από τα επιμελώς κομμένα γκοφρέ χρωματιστά κρόσια κρύβεται η αγάπη μας για δημιουργία και η έμπνευση της στιγμής. Κάθε σχέδιο μπορεί να αλλάξει είτε σε χρώματα, είτε σε εκτύπωση, είτε σε στυλ! Και φυσικά εμείς δεν σταματάμε εδώ! Η ηλεκτρονική μας βιτρίνα ανανεώνεται συνεχώς με νέα σχέδια.

    Επικοινωνία με τις δημιουργούς

    Αν έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας ή κάποιο θέμα το οποίο δεν έχουμε φτιάξει έως τώρα σε πινιάτα μπορείτε να μας ρωτήσετε πατώντας το αντίστοιχο button Επικοινωνήστε κι εμείς θα σας απαντήσουμε για να συνεργαστούμε ώστε να φτιάξουμε την πινιάτα σας όπως τι θέλετε. Όπως και να φαντάζεστε την πινιάτα για το πάρτυ, τη βάπτιση, το babyshower ή ακόμη και για τον γάμο, την επέτειο ή το bacholerette σας, εμείς είμαστε εδώ για σας και το jamjar κάνει τα πράγματα ευκολότερα.

    Οι πινιάτες του Ανθομέλι στο jamjar! (we love pinatas)
    Δείτε στο jamjar και τα μεγέθη των πινιατών μας αφού τα χορταστικά μεγέθη τους τις κάνει ακόμη πιο ξεχωριστές!

    Παραγγελία-πληρωμή-αποστολή-παραλαβή

    Οι περισσότερες πινιάτες μας δεν είναι ετοιμοπαράδοτες και φτιάχνονται επί παραγγελία αλλά πολλές φορές τυχαίνει να βρείτε κάποια σχέδια έτοιμα προς αποστολή. Δίπλα σε κάθε πινιάτα αναφέρονται και οι μέρες που χρειάζονται για να κατασκευαστεί από εμάς αλλά και την εκτιμώμενη ημέρα παραλαβής. Η διαδικασία αγοράς είναι πάρα πολύ απλή και το jamjar είναι απίστευτα εύχρηστο για τις αγορές σας! Δείτε όλα τα σχετικά με την πληρωμή και την αποστολή κατευθείαν στο jamjar. Η αποστολή γίνεται με κούριερ.

    Και μην ξεχνάτε! Η πινιάτα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο! Δεν είναι απαραίτητο να κάνει πάρτυ το παιδί σας ή να βαπτίζεται αλλά θα μπορούσε εκείνο να δωρίσει μία πινιάτα στον φίλο ή στην φίλη του. Ακόμη κι εσείς θα μπορούσατε να κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο στο βαφτιστήρι σας για τη βάπτισή του ή στο ανιψάκι σας για το πάρτυ του ή στο εγγόνι σας ή ακόμη και στην κουμπάρα σας που παντρεύεται ή της ετοιμάζετε ένα bacholerette λίγο πριν τον γάμο της ή ακόμη κι ένα baby shower αν διανύει τους πρώτους μήνες την εγκυμοσύνης της. Τέλος, αν παντρεύεστε τι θα λέγατε για μια πινιάτα για το γαμήλιο πάρτυ σας; 

    Σε όποια κατηγορία από τις παραπάνω ανήκετε, το We Love Piniatas, δηλαδή η Κατερίνα και η Κάλη από το Ανθομέλι, αλλά και το jamjar είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την πινιάτα που επιθυμείτε!

    Σας ευχαριστούμε, 

    Κατερίνα και Κάλη 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    11 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Κορίτσια μου, συγχαρητήρια γι’αυτο σας το ξεκίνημα!!! Καλές δουλειές!!! Χαίρομαι που είχα τη χαρά να γνωρισω τη δουλειά σας με τη δική μας πινιάτα paw patrols για το χθεσινό μας πάρτι!!! Το καταδιασκεδάσαμε…φιλιά πολλά

      • Μαράκι μου γλυκό σε ευχαριστούμε πολύ που μας εμπιστεύτηκες και που μας έβαλες μέσα στο σπίτι σου και στο πάρτυ σας με αυτό τον μοναδικό τρόπο!

      • Σε ευχαριστούμε Αθηνά πάρα πολύ! Πραγματικά μετράει η γνώμη σας. Αν δεν ήταν τα καλά λόγια όλων σας δεν θα είχαμε κάνει αυτό το βήμα. Σας ευχαριστούμε.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης